ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
У Луганську працює знімальна група телеканалу "Россия-1", яка готує сюжет про вбивство лідера терористів самопроголошеної "Луганської народної республіки"

Про це повідомляє з посиланням на
Журналісти з Росії знімають матеріал про затримання "силовиками ЛНР" "українських диверсантів", які вбили Олексія Мозгового.
Закрите джерело в "МВС ЛНР" повідомило, що у зйомках задіяний особовий склад "народної міліції республіки".
"Стоїть завдання, що б то не стало, когось упіймати", - розповіло джерело.
Окрім того, загинули його прес-секретар, два охоронці, а також начальник його служби безпеки.

P.S. Это будет в стиле говнораша тв найдут пару местных абезян и наркоаликов.
 

arnisumy

Well-Known Member
Некоторые украинцы готовы ехать и убивать на Донбасс БЕСПЛАТНО.
ты опять все перепутал, едут для того, что бы от такие дегенераты не шастали по всей Украине:
You must be registered for see medias
You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
Пьяные попачленцы отжимают дома.
You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
Бойовики висунули свої вимоги щодо проведення виборів на Донбасі

Сьогодні, 19:43

У псевдореспубліках запропонували провести місцеві вибори на Донбасі без партій та громадських об'єднань.

Бойовики розповіли, якими вони бачать вибори на Донбасі
Бойовики не пустять партії та громадські об'єднання на місцеві вибори на Донбасі. Про це заявив так званий спікер "Народної ради ДНР" Андрій Пургін. "Ні про які партії і громадські об'єднання в плані їхньої участі у місцевих виборах мови не йде", - наголосив він.
За словами одного з ватажків "ДНР", проект закону про вибори на Донбасі від "республік" передбачає винятково мажоритарну систему волевиявлення. "Той законопроект, що ми запропонували, передбачає проведення місцевих виборів цілком за мажоритарною системою, тобто тут реалізується принцип прямої демократії", - запевнив Пургін і додав, що пропозиції були спрямовані українській стороні, проте відгуку досі не отримано. Нагадаємо, раніше в ОБСЄ розповіли, коли на Донбасі можна буде провести вибори.

Більше читайте тут:
 

Loner

Well-Known Member
ФИНЛЯНДИЯ ДЕПОРТИРУЕТ В УКРАИНУ СЕМЬЮ БОЕВИКА

Цитата:

Финляндия намерена депортировать в Киев семью боевика «ДНР» — Татьяну Иматову с семилетним сыном. Об этом сообщил финский политолог и правозащитник Йохан Бекман, передает сепаратистский сайт Донецкое агентство новостей.
Соответствующее решение принял административный суд Хельсинки.
По словам правозащитника, муж Иматовой, состоящий в террористической ДНР, 10 месяцев назад отправил семью в Финляндию к родителям Татьяны. Однако финские власти теперь настаивают на том, чтобы Иматова с сыном покинула страну.
Суд решил, что Иматова может вернуться на родину, потому что на территории Донецкой области «нет вооруженного конфликта». При этом суд сослался и на то, что правительство Украины поддерживает беженцев, и даже принят закон, который запрещает дискриминацию беженцев.

 

arnisumy

Well-Known Member
Истина в том что таких десятки против тысяч остервенелых украинофобов,они никак не изменят общее настроение в лугандоне.И в целом получается что ради этих десятков донецких украинцев мы ложим сотни наших солдат со всей Украины.Неравнозначный обмен не кажется ли?Почему мы должны тратить сотни лучших чтобы спасти единицы нормальных в донбасе?

Нахер нужен тот Лугандон если там 8 из 10 местных гнид всегда с радостью ударят нам в спину ножом?Продолжать жить вместе с ними?Не спасибо 2 метровый бетонный забор и минное поле по периметру с многочисленными блокпостами чтобы навсегда отделить этих орков от нормальных людей.
дык проблема в том, что забор оградит лишь территорию, а любители "гузькагамира" розлезутся как тараканы... Они ведь не брезгуют жить/срать среди "укропо-хвошиздо-биндеровцев" и даже среди "еврогеев". Насрали в лугандоне и мандрують дальше, как саранча... Так что эффективность заборов стремится к нулю...
 

Loner

Well-Known Member
После убийства главаря группировки «Призрак» Алексея Мозгового его свердловского «коллегу» Александра Гайдея начали одолевать приступы паники. Как сообщил корреспонденту informator.lg.ua источник, приближенный к свердловским боевикам, Гайдей усилил блокпосты на всех выездах из города, увеличил количество личной охраны, ночует в разных местах и передвигается на своём транспорте исключительно за заднем сидении и только лёжа.

You must be registered for see images
You must be registered for see images
You must be registered for see images


Может есть смысл пару Хамеров украинских отжать для личных поездок ?
 

