Сепаратизм/Держзрада

Уже захвачены РОВД в Красноармейске и Краснолиманске. Менты тупо сливают. Я понимаю первые в Славянске внезапно и то много вопросов. Но остальных должны были всех на службу вызывать. А тут такое. Они уже похоже в русских рублях там свою зарплату посчитали. А она, в три-четыре раза больше в россии.
Якщо так піде і далі, вибори будемо проводити в напівобстріляних бункерах під кулеметними чергами...

Вооруженные люди захватили райотдел милиции в Славянске ради оружия. Сейчас автоматы и пистолеты раздают участникам митинга, сообщает МВД
You must be registered for see images

Вооруженные люди, захватившие в субботу утром здание райотдела милиции в Славянске (Донецкая обл.), сделали это ради оружия.
Как сообщает пресс-служба МВД Украины, сейчас в здании находится 20 вооруженных мужчины, которые представились инициативной группой так называемой Донецкой республики.
"Цель захвата — оружие. В дежурной части находилось 20 автоматов, больше 400-т пистолетов Макарова, а также заряды к ним. Никаких конкретных условий злоумышленники не выдвигают. Это оружие раздают участникам митинга, который сейчас проходят в Славянске", — говорится в сообщении.
Как сообщили в пресс-службе ГУМВД Донецкой области, к заданию райотдела утром подъехали два автобуса из которых вышли 6-7 неизвестных вооруженных людей в камуфляжах. Они использовали дымовые шашки, несколько раз выстрелили в воздух, а затем штурмовали райотдел. Нападавшие отогнали прохожих от места инцидента, угрожая оружием, сообщает 5- й канал.
Мэр Славянска Неля Штепа заявляет, что здание городской администрации также заняли активисты и народные ополченцы, со здания сняли украинский флаг и водрузили на него российский.

15 років чи пожиттєве позбавлення вже нікого не лякають, бо Комунякі і ПР та інша сволота вже хочуть всіх їх амністувати....знайомий сценарій...

Мер Слов'янська здала всіх: вона підтримує терористів і Росію, місцева міліція - теж
Джерело:

Мер Слов'янська здала всіх: вона підтримує терористів і Росію, місцева міліція - теж Мер Слов'янська Неля Штепа розповіла в прямому ефірі російському LifeNews про захоплення озброєними людьми будівель міської адміністрації та міліції. Штепа очолює місто, в якому був обраний нардепом Верховної Ради Олексій Азаров - син колишнього прем'єра України. Також Шпепа була помічена «з дарами» в заблокованій сепаратистами будівлі ДонОДА. Шпепа виклала свою версію захоплення озброєними людьми райвідділу міліції в місті російському ЗМІ. «Ми дізналися про захоплення о 8 годині ранку, мені зателефонували жителі і повідомили про це. У будівлі знаходяться понад 1000 осіб. Я запитала у них - хто вони, вони відповіли, що є донецькими ополченцями. Я багатьох знаю, це наші люди і вони виставляють вимоги про проведення референдуму. Ми всі згодні, я не можу їм суперечити, - повідомила мер Слов'янська. - Три дні тому я написала прем'єр-міністру України звернення, в якому повідомила, що треба сідати за стіл переговорів. Весь Слов'янськ сьогодні вийшов на вулиці міста і підтримує активістів. Зараз з будівлі міської адміністрації зняли український прапор і поставили на нього російський», - стверджує чиновниця. Неля Штепа розповіла про те, що вона виступає проти збройного придушення дій активістів владою України: «Все місто стало щитом, захищаючи хлопців, які захопили будівлю. І якщо влада України спробує подавати повстання, загине величезна кількість цивільних людей.Цього не можна допустити. Якщо хтось піде проти людей, то проллється кров і їм не відмитися, - вважає Неля Штепа. - Особисто я не допущу цього, я стою на сторожі свого міста. Ці люди прийшли до нас з миром, у них немає агресії по відношенню до нас. Донецька міліція сьогодні з народом, який прийшов. Ми мирний народ, брат проти брата не піде». Мер Слов'янська також повідомила, що весь місто виступає за проведення референдуму. «Ми будемо проводити референдум, те що відбувається у нас, говорить про те, що владі України необхідно задуматися. Я впевнена, що вони завтра оголосять про рішення проведення в регіонах України референдуму. Правда, мені цікаво, чому вони раніше не запитали у народу, чого він хоче? - задається питанням мер Слов'янська. - В місті 92 відсотка підприємств працює з Росією і для нас важливі партнерські відносини з цією країною. Слов'янськ вважає Росію своїм страшим братом, ми - Донбас і росіяни - рідні по крові і ми не будемо воювати з Росією. Ви чуєте, городяни на вулиці скандують "Молодці", київська влада повинна почути, що народ хоче діалогу, хоче стабільності, миру і порядку», - стверджує Штепа. Вранці 12 квітня прихильники федералізації захопили будівлю міліції і міськадміністрації Слов'янська. Мер Слов'янська Неля Штепа, розповіла, що люди, які захопили будівлю міськадміністрації, назвали себе прихильниками обласного народного ополчення і народного губернатора Павла Губарєва. Однак, за даними МВС України, в будівлі райвідділу знаходяться 15-20 озброєних невідомих осіб. "Сьогодні близько 9-ї ранку люди в камуфляжі захопили райвідділу міліції в Слов'янську Донецької області. Тут реакція буде дуже жорсткою, тому що є величезна різниця між протестувальниками і терористами", - наводяться слова міністра Авакова на сайті МВС України в суботу. фото
Джерело:

