ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
В Україні може бути створена нова партія націоналістів

11:35 - 11.06.2019

Восени в Україні може бути створена нова партія з націоналістичною ідеологією.
На ці вибори націоналісти йдуть єдиним списком. Хоча мова і йде про об'єднання зусиль шести націоналістичних організацій, законодавство не передбачає формування виборчих блоків. Тому всі охочі балотуватися за списком Свободи зобов’язані здати партійні квитки своїх політичних сил.
У той же час співрозмовники в об'єднанні кажуть, що це — ситуативне рішення, і вже восени може бути створена нова партія.
«Є домовленість про створення нової платформи правих сил відразу після проходу в парламент. Координатором цього процесу буде Андрій Білецький. Це буде націонал-патріотична партія. Її створення займе буквально два місяці», — повідомило джерело.
 

Loner

Well-Known Member
Розпуск Ради: Парубій не передав КС список членів коаліції

11:55 - 11.06.2019

Голова Верховної Ради Андрій Парубій не надав Конституційному Суду перелік депутатів, які входили до складу коаліції після 18 лютого 2016 року
"Під час підготовки матеріалів справи до розгляду з метою забезпечення об’єктивного розгляду справи… було направлено запит до голови ВР з проханням надати список депутатів, які сформували коаліцію, склад ради коаліції, інформацію про зміни в складі в коаліції, заяви про вихід із коаліції депутатських фракцій…", - заявив суддя-доповідач у справі Віктор Кривенко.
Він також наголосив, що голова Верховної ради не надіслав КСУ запитані матеріали та списки депутатів.
"Голова Верховної ради Андрій Парубій надав запитувані матеріали за виключенням: інформації про зміни у складі коаліції у зв’язку із виходом з неї депутатських фракцій "Самопоміч", фракції Радикальної партії та політичної партії об'єднання "Батьківщина"; матеріали діяльності Ради коаліції за період з 18 лютого 2016 року по теперішній час; список депутатів, які входили до депутатських фракцій, що були у складі коаліції після 18 лютого 2016 року. Наголошую, ці матеріали не були надіслані на адресу КСУ", - підкреслив Кривенко.
 

Loner

Well-Known Member
Под Конституционным судом визжат порохоботы. Точно так же, как вчера визжали под АП.
Интересно, табличку “КС Новороссии” заготовили?

Порошенко набирает обороты для осуществления государственного переворота по модели Молдовы. Это уже третья попытка.
Напомню.
1-я была по представлению в ВР законопроекта Сыроид по ограничению полномочий Президента.
2-я по недопущению инаугурации в положенный срок.
Не удались.
Третья идет сейчас: она направлена на полный раскол и паралич государственных институтов.

Порошенко уже забыл, что во время войны страну не расшатывают. А шатуны- это агенты Кремля.
Но мы-то помним?
И теперь-то уж точно знаем, что агентов возглавляет бывший.
 

Loner

Well-Known Member
Cpoчнo: Конституционный суд принял решение. Зеленский одержал сокрушительную победу
11.06.2019

Источники нашего издания отмечают, что Конституционный суд Украины принял решение признать конституционным указ Президента Украины Владимира Зеленского о роспуске Верховной Рады Украины.
15 судьей из 18 считают, что указ был конституционным,
В это же время отмечается, что за принятие решения о неконституционности указа Зеленского, Порошенко и ко. предлагают по 12 миллионов долларов каждому судьи.
Абсолютное большинство судьей считают, что Зеленский имел полное право распустить Верховную Раду Украины.
Наши осведомленные источники говорят, что сегодняшнее заседание может быть перенесено на неопределенный срок, поскольку глава КСУ Шаптала, по всей видимости, взяла деньги у Порошенко и не хочет их возвращать. Само решение может быть озвучено 29 июня.
При любых раскладах, режим Порошенко получил еще один сокрушительный удар от народа Украины, Президента Украины, Конституции Украины и большинства судьей Конституционного суда Украины.
Внеочередные выборы в парламент будут!
К слову отметим, что у Порошенко есть все шансы не попасть в парламент. Известный адвокат считает, что уже в конце июня у Порошенко отберут имущество.
Коллегия международных юристов и адвокатов круглосуточно документируют все преступления режима Порошенко, в частности преступления совершенные самим олигархом.
Они смеялись над народом Украины и Президентом Украины Владимиром Зеленским думая, что их власть вечная.

*Еще смешно?*
До конца июня все имущество олигарха Порошенко будет конфисковано в пользу государства. Сам олигарх сядет в клетку до конца этого года.
Об этом Андрей Портнов:
«Я знаю, что до конца года Порошенко обязательно будет сидеть в тюрьме», — заявил Портнов.
Он рассчитывает на то, что уже до конца июня все имущество бывшего президента Порошенко будет арестовано. По его словам, для этого нет никаких юридических препятствий.
«Если же это будет блокироваться [прокурорами], мы будем называть их фамилии», — заявил Портнов.
Отметим, что олигарха Порошенко обвиняют по тяжелым статьям Уголовного Кодекса Украины.
Ему грозит пожизненное заключение.
Адвокаты Петра Порошенко дают ему худшие прогнозы по перспективам уголовных дел, которые открыты против него.
В высших адвокатских кругах говорят, что Порошенко будет обязан пойти на сделку со следствием и отсидеть минимальный из положенного срока, а это примерно 7 лет тюрьмы.
Против Петра Порошенко всего за месяц возбуждено уже 6 уголовных дел.
 

