Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

rfvgy

Ukrainian
йде робота по подальшому збору доказів.
В якійсь новині була інформація про фрвнцузських криміналістів що працюють разом з українською поліцією на Київщині в звільнених від рашистів містах Буча , Гостомель ... Можливо є й з інших країн , хто зна ...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see medias

Тут наприкінці кажуть про посилення східноєвропейського блоку після нашого приєднання до евросоюзу. Додати туди Білорусь, а це неодмінно станеться, і будемо мати трохи розширене ВКЛ. До речі, на ВКЛ XV століття вже позначено Вкраїна, хоч наше населення ще зветься як руське, а на північному сході якесь непорозуміння зветься московією.
Ну і, у складі ВКЛ більша частина наших земель була довше, ніж у складі московської імперії і СРСР разом взятих. І перемога над ордою була. А от такого народу, як росіяни, тоді ще не було, а до народження ілліча, ще було кілька століть.
You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
І, ще одне, на що якось не дуже звернули увагу.

You must be registered for see medias

Японія, це потужні технології і східний сусід мордору. Якщо ми не почнемо через лють вчиняти, як орки, коли почнем звільняти від орди історичні землі Русі, дружба такої країни буде дуже вагомою.

Повна розмова з послом України у Японії. Там і про Курилнаш
You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Путін погодився відвідати саміт G20, - президент Індонезії Відодо


Президент Індонезії Джоко Відодо підтвердив 29 квітня, що запросив президента України Володимира Зеленського на саміт "Групи 20", який його країна проводитиме восени.
Водночас президент Росії, за словами Відодо, також погодився відвідати подію, інформує із посиланням на . Таку згоду Володимир Путін нібито озвучив під час телефонної розмови з президентом Індонезії.
Видання зазначає, що західні країни вимагали від Відодо відмовити Росії в запрошенні на саміт G20 через її повномасштабне вторгнення до України, проте Джакарта наполягає на своїй "безсторонній позиції". Джерело:
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Які країни найбільше купували російський газ після початку війни в Україні
Світ, 01.05.2022 14:37

Російська Федерація з початку повномасштабної війни проти України продала вугілля, нафти і газу на 63 млрд євро. Причому левова частка поставок припадає на країни Євросоюзу.
Про це пише із посиланням на .
Повідомляється, що з моменту вторгнення Росія експортувала викопне паливо на суму 63 млрд євро морем і трубопроводами. Згідно з аналізом трубопровідної і морської торгівлі, проведеним Центром досліджень енергетики і чистого повітря, найбільшими імпортерами російського вугілля, нафти і газу були Німеччина, Італія і Китай.
Видання також наводить інфографіку з найбільшими імпортерами російських енергоресурсів з 24 лютого 2022 року:
  • Німеччина – понад 9 млрд євро;
  • Італія – майже 7 млрд євро;
  • Китай – понад 6,5 млрд євро;
  • Нідерланди – майже 6 млрд євро;
  • Туреччина – понад 4 млрд євро;
  • Франція – майже 4 млрд євро.
Нагадаємо, що десять компаній у Євросоюзі відкрили рублеві рахунки у "Газпромбанку". При цьому .
 

d324co

Well-Known Member
Антисемітські висловлювання Лаврова змушують Ізраїль відмовитися від нейтралітету — The Jerusalem Post
Через десять тижнів після початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну Ізраїль завершує етап свого нейтралітету у ставленні до цієї війни. На це вплинули антисемітські висловлювання міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова та очолюваного ним відомства загалом.

Вівторок, 3 травня 2022, 13:27

Відповідний матеріал опублікували в ізраїльскій газеті .
З початку широкомасштабного вторгнення Ізраїль не бажав ворогувати з РФ через можливу зміну становища в Сирії. Зокрема країна не має важелів впливу на росіян та не може надати Україні гарантій безпеки, аби стати серйозним посередником. Проте щоденні звірства росіян та висловлювання гп кшталт “євреї – найзапекліші антисеміти” позбавили Ізраїль можливості бути нейтральним на міжнародній арені.
“Я дуже серйозно ставлюся до заяви російського міністра закордонних справ. Його слова не відповідають дійсності, а їхні наміри є помилковими. Мета такої брехні — звинуватити самих євреїв у найжахливіших злочинах в історії, які були скоєні проти них, і цим зняти з ворогів Ізраїлю відповідальність”, – заявив прем’єр-міністр Нафталі Беннет.
Ізраїльське видання назвало теперішні події “повільною руйнацією неспроможної політики нейтралітету”. Цьому передувала готовність Беннета публічно відчитати Лаврова за висловлювання. Крім того, спочатку офіційне представництво країни засуджувало війну без згадки про Росію, але зараз відкрито перейшло до різкої критики.
Зазначимо, що після виклику посла РФ в Ізраїлі Анатолія Вікторова для надання пояснень — в підтримці “неонацистського режиму у Києві”.
 

d324co

Well-Known Member
Джонсон выступил с обращением к Верховной раде
КИЕВ, ВТОРНИК 03 МАЯ 2022 13:48

You must be registered for see images

Фото: британский премьер Борис Джонсон (GettyImages)
АВТОР:
Премьер-министр Великобритании Борис Джонсон выступил с обращением к Верховной раде Украины. Он стал первым мировым лидером, который обратился к украинскому парламенту после начала вторжения России.
Об этом сообщает со ссылкой на нардепа Алексея Гончаренко.

По его словам, помимо поддержки и объявления о новом пакете военной помощи, включающего ракеты, радары контрбатарейной борьбы, Джонсон заявил, что Украина победит в войне против России.
Также Гончаренко отметил, что после Джонсона впервые с начала полномасштабного российского вторжения в Раде выступил президент Украины Владимир Зеленский.
Как отметил нардеп Ярослав Железняк, Джонсон признал коллективный провал Запада в том, что против России не были введены превентивные санкции.
О чем говорил Джонсон
Сайт британского правительства заранее опубликовал выдержки из сегодняшней речи Джонсона.
"Когда моя страна столкнулась с угрозой вторжения во время Второй мировой войны, наш парламент, как и ваш, продолжал собираться на протяжении всего конфликта, а британский народ демонстрировал такое единство и решимость, что мы вспоминаем время величайшей опасности как наш звездный час. Это звездный час Украины, эпическая глава вашей национальной истории, которую будут помнить и рассказывать будущие поколения", - заявит британский премьер.
Он также сделает акцент на том, что будущие поколения будут говорить о подвиге украинцев, которые научили мир тому, что грубая сила агрессора не устоит против силы народа, решившего быть свободным.
 
Зверху