Loner

Well-Known Member
Росія вирила 100 кілометрів ровів вздовж кордону з Донбасом

100 кілометрів ровів та 40 кілометрів інженерних споруд мають відділити Ростовську область Росії від Донбасу. Вздовж кордону з Україною РФ уже вирила ці перепони і зупинятися не планує.
інженерне укріплення державного кордону РФ проводиться для забезпечення стабільності Донського краю, а також припинення незаконного обігу зброї.
Повідомляється, що з початку року в Ростовській області російські прикордонники виявили понад 60 спроб переміщення через кордон зброї та боєприпасів. З незаконного обігу вилучено понад 40 одиниць вогнепальної зброї, близько шести тисяч боєприпасів, понад 200 гранат, 100 снарядів і понад 30 мін.
Також російські прикордонники затримали понад 130 порушників режиму кордону і близько 300 порушників прикордонного режиму.
Як повідомляв iPress.ua, Україна теж проводить роботу з облаштування кордону з Росією і на реалізацію проекту " " з облаштування українсько-російського кордону вже витрачено 160 млн грн.
У рамках проекту 115,2 км протитанкових споруд, 82 км рокадних доріг, 417 км контрольно-слідових смуг, установлено 49 веж спостереження по всіх ділянках Сумської, Харківської, Чернігівської областей.
 

Loner

Well-Known Member
Володимир Парасюк

Після того як визнали ОУН-УПА на державному рівні, мій дядько Михайло відкрив таємницю, де захований архів УПА.
Про місце схованки йому розказав його батько. Після довгих пошуків сьогодні ми знайшли цінний скарб нашої історії.
Всім журналістам, яких зацікавить ця подія, дзвоніть на: 0974334109
p.s. Документи передали Українському інституту національної пам'яті.
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images



на ФесБучике ещё фото извлечения архива
You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
А вот другая версия
You must be registered for see images


На Прикарпатті знайшли архів УПА зі свідченнями знущань НКВСівців над селянами Прикарпаття

Вчора, 01:11

Документи зберігалися у бідоні з-під молока, який сховали у замаскованій криївці. 16_прикарпаття На Прикарпатті у замаскованій криївці знайшли архів УПА Жителі села Пістинь на Прикарпатті знайшли унікальний архів Української повстанської армії (УПА), йдеться у сюжеті ТСН.19:30. Документи були сховані у повстанській криївці. Працівники Кутського держлісгопу разом із селянами вже вісім років шукають упівські схованки, щоби відновити їх та створити туристичний екскурсійний маршрут. На криївку поблизу села Пістинь натрапили випадково. Вхід до неї замаскували так добре, що майже 70 років вона стояла непоміченою. Пошуковці- місцеві єгері та жителі села Пістинь - помітили схованку лише через те, що над нею просіла земля. Щоби дістатися до неї троє пошуковців проводили розкопки кілька місяців. Робота була ризикованою. Зазвичай повстанці, коли залишали криївку, її мінували. Тож натрапивши на глибині на бідон, не відразу зрозуміли – що це. "Раз – метал! Я побачив спершу оцю центральну частину – метал, перетяжка. Кричу: "Міна!" - емоційно переповів житель села Пістинь Василь Котюк. Унікальний архів Української повстанської армії знайшли жителі села Пістинь, на Прикарпатті Унікальний архів Української повстанської армії знайшли жителі села Пістинь, на Прикарпатті Знайдений заіржавілий бідон з-під молока був повнісінький документів, датованих від 46-го до 51-го років. Прочитане місцевих селян вразило. У знайдених документах УПА були не тільки агітаційні листівки та вірші повстанців, а й списки зрадників із місцевих – близько двохсот прізвищ. А ще пошуковці дізнались: аби не потрапити живими в полон повстанці вчиняли самогубство. Смертю карали своїх же за самоправство. Серед документів знайшли також свідчення того, як НКВСівці перевдягалися в упівську форму та знущалися над місцевими. "12 квітня 1950 року у селі Трійця три групи ББ перевдяглися по-цивільному та ходили і хотіли спровокувати селян", - процитував документ лісничий Кутського держлісгоспу Петро Пліхтяк

В СБУ розсекретили документи про звірство та катування над в'язнями в СРСР Журналістам селяни показали лише четверту частину архіву УПА. Адже після того, як вони просушили усі документи, знайдені у бідоні, вони поділили їх на частини і знову заховали – у різних місцях. Такі дії селяни пояснюють вимогами безпеки. За їхніми словами, уже є чимало охочих привласнити повстанський архів. "Зразу агресивно: "Ви змушені нам це віддати. Скільки ви хочете?" Якщо не віддасте нам архів, матимете проблеми!" - переповів погрози Пліхтяк. Архів жителі Пістиня вирішили передати музею. Якому саме – вирішуватимуть на зборах села. А криївку, у якій знайшли документи, включать до туристичного маршруту. Нагадаємо, що 150 тисяч сторінок досі невідомих документів про ОУН та УПА оприлюднили в Інтернеті.
You must be registered for see medias

Більше читайте тут:
 
Останнє редагування:
Зверху