Loner
Well-Known Member
Кіборга з Тернопільщини 22-річного Ярослава Гавянця звільнили з полону терористів. Це підтверджують у Центрі пошуку полонених, загиблих і зниклих безвісти воїнів АТО.
Як там повідомляють, бійця звільнили завдяки зусиллям журналістки Олени Шевчук. Сьогодні, 4 лютого на своїй сторінці у соцмережі Facebook вона розмістила фото Ярослава з підписом: " Мы это сделали! Везем киборга домой!!!!"
Нагадаємо, Ярослав Гавянець потрапив у полон ДНР 21 січня під час оборони Донецького аеропорту. Його батько записав відеозвернення до ватажка ДНР Олександра Захарченка з проханням віддати йому сина.
звернення батька-
Мій син – кіборг. Для мене він - герой, - каже чоловік. – Cім днів, які він прожив в терміналі, я прожив разом з ним. Ці сім днів для мене, як сім років. Це найважчі дні в моєму житті.
Далі батько звертається до Захарченка: "Моя дитина в тебе, мені важко. Віддай його навіть не мені, а матері. Я піду за ним навіть в пекло."
Чоловік додає, що хоче сісти за стіл переговорів, аби вирішити долю свого сина.
- Я готовий сидіти замість нього, - каже він.
Як там повідомляють, бійця звільнили завдяки зусиллям журналістки Олени Шевчук. Сьогодні, 4 лютого на своїй сторінці у соцмережі Facebook вона розмістила фото Ярослава з підписом: " Мы это сделали! Везем киборга домой!!!!"
Нагадаємо, Ярослав Гавянець потрапив у полон ДНР 21 січня під час оборони Донецького аеропорту. Його батько записав відеозвернення до ватажка ДНР Олександра Захарченка з проханням віддати йому сина.
You must be registered for see links
Також чоловік зауважив, що звик свої проблеми вирішувати сам, тому зробить все, щоб визволити свого сина. Потім батько вирушив на пошуки бійця. Загалом Ярослав Гавянець провів у полоні майже три тижні. А мобілізували його в АТО одразу після строкової служби в армії. До того хлопець був актором Копичинецькому аматорському театрі.звернення батька-
Мій син – кіборг. Для мене він - герой, - каже чоловік. – Cім днів, які він прожив в терміналі, я прожив разом з ним. Ці сім днів для мене, як сім років. Це найважчі дні в моєму житті.
Далі батько звертається до Захарченка: "Моя дитина в тебе, мені важко. Віддай його навіть не мені, а матері. Я піду за ним навіть в пекло."
Чоловік додає, що хоче сісти за стіл переговорів, аби вирішити долю свого сина.
- Я готовий сидіти замість нього, - каже він.