ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
В зоне АТО военные пытались отправить по почте гранаты и патроны
Сегодня, 10:42

You must be registered for see images

Спецслужбы также нашли и тайник с оружием
В районе проведения антитеррористической операции сотрудники военной контрразведки СБУ задержали двоих украинских военных, которые пытались по почте отправить домой гранаты и патроны.
По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.263 (незаконное обращение с оружием) УК Украины.
Как рассказали в пресс-службе СБУ, в Донецкой области также удалось найти тайник с военными средствами поражения.
Отмечается, что он был обустроен у одного из заброшенных домов в Марьинке.
"С тайника изъяты 24 кумулятивные выстрела к ручному противотанковому гранатомету", - уточнили в сообщении.

Ранее , что сотрудники Службы безопасности Украины обнаружили вблизи села Новоселовка Донецкой области тайник с четырьмя ящиками 125-мм осколочно-фугасных танковых снарядов и пороховых зарядов к ним.

Loner

Well-Known Member
Хочу извиниться перед избирателями

Народный депутат (БПП)

Я не смог отдать свой голос за поправку к Трудовому кодексу о запрете трудовой дискриминации
Только сейчас дошел до интернета. Прочитал новости. Не люблю и не буду делать вид, что ничего не произошло, поэтому:

1. Приношу свои искренние извинения пред своими избирателями за то, что не присутствовал на вчерашнем заседании Верховной рады и не смог отдать свой голос за поправку к Трудовому кодексу о запрете трудовой дискриминации. Если бы я был в зале, мой голос точно был бы за эту норму. На этой неделе я иначе расставил приоритеты своей работы в парламенте и готов нести за это ответственность.
(Помимо прочего, я уже месяц как подал заявление о переходе в комитет по вопросам законодательного обеспечения правоохранительных органов, но зал ее игнорирует).
2. Принятие поправки о запрете трудовой дискриминации не соответствовало нормам Регламента Верховной рады - парламент не может вносить поправки к тексту закона, который еще не был принят даже в первом чтении (тем более, с голоса). Это возможно только при втором чтении. Поэтому я сам внесу соответствующую поправку на рассмотрение комитета о запрете трудовой дискриминации и сделаю все от меня зависящее, чтобы парламент ее принял.
Это банальная попытка исполнительной власти и дипломатов перенести ответственность на других
3. Нужно быть, мягко говоря, не совсем умным человеком (или, не мягко говоря, полным идиотом), чтобы действительно поверить, что ответственность за провал безвизового режима с ЕС несет парламент. Это чушь, которую пытаются навязать обществу АП, ГПУ и МИД. Я достаточно хорошо знаком с деталями этого процесса, чтобы это утверждать. Это банальная и традиционная попытка исполнительной власти и дипломатов свалить ответственность на коллективный орган.

Все вышесказанное не оправдывает меня, но и не меняет сути вещей.

Loner

Well-Known Member

Loner

Well-Known Member

Loner

Well-Known Member

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак запевнив, що у разі наявності доказів вини його однопартійця Андрія Тетерука в інциденті з Олександрою Кужель за зняття з нього недоторканності голоси будуть.
Про це він сказав журналістам у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.
"Андрій не ховається за депутатську недоторканність... Якщо будуть надані всі аргументи, якщо прокуратура вимагатиме, будемо ставити питання в сесійній залі, будемо голосувати", - зазначив Бурбак.
Він також заявив про численні провокації щодо Тетерука з боку представників "Батьківщини".
"Цього тижня відбувалися численні провокації з боку депутатів "Батьківщини" особисто до Андрія Тетерука, який є одним із наших спікерів, який ходить постійно на ваші ток-шоу, інтерв'ю і розказує правду про політику фракції "Батьківщина". Тому це була провокація, направлена проти Андрія", - сказав Бурбак.
Він також зауважив, що був присутній при інциденті Тетерука з Кужель і всі покази вже дав працівникам прокуратури.
Водночас керівник Народного фронту нагадав, що подія сталася якраз після того, як у сесійній залі були провалені "безвізові закони", у зв'язку з чим виникла небезпека зриву в підготовці звіту по виконанню Плану заходів з лібералізації візового режиму з ЄС.
У свою чергу, народний депутат Андрій Тетерук запевнив, що у випадку необхідності особисто підтримає зняття із себе депутатської недоторканності.
"Якщо прокуратура буде вважати, що в моїх діях є злочин, я готовий до голосування по їх поданню щодо зняття моєї недоторканності для проведення всіх необхідних процедур", - заявив Тетерук.

Loner

Well-Known Member

Кількість працівників Державної фіскальної служби буде скорочено на 30% до кінця року. Це становить близько 18 тис. співробітників.
Про це під час години запитань до уряду заявила міністр фінансів України Наталія Яресько, повідомляє кореспондент Укрінформу.
«Зменшення кількості осіб у Державній фіскальній службі (планується - ред.) 30%, це приблизно 18 тисяч буде до кінця цього року», - сказала Яресько.
За словами міністра фінансів, ситуація в ДФС дуже складна.
«Ви будете бачити багато скандалів, з кожним днем», - підкреслила Яресько.

Loner

Well-Known Member

Перший заступник Голови Верховної Ради Андрій Парубій оголосив по вихід із фракції БПП трьох нардепів: Олександра Шевченка, Тараса Батенка та Євгена Рибчинського.
Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це він зазначив на засіданні парламенту.
За словами Парубія, народні депутати Олександр Шевченко, Тарас Батенко та Євген Рибчинський подали свої заяви про вихід зі складу парламентської фракції Блок Петра Порошенка.
Крім того, він зауважив, що народний депутат Михайло Ланьо вийшов з депутатської групи "Воля народу".

Loner

Well-Known Member

Народний депутат від фракції "Самопоміч" Семен Семенченко повідомив, що наразі представники його фракції обговорюють компромісний варіант роботи в коаліції.
Про це він заявив, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.
"Дискусія у "Самопомочі" щодо можливого виходу з коаліції триває. Зараз з'являється третій варіант, який запропонував Єгор Соболєв, бо він бачить, що більшість наших депутатів поки не підтримують варіант виходу з коаліції. Ми його напрацьовуємо й оприлюднимо, швидше за все, у вівторок. Цей варіант полягатиме в тому, щоб формально, не розвалюючи "Європейська Україна", змусити її займатися справами, які наблизять нас до Європи", - сказав Семенченко.

Зверху