На въезде в Славянск стоят вооруженные люди в камуфляжах.
Об этом сообщает корреспондент издания "ОстроВ", информирует Цензор НЕТ. По данным издания, они вооружены автоматами.

Они организовали блок-пост, укрепив его баррикадами из шин. В настоящее время в город не пропускают автобус с милицией.

Читайте также на «Цензор.НЕТ»: Вооруженные боевики захватили здание СБУ в Славянске, - МВД

Как сообщалось ранее, в самом Славянске вооруженные люди захватили городской отдел милиции, а также админздание СБУ. Глава МВД Арсен Аваков отправил в город отряд спецназа.Источник:

Аваков ссука!!!!
Людей які заради України беруться за зброю називає бандитами та вимагає здати зброю, а сепаратистів і диверсантів які захоплюють будівлі і зброю хоче розмовляти та "ніякої крові"...
Замість того щоб боротися з сепаратистами та диверсантами, Аваков бориться з патріотами, яких заганяє в Армію, та ВВ (нацгвардію) яка досі не отримала жодного наказу...Аваков працює...він гадає що сам упорається, але як, коли його підлеглі його ж і зраджують, а патріотів він сам зраджує....

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
15 років чи пожиттєве позбавлення вже нікого не лякають, бо Комунякі і ПР та інша сволота вже хочуть всіх їх амністувати....знайомий сценарій...
Варто почитати на сайті Слов'янску, щодо цієї новини.
12 апреля 2014 г. 13:53
почувствовала, сука, что ее делишкам в особо крупных размерах конец будет,и горожанами прикрылась. досье на суку Жители, не ведитесь, такие как она свои доходы сохранить любой ценой хотят....
12 апреля 2014 г. 14:20
Штепа сама в этом захвате причастна,вед она организовывала поездки в Киев на антимайдан Она знала что будет захват госучреждений в Славянске.Я не самневаюсь что она помогала в организации захвата.Она проталкивала сына Азарова,так-же не исключаю что выборы подтасованы. Аваков, когда Вы будете жестко подавливать эти сепаратиские выступление? Не слушайте ВЫ Штепу ведь она сними за одно

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Варто почитати на сайті Слов'янску, щодо цієї новини.
Фига се-там люди молодцы,у них почти нету всякой шушары типа Игорьлев,Артем20,Фарадей и Энди...Аж зауважал Славянчан.

Зверху