ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
В больнице скончался третий боец, получивший ранение под Верховной Радой - Богомолец
В Александровской больнице скончался третий раненый 31 августа под Верховной Радой боец. Об этом на своей странице в Facebook написала народный депутат Украины Ольга Богомолец.
You must be registered for see images

Богомолец сообщила, что в Александровской больнице Киева скончался третий боец, раненый в ходе столкновений под Верховной Радой 31 августа, передает Joinfo.ua.
"В Александровской больнице скончался еще один, уже третий раненный вчера под Верховной Радой", - написала она.
Нардеп отметила, что погибший - парень из Херсона 1995 года рождения - получил несовместимые с жизнью осколочные ранения головного мозга. Она также выразила соболезнования семье погибшего.
Напомним, сегодня глава МВД Арсен Аваков сообщил о том, что в больнице от полученных ран Украины. "От ран после вчерашнего взрыва гранаты умер в больнице еще один боец Нацгвардии в/ч 3027 Сластиков Дмитрий, призывник из Желтых вод. Больно", - написал Аваков.
Позже Аваков сообщил, что умер третий боец Нацгвардии – Богдан Дацюк, которому 24 года. Но сразу же удалил свой твит и написал, что боец жив, медики пытаются его спасти.
Напомним, вчера, 31 августа, народные депутаты 265 голосами поддержали изменения в Конституцию Украины в части децентрализации. О своем решении голосовать против объявили "радикалы" и "Самопомощь". Позже во фракции "Батькивщина" заявили, что также не будут голосовать за изменения в Конституцию. Из фракции "Самопомощи" уже выгнали пятерых депутатов, поддержавших изменения в Конституцию.
После голосования под стенами Верховной Рады произошли столкновения, в колонну нацгвардейцев . Один солдат Нацгвардии – Игорь Дербин погиб, 141 человек получил ранения.
Президент Украины Петр погибших бойцов Нацгвардии орденами "За мужество". Глава государства пообещал, что помощь всем пострадавшим под стенами парламента составит 600 тысяч гривен.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

10:09 01.09.2015
Вчора у я писала про те, що у людей крім ліхтариків з'явилися гранати. Пост викликав приступ вербальної діареї у вишивати і диванних "воєнів" мінстеця. І це було очікувано.

Дивно інше. Дивно те, що у багатьох, раніше цілком адекватних, людей відбулось масове відключення когнітивних функцій.

Так ось. Спробую ще раз пояснити те, що вчора сталося під ВР.

Отже, закон про "особливий статус "деенерів-еленерів" передбачає зміну територіального устрою та державного ладу. І всі законослухняні та цивілізовані, й тим більше Президент, повинні розуміти, що це можливо лише шляхом внесення змін до Конституції, що вирішується тільки через референдум.

Але ні. Сюжет розвивається зовсім інакше.

Пєтя вирішує піти по стопах Віті. І починає креативити спільно з повіями із жопоблоку та інших партійних організацій. А громадськість відключає мозок, і, не замислюючись про наслідки, радісно споживає те, чим годує її Петіна пропаганда.

У той же час, всі адекватні люди намагаються Пєті пояснити, що так не треба. Але мимо каси - Пєтю це не хвилює. Недорогих і нешановних народних обранців теж нічого не хвилює, тому вони підтримують антиукраїнські закони про особливий порядок самоврядування.

На цій зворушливій ноті й починається заміс на вулиці під час мітингу. Протестуючі закипають, у відповідь менти пускають газ, розмахують кийками, кидають світлошумові гранати. Це при тому, що спочатку захід нагадував конкурс "у кого прапорів більше", а депутати по черзі вправлялись в красномовстві, мірялись популізмом біля мікрофону та всіляко імітували боротьбу за Україну.

А тепер найцікавіше.

З достовірних джерел відомо, що протистояння міліції та громадськості було спровоковано із розрахунком на певну картинку, тобто було елементом політичної технології. Схема проста - ще більше завести людей, вже і так збуджених прийняттям антиукраїнських поправок до Конституції, підштовхнути їх до неадекватних дій. До дій, які скомпрометують патріотичний рух і відвернуть увагу від зрадницьких, ворожих до України та українців, законів про особливий статус деенерів-еленерів.

І тут значну роль відіграє фактор, про який я згадувала раніше - крім ліхтариків у людей з'явились гранати. А ще за останній рік у багатьох з'явились контузії, поранення, посттравматичний синдром, розхитана нервова система, загиблі друзі та близькі. На що й розраховували провладні політтехнологи.

Результат - вибух, 300-ті та 200-й у правоохоронців.

Така інформація була станом на вчора.

За даними на сьогодні, не можна виключити того, що гранату кидав колега постраждалих, з розрахунком на те, що злочин можна буде списати на когось із радикально налаштованих патріотів, що знову ж таки має на меті дискредитувати націоналістичний рух, остаточно маргіналізувати його в очах громадськості та змістити акцент від антиукраїнських змін до Конституції.

Так чи інакше, те, що сталось вчора під ВР - трагедія. Але найжахливіше і дике, що ця трагедія є наслідком брудних політичних технологій, які використовує влада, схем, в яких людське життя виявляється розмінною монетою. Так було на Майдані, так було 2 травня в Одесі, так було вчора.

Що ще я можу сказати?

Якщо маєте намір припинити ці безглузді жертвопринесення - думайте, аналізуйте, блокуйте маніпуляції, ставте собі питання. Коли технологія стає явною, вона припиняє діяти і від неї відмовляються. Тому в цій ситуації тільки свідоме ставлення до подій допоможе захистити чужі життя.

