Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Заглянув на кацапський канал новин. А там трохи вже паніка через постачання нам зброї. Є й таке, що наші не оприлюднюють )
You must be registered for see medias
Ну і з приводу інших країн:
You must be registered for see medias
Коменти ватні подобаються. Це останні і практично вряд, не відбираючи. З приводу ракет:
- Надо оказать техническую помощь Аргентине в противодействии колониальным устремлениям Англии.
- Надо наверное Аргентине тоже передать ракеты, да и ИРА нужно начать вооружать. Пущай бритты почувствуют ракеты на себе.
- Почему же угроза для кораблей? Создалась великая угроза для Британии... Борис, не спи. Замерзнешь.
- Значит Россия должна помочь Ирландской республиканской армии в их борьбе за независимость!

З приводу Туреччини:
- Я не доверяю Турции .К ним нельзя поворачиваться спиной ,как не крути .Поддерживаю золотые слова , что наши друзья это флот и армия ! В итоге наш народ. Вспомните легендарную речь Сталина в 1945 году . Вечная память погибшим .
- Россияне хватит спонсировать Турцию, неужели у вас нет гордости, откажитесь от поездок на отдых. Вкладывайте деньги и развивайте свою страну. Эрдоган оказывает военную поддержку Украине, которая применяет это оружие против наших с вами солдат. Проявите свою гражданскую позицию на деле, а не словами, а иначе чем вы отличаетесь от певцов и актеришков, предавших Родину.
- Я бы на месте людей собирающихся отдыхать в Турцию призадумалась туда ехать после таких заявлений,за свои деньги можно схлопотать страх и ужас
- А то что отправляете столько оружия из НАТО!!!!НЕ ХОТИТЕ ОТВЕТИТЬ!!!????А ТО ВИДИТЕ ТУРЦИЯ ЗАЩИТНИК НАТО!!!!ДА ОНИ ГАДЫ ВСЕ РАДЫ ЧТО НАШ НАРОД БЬЮТ ДРУГ ДРУГ! !!!
(це я так розумію, "НАШ НАРОД БЬЮТ ДРУГ ДРУГ ", це коли мордор бомбить українські міста?)
- Езжайте в Турцию отдыхать, уставшие. Пополните ихние карманы, а сами потом после отдыха сидите у себя дома без воды и т. д. Нельзя купить на эти деньги себе что-нибудь для дома... Эх...
-Да, в этом году россиянам совсем не стоит ехать отдыхать в Турцию. Наша большая семья ежегодно отдыхает в Турции, но сейчас это стало очень опасно.


Ці дебіли ще не зрозуміли, що відпочинку в них цього літа взагалі не буде. Ані в Туреччині, ані навіть в Криму. На фронті з ржавим автоматом під нашим обстрілом трохи відпочинуть, а далі вже у пеклі. Хоча, зараз подивився, там переважно жінки пишуть, тому їм може пощастить, будуть влітку допомагати вижившим вбивцям, мародерам і гвалтівникам з моральними і фізичними травмами ).
 

d324co

Well-Known Member
“НАТО гавкає на ворота Росії”. Папа римський заявив, що країни Заходу сприяли вторгненню РФ в Україну

Папа римський Франциск вважає, що країни Заходу своїм ставленням підштовхнули президента РФ Володимира Путіна розпочати повномасштабне вторгнення в Україну.

Про це він сказав газеті Corriere della Sera в інтерв’ю, опублікованому 3 травня, – пише інтернет-видання “Гордон“.

“Папу хвилює, що Путін не зупиниться найближчим часом. Він намагається роздивитися коріння цієї поведінки, причини, що штовхають його на такий жорстокий конфлікт. Можливо, саме те, що “НАТО гавкає на ворота Росії”, змусило Путіна розпочати вторгнення в Україну”, – переказує газета роздуми папи.

