ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Путін перехрестився на похоронах Говорухіна – режисера та глави його передвиборного штабу
You must be registered for see images

Президент Росії Володимир Путін після прощання з режисером в Храмі Христа Спасителя Станіслава Говорухіна заявив журналістам, що він був “справжнім великим художником” і справжнім патріотом, передає посилаючись на Росія 24.
За словами Путіна, це “сумний і траурний день”. Нагадавши, що Станіслава Говорухіна знають і люблять мільйони людей, глава держави порівняв працю режисера з роботою диригента симфонічного оркестру: саме він вибирає твір, відбирає виконавців, “змушує звучати інструменти і робити виразну паузу”. Говорухін, за словами Путіна, “умів це робити геніально”.

You must be registered for see images

Особенно важной для себя Путин назвал “моральную нравственную поддержку” Станислава Говорухина. По словам президента, режиссер еще раз напомнил ему “о том, что у нас в стране много настоящих патриотов, граждан, людей со своей собственной, твердой позицией, которые способны ее отстаивать, не руководствуясь конъюнктурными соображениями, а исходя из интересов страны, так как они это понимают”.
Особливо важливою для себе Путін назвав “моральну моральну підтримку” Станіслава Говорухіна. За словами президента, режисер ще раз нагадав йому “про те, що у нас в країні багато справжніх патріотів, громадян, людей зі своєю власною, твердою позицією, які здатні її відстоювати, не керуючись кон’юнктурними міркуваннями, а виходячи з інтересів країни, так як вони це розуміють “.
За словами Путіна, Говорухін “був людиною обраним”, на якому “завжди залишиться друк Господня”, і зірка якого “буде яскраво світити на небесах”. “Мільйони людей будуть пам’ятати про нього. І в моєму серці він залишиться назавжди”, – додав президент.
Глава держави розповів, що близько познайомився з режисером в кінці 2011 року, коли той очолив передвиборний штаб президента, а потім став співголовою Загальноросійського народного фронту. Путін нагадав цитату: “Поетом можеш ти не бути, але громадянином бути зобов’язаний”. “Це як раз про нього. Для мене було великим задоволенням і великою честю особисто познайомитися зі Станіславом Сергійовичем, спілкуватися з ним. Важлива була не його адміністративна, політична підтримка, для мене була важлива моральна моральна підтримка, тому що він ще раз нагадав мені про тому, що у нас в країні багато справжніх патріотів, громадян, людей зі своєю власною, твердою позицією, які здатні її відстоювати, не керуючись кон’юнктурними міркуваннями, а виходячи з інтересів країни, так як вони це розуміють “, – зазначив Влад світ Путін.
Член бюро вищої ради партії Олександр Шохін назвав смерть режисера великою втратою для російського кіно.

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach
На видео все хорошо видно (если видео полное, с самого начала)
В сторонке от комплекса стоят 4"бойца", потом один из них, самый смелый (или безбашенный?) бежит к комплексу. Как я понимаю - комплекс был не без боеприпасов, а без операторов))) а ИИ у него еще нет, иначе он таких операторов током поубивал бы заранее))

Зверху