Відповідь: Почему люди курят, пьют и употребляют наркоту?
Дивимось в комплексі - спробував вперше куриво років так в 13, від однієї затяжки мені якось стало не по собі і після цього не переношу запаху цигарок і диму, мене аж тошнить від цього - заприсягся не брати в рота цигарку взагалі! Розумію, що тоді спробував по дурості, намагаючись стати "крутішим", але зараз дивлюсь назад з деяким розумінням, як там у ДДТ "Российское танго":
И мы кричали: "А! Мы самые крутые!"
Впереди себя несём свои пальцы,
Но не знали мы молодые,
Что крутыми бывают лишь пальцы!
Щодо алкоголю - можу випити максимум 2 пляшки пива(звичайно 0,5 і все, так і то, якщо якісне, смак якого подобається, ) за вечір - не хочеться якось більше, це коли збираюсь з друзями(а це буває дуже не часто, з часом не дуже зараз
).
У свята, як то День Народження, Новий Рік - можу випити келих-два червоного вина або шампанського, якогось не особливо дешевого(шмурдяк за 10-12 чи скільки там? пити не збираюсь). Горілку на дух не переношу, не розумію кайфу.
Пити щоб напитись? Мда. Ні разу в своєму житті не напивався, дивлячись на п’яниць - якось і не хочеться.
Наркотики: не пробував, не вживав, не вживаю і вживати не збираюсь взагалі, життя яскраве і без таких барвників.
Дуже часто пробують по дурості, як то куриво, а потім все житя страждають, скільки я вже чув від курців, що краще не починати курити, типу якщо на вулиці хтось питає, то буває часто такого типу діалог:
-Підкурити не буде?
- Ні. Я не курю.
- От і молодець, краще і не починай.