ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Бажане за дійсне: Укрзалізниці загрожує повний крах
06.08 12:40

Стало відомо, як бажане видається за дійсне
You must be registered for see images

Незважаючи на звіт за перше півріччя, де все говорить про суцільні перемоги і зростання показників, насправді справи у підприємства йдуть не найкращим чином.
Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає . Він заявив, що керівництво успішно маніпулює цифрами завдяки різниці між національним і міжнародними стандартами обліку. Насправді чистий дохід акціонерного товариства за перші 6 місяців 2017 на 3,3 мільярда гривень менший, ніж за аналогічний період в 2016 році.
Окрім цього, Омелян зазначив, що значне зростання собівартості перевезень говорить про те, що "Укрзалізниця" стає все менше і менше конкурентоспроможною. "Ми бачимо, що попри всі гучні заяви, мільярди невикористані на модернізацію виробництва. Що шляхом маніпуляцій з амортизаційними відрахуваннями "надувається" прибутковість "Укрзалізниці". Це призведе тільки до колапсу - це не приведе до успіху", - підсумував Омелян.

• Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Польща підготувала Кремлю неприємний сюрприз
06.08 03:46

Сума передбачуваного контракту 30 мільярдів злотих

планує закупити у США протиракетні установки Patriot.

Як передає "Радіо Польща", віце-міністр національної оборони країни Бартош Ковнацький пообіцяв укласти договір до кінця року. За словами чиновника, такі переговори зазвичай тривають дуже довго, проте у випадку з Польщею переговори прискорилися.
Сума передбачуваного контракту 30 мільярдів злотих (8,1 мільярд доларів).
"Польща на сьогоднішній день займає рішучу позицію щодо закупівлі ракет. В даний час в області протиповітряної оборони ми практично беззбройні", - зазначив міністр. Ковнацкій зазначив, що переговори ускладнюються юридичними дротиками, проте їх веде цілий штаб.
Раніше портал повідомляв, що критики з боку Євросоюзу, і тепер її європейське майбутнє опинилося під великим питанням.

Автор матеріалу:
Александр Титаренко

Loner

Well-Known Member

краще одне фото - однаковий рід війск, три роки різниці

Loner

Well-Known Member
вот посмотрите все ган**** за одним столом даже ющ с януковичем, и шоколадник тут же - все короче.
вся это скотошобла, которая нас, гоев, ебет уже 28 лет, может тасоваться как угодно - на наше ярмо это никак не влияет.
You must be registered for see medias

Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
Vlad Ponomar

1 Std. ·

США дадут Украине летальное оружие!
Советник Трампа рассказал о поставках оружия Украине.

Информация о готовности Белого дома предоставить Украине летальное оружие обрела официальное подтверждение — об этом рассказал советник президента США по национальной безопасности Герберт Макмастер. Ранее спикер Верховной рады Андрей Парубий заявил, что на территории Украины также могут быть размещены американские военные резервы.
Советник президента США Дональда Трампа по национальной безопасности Герберт Макмастер заявил, что вопрос о поставках Украине летального вооружения возник, поскольку для Белого дома важно повысить обороноспособность Киева.
«В интересы США входит повышение обороноспособности Украины для предотвращения вторжения на ее территорию. Для Вашингтона не важно, какая именно помощь будет оказана Киеву», — цитирует военного MSNBC.
Он также назвал Москву ответственной за дестабилизацию на Донбассе.
«Суть в том, какая форма поддержки нужна Украине, которая будет соответствовать нашим интересам и желанию добиться того, чтобы Россия не предпринимала дальнейших действий по дестабилизации», — заявил генерал.
Днем ранее Пентагон отправил в Белый дом официально оформленную рекомендацию предоставить вооруженным силам Украины переносные противотанковые ракетные комплексы Javelin на $50 млн. Об этом сообщал NBC News со ссылкой на трех высокопоставленных американских чиновников.
По информации издания, сейчас власти США решают вопросы с тем, поставлять ли им оружие напрямую или через посредников, а также рассчитывают, смогут ли они обучать украинских военных обращению с Javelin.
«Это правильный ход, и я вижу, что к этой инициативе приложил руку министр обороны Мэттис», — поделился своим мнением бывший главнокомандующий объединенными вооруженными силами НАТО в Европе Джеймс Ставридис. Он добавил, что данное вооружение способно сдерживать наступление российских террористов на позиции ВСУ на Донбассе.
«Это очень логичный и разумный шаг, который увеличит возможности сдерживания — он заставит российских агрессоров несколько раз подумать, прежде чем использования системы своего наступательного вооружения», — считает Ставридис.
Поставки ракетных комплексов в Украину могут сопровождаться приездом американских военных инструкторов.
24 июля спецпредставитель Госдепартамента США по вопросам Украины Курт Волкер посетил Донбасс. «Оборонительное вооружение, которое позволило бы Украине защитить себя и, например, вывести танки, помогло бы остановить Россию, угрожающую Украине», — заявил он в ходе визита.
В июне этого года председатель комитета по делам вооруженных сил Палаты Конгресса США Мэк Торнберри сообщил, что законопроект о выделении средств министерства обороны на следующий финансовый год будет содержать и пункт об оказании военной помощи Киеву.
Неделей ранее президент Украины Петр Порошенко и госсекретарь США Рекс Тиллерсон провели переговоры в Вашингтоне, в ходе которых обсуждались пути предоставления оборонительного летального оружия для Украины.
Более того — в тот же день спикер ВРУ Андрей Парубий заявил, что в случае подписания с США соглашения по вопросам безопасности на территории Украины могут быть размещены американские военные резервы.
Он также указал, что практика подобных соглашений давно используется в США — такие документы подписаны с Японией, Австралией и Израилем. Парубий подчеркнул, что подписание соглашения дает приоритетное право на получение оборонительного летального оружия.
В мае 2017 года в США был одобрен проект федерального бюджета, в котором предусмотрена помощь Киеву, «включая военную подготовку, технику, летальное вооружение оборонного назначения, помощь в логистике».

