ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Udaff4eg

Well-Known Member

· ·
Завжди був проти будь-яких домовленостей з Москвою. Завжди вважав, що розраховувати на гнилу політику сучасної Європи не можна. Завжди був переконаний, що тільки єдиний народ може перемогти Путіна і його російсько-терористичну зграю. Я своїх принципів не змінював і ніколи не зміню.

Але, при цьому, я впевнений, що доводити ситуацію до кривавого протистояння зараз, коли є ще масса політичних важелів впливу на неї - це ідіотизм та гра на руку не тільки зовнішньому, але і внутрішньому ворогу.

Адже на Печерських пагорбах дуже багато тих, хто спить і бачить як українці йдуть шляхом кривавого бунту, знищуючи Державу, замість стати на шлях Національної революції, здолати режим внутрішньої окупації та здобути омріяні Свободу, Справедливість та Добробут.

Шкода, що багато справжніх патріотів не розуміють цієї фсбешної багатоходівки...

Але, нічого. Прорвемося... Українці все одно переможуть!

Слава Україні!

7,8 тис.
вподобань і 1,6 тис. поширень за 3 дні.
коли є ще масса політичних важелів впливу на неї
вопрос на засыпку, это какие

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
коли є ще масса політичних важелів впливу на неї
вопрос на засыпку, это какие
Економічна блокада Мордора. В першу чергу з нашого боку, а потім вже від когось вимагати чогось такого.
Люстрація у наший владі.
Нормальна інформаційна політика у нас. Блокування кісєльовської пропаганди. Більш жорстокі міри по відошенню до тих, хто підтримує сепаратистів у нас. Ну і наша інформаційна політика у Мордорі - підтримка рухів, які там розхитують ситуацію, тих, хто проти Пуйла ( ну, звісно за виключенням всіляких лімоновців ).

Udaff4eg

Well-Known Member
ну как я понял его фразу, есть масса еще рычагов влияния на нашу власть, именно на нашу. Вот и хочу понять, где эти рычаги

d324co

Well-Known Member
Люстрація у наший владі.
Це треба робити в першу чергу. Тільки не формальну люстрацію, а : "воздать каждому по делам его"
Бо, якщо не прибрати зрадників з владних гілок - ніякого толку не буде. Вони, як гусінь, зведуть нанівець усі зусилля, хоч поливай, хоч удобрюй - яблука будуть червиві

Loner

Well-Known Member
Це треба робити в першу чергу. Тільки не формальну люстрацію, а : "воздать каждому по делам его"
Бо, якщо не прибрати зрадників з владних гілок - ніякого толку не буде.
Як з картоплею - хоч поливай, хоч удобрюй, але треба спочатку повбівати колорадів, інакше ничого не виросте.
Ти дуже жорстокий до колорадів. Тоді половину рашки і тут треба до стінки ставити

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

Зверху