На східному фронті / знищення боінгу-777 з 295 цивільними

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see medias
 

kobi

◘◘◘◘◘◘◘
You must be registered for see medias
я читал что этот испанец работает диспетчером. да и один из твитеров переводится : истребители летали 777, до 3 минут, прежде чем исчезнуть с радаров, всего в 3 минутах(гугл перевод). Как он мог в самолете на радары смотреть?
 

Loner

Well-Known Member
Террористы ночью вывезли в Россию "Бук", из которого был сбит "Боинг",
- советник главы МВД
.

"По последней информации, террорист международного класса Стрелков, он же Гиркин, ночью приезжал в Снеж
ное для разруливания ситуации со сбитым малазийским "Боингом". Ночью установка "Бук", из которой был сделан
пуск ракеты, была вывезена на территорию РФ, где ее, скорее всего, уничтожат, как и не посредственных исполните
лей теракта, подставивших Путина и Стрелкова, радостно заявившего о сбитом украинском АН-26", - написал он на
своей страничке в "Фейсбуке".
Геращенко добавил, что "найденные террористами на месте трагедии "черные ящики" будут сегодня переданы на од
ном из КПП Луганской области своим кураторам из ФСБ". "Это будет еще одним доказательством грубейшего наруше
ния Путиным международных правил расследования авиакатастроф. Но ведь ему после катастрофы польского прези
дентского самолета не впервой!", - резюмировал Геращенко.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

18 ЛИПНЯ, 2014 08:35
На борту літака Boeing 777-200 "Малайзійських авіалінії", який виконував рейс Амстердам-Куала-Лумпур (рейс MH17) і який збили в Донецькій області, з 298 чоловік було троє дітей

Про це повідомляє прес-служба компанії "Малайзійські авіалінії", передає .

"На борту було 298 осіб, у тому числі 283 пасажирів, включаючи 3 дітей різних національностей, і 15 членів екіпажу-громадян Малайзії. Громадянство ряду пасажирів ще не встановлено", - наголошується в повідомленні.

"Малайзійські авіалінії" відзначають, що літак не подавав сигнал лиха.

За повідомленням авіаліній на борту було 154 жителя Нідерландів, 43 жителя Малайзії (в тому числі 15 членів екіпажу і 2 дітей), 27 австралійців, 12 Індонезійців (в тому числі 1 дитина), 9 жителів Великобританії, 4 жителя Німеччини, 4 бельгійця, 3 жителя Філіппін, 1 житель Канади і національність ще 41 особи не перевірена.
Не зовсім зрозуміла інфа про кількість дітей. То 80 було, стало 3. Може по різній віковій планці рахують, з якої вважаються дитинами.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

18 ЛИПНЯ, 2014 12:03
Щонайменше сто пасажирів збитого Боїнгу-777 малазійських авіаліній летіли на Міжнародну конференцію, присвячену темі СНІДу

Делегація з понад ста осіб та членів їхніх сімей летіла на ХХ Міжнародну конференцію, присвячену темі СНІДу, що має розпочатись в неділю, повідомляє .

Організатори конференції наразі не оголошують кількість тих, хто прямував до Мельбурна на малазійському лайнері, але підтвердили, що серед жертв є учасники заходу.

За оновленими даними, 108 делегатів були на борту Боїнгу-777, у тому числі Джоеп Ланге, президент товариства у боротьбі зі СНІДом, та Гленн Томас, прес-секретар Всесвітньої організації охорони здоров’я, підданий Великобританії

Ланге, колишній президент товариства зі СНІДу, завідував кафедрою Глобальної охорони здоров’я в університеті Амстердама.

«Джоеп був абсолютно відданий лікуванню ВІЛу в Азії та Африці, - повідомив професор Девід Купер, директор інституту в Кібрі, - працювати з ним було дуже приємно, оскільки він завжди мав свіжий погляд, і ніколи не визнавав, що щось може бути неможливим. Наша спільна праця в Бангкоку залишиться як його спадщина».

Американський лікар Сіма Ясмін каже: «Ланге був чудовим батьком п’яти доньок».

Разом із Ланге, на борту загинув і його партнер Жаклін.