Loner

Well-Known Member
Цитата:
Глава МЗС Литви: Саакашвілі треба дати можливість захиститися в суді

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс закликає українську владу дати колишньому голові Одеської обласної державної адміністрації Міхеілу Саакашвілі можливість відстояти в суді право на громадянство України.

Про це повідомляє Delfi.lt.

"Саакашвілі повинна бути надана можливість захистити свої права в прозорому судовому розгляді", - заявив Лінкявічюс.

"Ми будемо послідовно підтримувати Україну та її лідерів у боротьбі проти російської агресії, підтримувати територіальну цілісність та суверенітет України, але одночасно ми підкреслюємо важливість демократії та можливостей для опозиції. Особливо важливо, щоб для опозиції були створені умови в боротьбі з корупцією", - сказав міністр.

Лінкявічюс повідомив, що мав розмову із Саакашвілі під час візиту до Польщі.
Извините за источник

• Like

Loner

Well-Known Member
Нагадаю трохи виступів "агенту кремля"
Дмитро Корчинський (05.12.2008)

А зараз що робиться?
Дмитро і зараз не мовчить. Але... Хтось його чує?
Ось відео березня 2014-го

Це був третій день вторгнення. Тепер ВСУ вже воюють, але влада досі намагається владнати все миром. Вже інша влада, але така ж корупційна, як каже Дмитро на відео. І тоді його теж не чули. А він таки багато чого сказав такого, що відбулося. Та лише через роки зрозуміють, що він мав на увазі, кажучи про український талібан. А зараз вважають, що це якась маячня. Так само, як казали про тезіси Дмитра у далекому 1998-му році. Маячня справдилася. Але його знову не чують, чи гірше - затуляють вуха. Бо правда завжди неприваблива та болісна

• Like

Loner

Well-Known Member
Виробництво набоїв в Україні: за три роки війни — лише обіцянки
06 серпня 2017 - 14:47

Коли в Україні почне свою роботу новий патронний завод, і чому за три роки війни на Донбасі він не з'явився?

Незалежна журналістка Любов Величко провела розслідування на цю тему, за результатами яких вона написала статтю

Григорій Пирлік: Патронного заводу в Україні немає, адже він залишився в Луганську. Ви ретельно збирали обіцянки наших політиків щодо будівництва нового заводу. Що вони обіцяли і коли обіцяли?

Любов Величко: Обіцяти почали ще у вересні 2014 року, через кілька місяців після початку Антитерористичної операції. Говорили, що завод побудуємо дуже швидко, це наш пріоритет, і через рік-два підприємство вже буде.

