ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Путін в 2006 висилав громадян Грузії вантажними літаками. Порошенко в 2017
відправив добровольця, народного героя України Vano Nadiradze у вантажному відсіку порома. До речі, крім Демчини, безпосередньо операцією (за словами викрадених) керував начальник УДО Гелетей. Що тут ще казати?
Вибачте нас брати -грузини.
Порошенко і Путін. Два саПога пара..

You must be registered for see images

Loner

Well-Known Member
Марина Шеремет
19 ч ·

Невже всі сподівання зруйновано……
Сьогодні до мене у село приїжджав мій друг, людину яку я дуже поважаю і розмова яка відбулась між нами мене наче «протверезила».
Я знаходилась у вакуумі своїх цілей з приводу допомоги фронту і нужденним. Я не звертала увагу що коїться навколо, бо тішила себе думкою, що крок за кроком відбуваються «покращення». Звісно я іноді піднімала голову, дивилась навколо, писала злий пост –вирішувала ту або іншу проблему і знов поринала у свій «вакуум».
Сьогодні я на 100% зрозуміла, що поки військові рятують країну, що поки волонтери латають дирки по забезпеченню, ЩО поки громада фінансує цей рятівний човен для фронту- у цей час ДЕРЖАВУ БЕЗБОЖНО ВТЯГЛИ правлячий олігархат У БЕСПРЕДЕЛЬНИЙ БЕЗЗАКОНИЙ РАЗГУЛ ПРАВЛЯЧОГО КЛАНУ. Так, я не помилилась, дійсно це РАЗГУЛ БЕСПРЕДЕЛЬНИЙ ПРАВЛЯЧОГО КЛАНУ.
Рейдерство перевалило до катострафічних цифр, реформи які нібито нам показують це все бутафорія, про правову державу зараз навіть балакати недоречно бо це суцільна брехня і таких прикладів нажаль багато…..
З терен нашої країни викидують людей , саме викидують як лайно і більшість з нас мовчить. Ми мовчали коли викинули перший чотирьох грузинів –патриотів нашої землі. Зараз викидують ще чотирьох і на це не має ніяких правових підстав (хоча про які правові підстави можна казати у театрі абсурду). І це означає страшні речі, а саме –каток террора запустили і зробленно це було під мовчазне наше спостерігання. І повірте мені, всі хто проти правлячо клану клептократів , вже найближчим часом опиняться у ситуації сфабрикованих кримінальних справ і часи 37 року нам покажуться квітками. Чому ? Тому що з нашої мовчазної згоди «ВОНИ» вирішили що ми їх особисті речі і все за що ми боролись і боремся «ВОНИ» мають право розчавучити .
Я зняла розові окуляри , тепер я чітко розумію що при владі зрадники і упирі. За чинної антинародної клептократичної системи Україна не здатна виграту війну проти Росії.
Висновок- олігархічна система не може бути покращенна із «середини», бо будь які зміни контролюються олігархами не на користь громаді. Діюча правляча система це ворог усіх нас.
Лозунг: «ВСІ ХТО НЕ З правлячою ВЛАДОЮ ТОЙ ПРОТИ ДЕРЖАВИ» скоро стане аксіомою нашого життя і ось тоді надія остаточно буде втрачена.

Loner

Well-Known Member
Саша Боровик

Тамаз Шавшишвили вернулся в Грузию. Его выдворили из страны, которая использует трезубец как символ «Воли».
Рассказ Тамаза свидетельствует о том, что 17 ноября в его дом ворвались спецназовцы СБУ, избили ногами, замотали скотчем глаза и увезли в аэропорт. В это время у него носом шла кровь. В аэропорту к нему подошел человек и сказал, что ему на 3 года запрещен въезд в Украину. Причины такого запрета ему никто не назвал. После этого его три часа везли на вертолете в Одессу, где вместе с другими гражданами Грузии посадили на паром до Грузии. За это время к нему не допускали адвокатов и не давали никакой информации. Тамаз имел право находиться в Украине. Здесь у него работа, которой он занимался три года.
То, что произошло называется государственным терроризмом. В данном случае направленном против международного журналиста в связи с его профессиональной деятельностью..
Извини Тамаз. За людей, которые также называют себя Украинцами. Когда-то, может в Украине будет правовое государство. А сегодня есть то, что ты увидел. Антинародная система которая переступает через правовые принципы когда это касается как своих граждан, так и иностранных.
Извини, Тамаз, также за людей которые может тебя не били - а просто на пассивно смотрели когда тебя, как животное в клетке, вывозили из страны. Эта система будет жить пока такие люди в большинстве.

You must be registered for see images

Зверху