ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
У Британії госпіталізували поліцейських, які розслідували отруєння екс-розвідника РФ Скрипаля

6 березня, 2018 18:22

У Великій Британії госпіталізували двох поліцейських, які розслідували справу отруєння екс-співробітника російської розвідки Сергія Скрипаля.

Як повідомив журналіст ВВС Тому Сімондс в Twitter, обидва поліцейських мають ті ж симптоми, що і отруєні Скрипаль з дочкою: свербіж в очах і проблеми з диханням. Пізніше він також уточнив, що один зі співробітників поліції все ще залишається в лікарні.

Раніше глава МЗС Британії Борис Джонсон попередив РФ про можливі санкції, якщо буде доведено причетність Москви до отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля.

Нагадаємо, у Великій Британії з важким отруєнням потрапив до лікарні 66-річний громадянин Росії Сергій Скрипаль.

Інцидент з отруєнням Скрипаля стався 4 березня в місті Солсбері, приблизно о 16:15 (14:15 за Києвом). Скрипаль разом з жінкою ж перебував в торговому центрі Maltings. Ймовірно, з ним була його донька.

Loner

Well-Known Member
Россия стягивает на границу с Украиной технику с символикой миротворцев ООН
06.03.2018
В Новороссийске Краснодарского края России у границы с Украиной местные жители сфотографировали военную технику РФ с нанесенной на ней аббревиатурой UN.
Как передает «Без табу», фото появились в сети во вторник, 6 марта.
You must be registered for see images

Loner

Well-Known Member
Собчак обратилась в посольство Украины за разрешением на въезд в Крым

Запрос на поездку был отправлен в рамках предвыборной кампании
Ксения Собчак, кандидат в президенты РФ, отправила в посольство Украины в России обращение с просьбой разрешить поездку в Крым. Об этом она заявила во время прямого эфира на радиостанции "Эхо Москвы".
Как заявила Собчак, в Крым она поедет только в том случае, если получит разрешение.
"Если я поеду в Крым, то только через Украину. Если я получу разрешение на этот въезд, я поеду туда," - объяснила она.
Так Собчак ответила на вопрос о том, собирается ли она посещать полуостров в рамках своей предвыборной кампании.

Откажут, наверное.

Зверху