“Я не можу сказати, чи спровокована його лють, але я підозрюю, що цьому сприяло ставлення Заходу”, – сказав Франциск.

Він також порівняв ситуацію з конфліктами в Сирії, Ємені, Іраку, де “на карту поставлено міжнародні інтереси”. На думку папи, “немислимо, щоб вільна держава могла розв’язати війну проти іншої вільної держави”, і в Україні “конфлікт спровокували інші гравці”.

Папа Франциск також висловив сумніви щодо необхідності постачання зброї в Україну. Папа заявив, що не може судити, чи правильно постачати українським військовим зброю, оскільки “живе занадто далеко”, але “здається беззаперечним, що в цій країні обидві сторони випробовують нову зброю”. Він наголосив, що “виробництво та продаж озброєння – ганьба, але мало хто наважується протистояти цьому”.

Він також сказав, що просив про зустріч із Путіним, щоб спробувати зупинити війну в Україні, але йому не відповіли.
You must be registered for see images
You must be registered for see images attach
 

fotik

Active Member
Сьогодні рашистській МИД знов звинуватив ізраїльську воєнщину в тому, що ізраїльські найманці воюють в Азові.
 

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see images

Байден планує затвердити ленд-ліз для України 9 травня – Білий дім
06.05.2022 20:36

Президент США Джо Байден затвердить закон, який дозволяє задіяти програму ленд-лізу для України вже в понеділок, 9 травня.
Про це заявила в п’ятницю офіційна представниця Білого дому Джен Псакі під час для журналістів на «борту номер один» під час поїздки президента до штату Кентукі, передає Укрінформ.
«Також у цей день (понеділок, 9 травня – ред.) президент підпише Закон про ленд-ліз та захист демократії в Україні – 2022»,- зауважила речниця Білого дому.
Законопроєкт про ленд-ліз та захист демократії в Україні був ухвалений минулого місяця обома палатами Конгресу США. Зокрема, Сенат документ 6 квітня, Палата представників проголосувала 28 квітня. За процедурою, президент США має 60 днів після отримання документа, щоби затвердити його власним підписом.
Як повідомлялося, документ дозволяє президентові США використовувати програму ленд-лізу для прискореної передачі в Україну зброї, військової техніки, медикаментів, продуктів харчування тощо. Передбачається, що країна-одержувач сплатить їхню вартість пізніше.
Програма ленд-лізу діяла під час Другої світової війни. Вона дала змогу оперативно надавати союзникам зброю.

 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach



А в ответ на ядерный удар по Украине - что они скажут? Ведь глубокую обеспокоенность войной и захватом части территории Украины они уже высказали, глубже уже ведь некуда...
Может ли быть ещё более импотентная международная организация?
 

d324co

Well-Known Member
Шостий пакет санкції проти Росії: Угорщина знову блокує

You must be registered for see images
Прем'єра Угорщини Віктора Орбана називають другом президента країни-агресорки РФ Володимира Путіна. Фото: ТАСС
Угорщина продовжує блокувати нові санкції проти Російської Федерації, не бажаючи відмовлятися від російської нафти.

Про це повідомило американське видання .

8 травня відбулася зустріч послів Європейського Союзу, на якій обговорили новий пакет санкції.

Під час переговорів європейським чиновникам не вдалося досягти консенсусу щодо введення нових обмежень проти країни-агресора.

Головним спірним моментом стало ембарго на російську нафту.

Угорщині, Чехії і Словаччині запропонували відстрочку на введення санкцій до 2024 року.

Але навіть такий компроміс не зміг переконати угорських чиновників підтримати заборону імпорту нафти з РФ. Угорщина продовжила блокування.

ЄС планував затвердити новий пакет санкцій до 9 травня. Це призвело б до ще більшого тиску на Москву, оскільки ЄС є найбільшим імпортером палива і нафти з РФ.
 

d324co

Well-Known Member
Бойкот може бути або повним, або його взагалі нема.

 
Зверху