Земфіра з матюками просила забрати український прапор на концерті у Вільнюсі
Співачка кілька разів просила прибрати прапор
Російська співачка Земфіра, яка на концерті в Грузії підняла над головою прапор України, з матюками попросила фанів прибрати український прапор під час концерту в столиці Литви Вільнюсі.
You must be registered for see images
Земфіра Фото: bestin.ua
Про це повідомляє Boom Bon TV і пишуть користувачі соцмереж, які побували на концерті.
Повідомляється, що українські шанувальники творчості Земфіри підняли прапор своєї країни, після чого співачка попросила його прибрати. Через деякий час вони знову підняли прапор і Земфіра вигукнула: "Я прошу вас, я прошу вас, бл*дь, приберіть прапор!".
При цьому Boom Bon TV ілюструє матеріал відео, на якому немає згадки про прапор.
Користувач Facebook
You must be registered for see links
написала, що коли український прапор підняли в перший раз, Земфіра сказала, що її намагаються підставити. Коли ж прапор підняли вдруге, вона сказала:
"Я живу в Росії, ми знаходимося в Литві. Я прошу, я прошу вас бл*дь". Ці слова є на відео від Boom Bon TV.
Користувач
також написала, що Земфіра неодноразово просила прибрати прапор України. За її словами, після цього багато людей стали залишати концерт.
Їй в коментарях ще одна відвідувачка концерту Shomina Крісті написала, що Земфіра попросила прибрати прапори в принципі і про Україну згадки не було. На свій сторінці Shomina Крісті пише, що слова Земфіри були вирвані з контексту.
Нагадаємо, нещодавно Земфіра розповіла про плани приїхати в Україну з концертом.
"Обіцяю, що приїду в Україну з концертами. Щиро сподіваюся і хочу в це вірити, що пік напруженості між нашими країнами залишився в минулому, і я приїду. Будь ласка, дочекайтеся мене", - сказала Земфіра своїм українським фанатам.
Нагадаємо, що раніше Земфіра, яка зараз знаходиться в гастрольному турі під назвою "Маленький принц", заявила, що він стане
.