Loner
Well-Known Member
You must be registered for see images attach
Радість то яка! Новий катер у Бердянську. Мабуть від "Кузні...", котра колись була ленінською. Виникають питання:
1.Цей річковий катер буде супроводжувати кораблі, які зараз в Азовському морі затримує рашка перед новим мостом? Аби не затримувала?
Звідси логічно витікає друге:
2. А що каже з цього привіду рашка? Отак просто підпустить і дозволить військовому кораблю Украни пройти під мостом? Ні? Тоді логічно третє питання:
3. Де тут перемога? Кажуть - буде ще три катери. Та хоч тридцять три - у чому тут пуття? Будуть вздовж берега ходити туди-сюди? Ну тоді йой! Піду відкрию шампаньйоли за перемогу. Чи все ж таки ще рано?
Ні, ну якби я був бенефіціаром "Кузні", то дійсно святкував би:
- отримав держзамовлення, а з ним і
- отримав гарантовані грошики з держбюджету на підготовку проекту
- втримав підприємство від проблем з фінансуванням
- отримав чималі кошти з бюджету після передачі у експлуатацію
Суцільна перемога. А потрібні ті катери, чи ні - то не моя, бенефіціара "Кузні", справа. Чому їх не робили в Миколаєві на суднобудівному? Чому річкові, а не більшого розміру і потужності? А тому що мені, бенефіціару "Кузні", від того нема ніякого зиску. Так що святкуйте, ховрашки. Тягайте ті чотири катери туди-сюди при нагоді, кожного разу видаючи це за перемогу. Я вам ще наклепаю, за ваші ж грошенята.
П.С. Цікаві ці порохоботи: спочатку приписують якусь хуйню опоненту, а потім спростовують з веселими зойками. Оце "пачєму нє договаріваємся с расієй?". Та усім вже давно ясно, що не домовлятися треба, а вичавлювати звідусіль. Усіма можливими способами. Тому ніхто вже нп каже про домовлятися. Але щоби вичавлювати, потрібне спершу вольове політичне рішення, потім підготовка сил та засобів, а вже потім сміливе рішення застосовувати ці сили та засоби. А от із останнім у нас поки що не дуже. А виставляти противнику красиві картинки, "потєшний" флот та робити рокировку на кожен його болючий для нас крок, замість вдарити десь навзаєм по їхньому болючому місцю - це безперспективно.