Ланге займався дослідженням ВІЛ-інфекції з 1983 року. Працював, зокрема, над дослідженнями антиретровірусної терапії та запобіганням передачі ВІЛ від матері дитині.

Також Ланге був членом багатьох фондів з боротьби з ВІЛ та був засновником і головним редактором журналу противірусної терапії. Його авторству належить понад 350 статей.

З 1992 до 1995 року Ланге працював по всьому світу як голова програми Всесвітньої організації охорони здоров'я у боротьбі зі СНІДом. Він запровадив програму з профілактики, діагностики та лікування хвороби в усьому світі. Його проекти продовжують в багатьох країнах, в тому числі в Аргентині, Бразилії, Кот-д'Івуарі, Мексиці, Танзанії, Таїланді, Уганді, Уругваї і Венесуелі.

У 1995 році Ланге повернувся до своєї альма-матері, Університету Амстердама, щоб зайняти посаду професора внутрішньої медицини, для дослідження та викладання вірусних захворювань. У 2007 році він був нагороджений медаллю Ейкман за досягнення в медицини та міжнародній охороні здоров'я.
З 2002 по 2004 року він обіймав пост президента Міжнародного товариства зі СНІДу.

Гленн Раймонд Томас, женевський прес-секретар Всесвітньої організації охорони здоров'я, був також на борту рейсу.

Пім де Кьойєр, активіст з проблем СНІДу з Нідерландів, також імовірно був на борту рейсу та прямував на конференцію до Мельбурна

Пім де Кьойєр, активіст з проблем СНІДу з Нідерландів, також імовірно був на борту рейсу та прямував на конференцію до Мельбурна.

You must be registered for see images


Фото: Фейсбук

Це останнє фото, яке він опублікував на своєму Фейсбуці, та підписав:

«СНІД-14 – спочатку конференція та альпінізм в Австралії, а потім Малайзія. Jumpa lagi!». Цей вираз означає «Незабаром», або «Побачимось пізніше».

32-річний чоловік був парламентським лобістом «Зупинити СНІД Зараз!». Він багато подорожував, відвідав Косово, Сьєрра-Леоне, Єгипет, Україну, Росію та Малайзію, повідомляє .

Також на борту могла бути Мартін де Шутер, яка працювала в організації «Фонд СНІДу».

Мартін де Шуттер почала нову роботу в січні цього року під назвою «Подолання розриву», що забезпечує підтримку сексуальних меншин, людей, що вживають наркотики.

До цього вона працювала протягом десяти років в якості виконавчого координатора Європейської організації зі СНІДу, в партнерстві з НВО з ВІЛ та СНІДу в Європі та Центральній Азії. Вона була пов'язана з такими організаціями, як Форум громадянського суспільства ЄС з ВІЛ / СНІДу, Центр обміну інформацією з ВІЛ / СНІДу тощо.

Організатори конференції опублікували :

«Міжнародне товариство зі СНІДу (IAS) сьогодні висловлює щиру печаль з приводу того, що ряд колег і друзів на шляху до участі в 20-й Міжнародній конференції зі СНІДу, що відбувається в Мельбурні, перебували на борту малайзійського авіарейсу, що розбився над Україною.

У такий неймовірно сумний час ми від нашої міжнародної організації висловлюємо співчуття рідним і близьким тих, хто загинув у трагедії.

Ми чули непідтверджені повідомлення, що деякі з наших друзів і колег були на борту рейсу, і якщо це так, це по-справжньому сумний день.

Також ми чули, що серед пасажирів був колишній президент товариства з боротьби зі СНІДом Джоеп Ланге, і якщо це так, то рух з ВІЛ / СНІД справді зазнав величезної втрати».

Також повідомляється, що Міністр закордонних справ Австралії летів з Амстердама до Куала-Лумпурі і Перті, Австралія, тим самим рейсом.
 

terran

Well-Known Member
ну и что в итоге будет со стороны европы и ООН? соберутся обсудят, скажу - как плохо айяйяй сбили пассажирский самолет. надо значит прекращать вооруженный конфликт. украина - отводи войска и договаривайся с россией. так и будет, я тоже немного побуду вангой.
 
Зверху