Loner

Well-Known Member
Я прямо зараз хочу вам твердо заявити, що хочу відновити справедливість і відміню цей скaндaльнuй закон, підписаний Порошенком

11.06.2019

Президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради два законопроекти – про ринок електроенергії та про альтернативні джерела енергії.
Про це у Facebook написав голова Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг Андрій Герус.
За його словами, йдеться про такі законопроекти:
№10376 – зміни до ЗУ “Про ринок електричної енергії”, що передбачає відтермінування введення нового ринку електроенергії до 1 липня 2020 року.
“На жаль, за 2 роки не було пророблено відповідної роботи щодо підготовки до нового ринку. Тому щоб запобігти різкому зростанню тарифів та кризовим явищам на ринку електроенергії було ініційовано перенесення запуску нової моделі ринку на рік” – написав Герус.

І додав, що разом із тим планується розробити та втілити у життя помісячний план підготовки до відповідних змін.
№10375 – зміни до ЗУ “Про альтернативні джерела енергіі”. Цими змінами пропонується відновити “зелений” тариф домогосподарствам, які мають домашні наземні СЕС потужністю до 30 кВт.
“Обнулення таких тарифів дрібним електростанціям українців, які інвестували свої заощадження у домашні СЕС, є дуже несправедливим. Але такий закон, на жаль, був прийнятий та підписаний попереднім президентом Порошенком. Тому зараз президент Зеленський ініціює, щоб парламент виправив таку помилку та відновив справедливість”, – написав експерт.
Він підкреслив, що “зелені” тарифи мають бути, насамперед, не для олігархів, а для звичайних українців, які будуть утворювати середній клас та зменшувати роль енергетичних монополій.
Обидвом законопроектам був присвоєний статус невідкладних, додав експерт.
 
  • Like
Реакції: sher

Loner

Well-Known Member
Президент Украины Владимир Зеленский обратился к парламенту с представлением о назначении главой МИД своего советника Вадима Пристайко. Об этом сообщила «Европейская правда».
По словам замглавы Администрации президента Руслана Рябошапки, украинский лидер подписал постановление об увольнении действующего министра Павла Климкина.
Напомним, Пристайко работает в должности внешнеполитического советника Зеленского.

Президент Парламентской ассамблеи Совета Европы Лилиан Морис Паскье провела телефонные переговоры с министром иностранных дел России Сергеем Лавровым. Стороны обсудили возможное возвращение российской делегации в ПАСЕ.

Президент Украины Владимир Зеленский вносит в Верховную Раду представление на предоставление согласия на увольнение генерального прокурора Украины Юрия Луценко. Об этом сегодня сообщил заместитель главы Администрации Президента (АП) Руслан Рябошапка, передает "Интерфакс-Украина".

Командовавший террористами "ЛНР" генерал-лейтенант ВС РФ Юдин внезапно умер в России.
10 июня в РФ скончался военный преступник, генерал-лейтенант российской армии Сергей Юдин, который руководил луганскими террористами на Донбассе.
 

Loner

Well-Known Member
ТСК по розкраданню в ЗСУ: В 90-х обладнання для резервного патронного заводу було продано Іраку

16:53 - 11.06.2019

Відповідно до додатку 7 до Звіту Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ та підриву обороноздатності держави у період з 2004-2018 роки було виявлено виведення зі складу державного мобілізаційного резерву технологічної лінії повного циклу виготовлення патронів для автоматичної стрілецької зброї з високою продуктивністю.
Відповідно до матеріалів розслідування вбачається, що протягом 1998-2002 рр. на околицях Багдаду (Ірак), на території підприємства по виробництву різних боєприпасів був побудований новий цех, який за наявною інформацією був оснащений українським обладнанням, що забезпечувало повний цикл виготовлення патронів для автоматичної стрілецької зброї, зокрема калібру 7,62 мм. з продуктивністю виробництва 200 патронів за хвилину..
При цьому, за наявною інформацією, поставку до Іраку технологічного обладнання по виробництву патронів для автоматичної стрілецької зброї здійснювалось ДП «Луганський верстатобудівельний завод», однак для поставки були використана технологічна лінія для виробництва патронів, яка була закладена у державний мобілізаційний резерв і зберігалася на вказаному підприємстві.

Однак, така лінія в порушенням відповідних процедур вибракувана, з верстатів та обладнання були зняті розпізнавальні клейма (збиті, зрізані чи спиляні: номера, інформація про виробника, країну походження, рік виготовлення, тощо), зняті з обліку та експортовані до Іраку.
При цьому, за наявною інформацією, з метою забезпечення монтажу та налагодження виробничої лінії до Іраку протягом декількох років виїжджали біля трьох десятків працівників заводу (виїзди були організовані невідомими особами, але з високим ступенем конспірації – працівників спершу звільняли з роботи (після повернення були поновлені); після чого оформлялися закордонні паспорти та візи, але для поїздок до Сирії або Йорданії; після прибуття у пункти призначення організовувалася їх доставка до Іраку, де такі особи працювали за винагороду у розмірі 1200 доларів США на місяць протягом декількох років (1000 дол. США перераховувалася посередниками адресатам до Луганська, а 200 дол. США вираховувалися на харчування).
Тобто, з отриманої інформації вбачається, що в державному мобілізаційному резерві була закладена і зберігалася технологічна лінія повного циклу виготовлення патронів для автоматичної стрілецької зброї з високою продуктивністю, на “особливий період”, який настав у 2014 році.

При цьому, після окупації РФ м. Луганськ, де був розташований патронний завод, з огляду на те, що патрон калібру 7,62 мм на сьогодні відноситься до критичних найменувань для потреб ЗСУ, у держави виникла нагальна потреба розгорнути такий завод для забезпечення виготовлення набоїв для потреб Збройних Сил, однак лінії по виробництву в резерві не виявилось, а закладена фактично була вкрадена.
 
Зверху