Згідно статті 21, яке конкретно право було порушено? Не плутайте права з обов'язкамиКонституція УкраїниYou must be registered for see links
Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Стаття 29. Кожна людина має право на свободу
Ваш чоловік заарештований, чи тримається під вартою?Стаття 29. Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність.
Ніхто не може бути заарештований або триматися під вартою інакше як за вмотивованим рішенням суду і тільки на підставах та в порядку, встановлених законом.
Військовий комісар підписував повістки, у яких указано термін 45 днів, на підставі певного номративного акту. Виконання цього ми і вимагаємо.
Какая общая повинность? Вы где? На диване или в палатке на панцырной кровате без матраса?!?!
Вот мы и требуем, чтобы повинность была хот бы относительно общей, хоть какого-то подобия справедливости! В чем проблема завершить подготовку одних и набрать на повышение квалификации других? Для красивой картинки Кисилевых и пр.
Видео снимали в самом начале собрания, даже меня там еще нет. Названное мное количетсов людей - это подписавшиеся, но подписываться многие испугались, что не удивительно в нашем так называемом правовом государстве.
А есть ст.43. Використання примусової праці забороняється. Не вважається примусовою працею військова або альтернативна (невійськова) служба, а також робота чи служба, яка виконується особою за вироком чи іншим рішенням суду або відповідно до законів про воєнний і про надзвичайний стан.Конституція УкраїниYou must be registered for see links
Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Стаття 29. Кожна людина має право на свободу
Не приплетайте "добробут" вашей семьи к целостности и суверенитету государства. Прежде всего государство а потом "добробут". Не будет государства - не будет и "добробута". Вообще ничего не будет в таком случае.На відміну від вас, я послідовна як ніхто. І ніхнто не є більш компетентним у питанні забезпеченні прав і добробуту моєї родини більше, ніж я.
Кто вас надурил? Почитайте приведенный выше закон. И в чем разница? А если бы Вам скзаали что мужа призывают на неопределенный срок, что-то бы поменялось? Или вы бы его наручниками к батарее приковали или побежали бы бить военкома?негатив до обдурених в черговий раз державою матерів грудних діток
45 суток прошло? Нет. Что не так?Єдина моя вимога була і лишається - виконання даних повістки, як її вимог дотримався мій чоловік. Що не зрозуміло?
Вот тут Вы как раз неправы, я, не один из них, даже наоборот. И меня жутко возмущают те которые укрываются от службы в такой сложный для нашей страны момент. Но в этой теме обсуждается другое. Если Вам известны конкретные случаи уклонения, давайте откроем соответствующую тему и обсудим данный вопрос. Но меня и возмущают те кто пытается мешать нашей армии, кем являетесь Вы.я бачу у вашому безмежному страхові змінити зручний диван і інтернет на панцирні ліжка без матрасів і необлаштовані масові туалети у вигляді ями. Цей страх настільки паралізує ваш мозок, що ви не розумієте, що навіть убивцям визначають терміни утримання, а людям, які виконали свій громадянський обов*язок, ні!
Де ваш негатив щодо чисельних осіб, які ухилилися від служби, відкупилися та ін.?! Може, ви одні із них?
Вы пытаетесь сравнить и поставить в один ряд преступников с защитниками Родины?навіть убивцям визначають терміни утримання, а людям, які виконали свій громадянський обов*язок, ні!
Вы пытаетесь организовать мероприятие, направленное на дестабилизацию Вооруженных Сил Украины. Это противозаконно. Я уже не говорю что вы и так нагнетаете и без того напряженную обстановку в нашем обществе. Хватит раскачивать.Прекратите в теме флуд. Она касается только семей, чьи мужчины мобилизированы в армию.
Розмір допомоги по догляду за дитиною до 3 років
Мінімальний розмір допомоги встановлено у сумі 130 грн. в місяць і він виплачується всім незалежно від того, який дохід Ви маєте.
Водночас у випадку якщо різниця між прожитковим мінімумом на працездатних осіб (на січень 2014 року – 1218 грн.) і середньомісячним сукупним доходом сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців у Вас будуть більше 130 грн., то Вам буде виплачено цю різницю.