Це обіцяв і голова «Укроборонпрому» Роман Романов, і голова РНБО Турчинов, і міністр МВС Аваков. Це така тема, на якій можна дуже класно попіаритися.

Можна говорити дуже багато, але від того, що скаже якийсь міністр чи навіть президент, результату мало — вони не можуть вплинути на тисячі своїх підлеглих, які задіяні в процесі реалізації цих слів. В нас, на жаль, склалася така ситуація, що наша бюрократія — це ворог № 1. Ми можемо ображатися на президента і Турчинова, але, насправді, та величезна команда, яка стоїть під ними, це і є те непомітне зло, яке знищує всі наші надії на те, що щось покращиться.

Тому відбувається так, що влада обіцяє, а підлеглі тихесенько собі саботують.

Григорій Пирлік: Коли ви робили матеріал, ви надсилали інформаційні запити в різні державні установи. Що вам відповідали?

Любов Величко: Було дуже смішно читати відповіді. Я ставила лише одне-єдине питання: чому не з’явився завод, наявність якого обіцяли і Аваков, і Турчинов, і Романов.

По суті, ніяких відповідей не було, інколи доходило навіть до абсурду. Найсмішніше було спілкуватися з керівником прес-центру РНБО пані Вікторією. Я запитувала у пана Турчинова, чи створили на базі Центру підготовки снайперів у селі Нові Петрівці, що на Київщині, лабораторію, яка мала створювати нові види патронів. Він анонсував, що в березні 2015-го року буде створений цей лабораторний центр.

Питання звучало так: чи був створений центр — якщо так, чи можете ви більше детально розповісти про його роботу, а якщо ні, то чому він не був створений?

Спочатку вона відповіла, що пан Турчинов ще також відвідав і інший завод — завод «Артем», і там відбулося засідання круглого столу. Звучить, як жарт, адже я питаю про Петю, а мені відповідають про Романа.

Я надіслала ще один запит, про те, що мені не цікаво, що було на заводі «Артем», мені цікаво, чи була створена лабораторія у селі Петрівці. На що вона відповіла: ми дали відповідь на ваш запит в попередньому листі.

Звичайно, мені потрібно було роздобути хоч якимось методами інформацію, тому я використала власні джерела — військових, які там працюють. І вони мені неофіційно сказали, що ніякої лабораторії там немає.

Григорій Пирлік: Чи намагалися ви з’ясувати, яка ситуація зараз із заводом, який залишився в Луганську? Чи працює він зараз?

Любов Величко: Я не вивчала детально, але, наскільки мені відомо, зараз там виробництва немає, можливо, я помиляюсь, але це та інформація, яку мені дали мої джерела.

Григорій Пирлік: Наскільки є нагальним питанням будівництво нового заводу? Ви пишете у своїй статті, що є старі запаси набоїв, і є постачання з Литви старих радянських патронів.

Любов Величко: Найбільший страх людини — це страх невідомого. Я дуже уважно вислуховувала всіх експертів, які висловлювалися на цю тему, тому що точних цифр немає, скільки набоїв в нас залишилося. Одні експерти кажуть, що в нас стільки набоїв, що їх вистачить на тисячу років. Інші кажуть протилежне, що набої ось-осі закінчаться.

Мені здається, що нам буде спокійніше, коли в нас буде виробництво патронів. Нехай воно буде не дуже колосальним, проте воно буде. І тоді ми не будемо перейматися тим, чи дасть нам патрони якийсь міжнародний донор, чи не дасть.

Григорій Пирлік: Проте ви пишете, що надія є, і в Україні є компанія, яка зможе виготовляти патрони. Яка це компанія?

Любов Величко: У Вінниці є таке підприємство, яке називається «Форт». Воно підпорядковується Міністерству внутрішніх справ. Про «Форт» вперше сказав Аваков більше двох років тому, і казав, що ми будемо робити завод тут. І цілих два роки тривали переговори із заводом. Під час підготовки до статті я зв’язалася з керівництвом «Форту» і запитала, чи дійсно буде в них виробництво. Директор виявився досить обережним і сказав, що це державна таємниця і що він не може цього розголошувати.

Та пролив світло на питання заступник міністра економічного розвитку Бровченко. Він сказав, що домовленість уже є. Що вони разом із міністром зустрілися з керівництвом «Форту». Він сказав: «Я вам обіцяю, що в 2017-му році гроші дадуть та почнеться будівництво цієї лінії».

Зверху