Варвара Черноіваненко, інфо-центр НВР "Правий сектор"

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

· ·
Конспирологическое.

...

Три несвязанных между собой события.

1. "Свобода" работала в полном взаимодействии с БПП на 205-м в Чернигове.

2. "5-й" канал выпустил сюжет о том, что "Укроп" раздает деньги за участие в митинге ( банальный монтаж ).

3. "Свобода" сегодня провоцировала демонстрантов от "Укропа", обсыпая их гречкой и провоцируя на драки.

...

Выводы делайте сами.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

· ·
КОРОТКО ПО СЬОГОДНІШНІХ ПОДІЯХ ПІД ВР.
1. Я однозначно проти внесення змін до Конституції України. Не взагалі, а саме цього пакету змін, саме зараз і саме цими людьми, які це роблять.

Причин для такої моєї позиції безліч, але головна в моїх очах одна: я не вірю, що від нашого славетного полководця Петра Іловайського-Ліпецького, від авторів наших поразок, наших перемир'ятворців, наших безкомпромісних шукачів ворогів серед своїх опонентів всередині країни, а не на північний схід від неї - не вірю, що це, перепрошую, кодло може продукувати і втілювати в життя якісь корисні ініціативи. Поки вони десятками гарних вчинків не доведуть протилежне - я майже автоматично проти всього, що вони вважають за корисне.

Взагалі, якщо хтось не в курсі, я за сильного президента з великими повноваженнями. Особливо - у скрутний для країни час. Але не за цього президента.

2. Я однозначно підтримую всіх, хто протестує проти того, що зараз відбувається. Мітингувати - чудово. Битися - прекрасно, бо що робити, якщо на мирні протести не звертають уваги?

3. Однак я категорично проти використання бойових гранат на масових акціях, у натовпі. Не знаю, хто це зробив, і не буду робити припущень, було це замовлення ФСБ чи спонтанна ініціатива місцевих довбогрьобів. Цього робити не можна - і крапка. Навіть якщо мєнти поводяться агресивно.

Ви знаєте, що я НА ПОЛІ БОЮ взагалі не користуюсь гранатами? Чому? Бо не настільки добре їх кидаю, щоб могла гарантувати, що від моєї гранати не постраждають свої. А тут - натовп... Хтось штовхнув людину, яка її кидає - і полетіло зовсім не туди. А рікошети (малоймовірно, але можливо)? А просто мєнт з гарною реакцією, який рефлекторно встигне її схопити (у неї ж затримка в районі 4-х секунд!) і відкинути від себе і своїх товаришів - куди? - правильно - у натовп.
А заводський брак УЗРГМ, від якого граната може вибухнути у руці в того, хто її кидає, і постраждає купа людей навколо нього?

Мирні громадяни, які вийшли на акцію протесту, на таке не підписувались. Той мирняк, що живе в зоні бойових дій - трохи інша річ. Вони знають, де живуть, і якщо не втекли звідти - відповідальність за їхнє життя, здоров'я і безпеку виключно на них самих.

А тут - інша справа. Якщо ми не переводимо протистояння з владою у неприховані вуличні бої із застосуванням гранат і вогнепальної зброї, де випадкових людей практично не буває, якщо ми хочемо, щоб наші акції були всенародними, щоб у них брали участь жінки, діти, пенсіонери - ми не маємо права піддавати їх ризику - принаймні більшому, ніж було на Майдані. Тоді людині фізично слабкій або не готовій битися достатньо було не лізти у саме пекло - і ризик загинути чи скалічитись для неї був мінімальним.

Не відлякуйте цих людей від себе зараз. В тому числі і вбивством мєнтів і нацгвардів - поки вони не стріляють у натовп, вони теж не заслуговують на бойові гранати. От якщо почнуть стріляти - все, це сигнал, що нормальних там уже не залишилось.

Udaff4eg

Well-Known Member
уже 3й нацгвардиец умер. Ребят я далек от военки, объясните мне, они ж в брониках и касках были, или они не дают защиты от гранат? просто третий умер от осколка в мозге.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

В сети ФБ появилась информация...
Всем известно, что официально Аваков объявил виновным во всем бойца бат. "Сечь", что мол тот кинул гранату за спины срочников в результате чего убит один и множество пострадали.
Отдельный вопрос, почему впереди бат. Киев-1 стояли срочники (напоминает такое же отношение к срочникам у прошлого режима) .
Так вот, по не подтвержденной информации кинул гранату за спины бойцов НГУ боец 93-й бригады, экс боец спецназа "Сокол" при УБОП МВД...
Думаю это похоже на правду так как знаю кто такие бойцы "Сокол" и по что они заточены...
Больше того , считаю что лица в милицейской форме хотят повесить всех собак на другого человека и в итоге прикрыть бат. "Сечь", как когда-то прикрыли "Торнадо", а так же другие добровольческие батальоны..
Всем к размышлениям. Репост .

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
уже 3й нацгвардиец умер. Ребят я далек от военки, объясните мне, они ж в брониках и касках были, или они не дают защиты от гранат? просто третий умер от осколка в мозге.
Здається граната там дуже близько розірвалась. І каски в них не військові, а проти того, що зазвичай демонстранти можуть використовувати - каміння, палки... Броніки, те ж саме.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Оперативне відео затриманого з гранатою

You must be registered for see medias

kamerad

Well-Known Member
ЛОЛ :) убоевика денежки аккуратной стопочкой сложены. ПЛЯ..... как всегда наши "швеи-мотористкы" умом не блещут.
Хотя судя по росту - таки тот кто бросал.

Loner

Well-Known Member
КОСТа, ты круто набросал новостей, я пока не могу,занят

Зверху