Так РФ на деньги США продолжает захватывать Украину?Ви писали раніше, що збираєтеся пройти медичну комісію, Які результати? А сусідка про 5 мільярдів права
You must be registered for see medias
При чём тут поддержка инициативы правительства Украины Европой относительно децентрализации госуправления к желанию страны-террориста РФ сорвать выборы? У старпёров типа вас с логикой всегда проблемы?Да, беда. И европейцы начинают ересь нести.You must be registered for see links
Я так розумію у звичайних користувачів нема можливості подивитись у профілі іншого його попередження. І схоже хто забанений ви теж не бачите. Це я вчора у товариша був, з форума інфу показував, звернув на це увагу. Правда я йому з гостьового входу показував. Може у зареєстрованих і видно.ура, наконец то хотя бы предупреждать начали=)
Вісім років ні на кого з форумчан не скаржився , мабуть досить бути толерантним до зрадників федерастів ! Як би в хоча б аргументували свої погляди , а то окрім вкидування дєрьма на вентилятор від них нічого не дочекаєшсяЯ так розумію у звичайних користувачів нема можливості подивитись у профілі іншого його попередження. І схоже хто забанений ви теж не бачите. Це я вчора у товариша був, з форума інфу показував, звернув на це увагу. Правда я йому з гостьового входу показував. Може у зареєстрованих і видно.
І ще раз повторюю, кому якийсь допис не подобається - не соромтесь, використовуйте кнопку "поскаржитись" так само, як "мені подобається". Лаятись там тільки не треба при визначенні підстави для скарги.
You must be registered for see links
You must be registered for see links
5 мая под Славянском погиб сотрудник СБУ из Сум.
«Хороший сегодня день ... а вот только что встретил на улице знакомого из СБУ - сказал, что из 6 убитых сегодня в Славянске наших бойцов - один из г. Сумы ... настроение сразу исчезло... Хочется одного: Путин, здохни!», - об этом сообщил в фейсбуке депутат Сумского горсовета Александр Хоруженко.
«Сегодня среди погибших был боец «Альфы», который выносил из-под обстрела раненого товарища. Он погиб от взрыва гранаты», - написал на Facebookкоординатор "Информационного сопротивления" Дмитрий Тымчук.
Сотрудник СБУ погиб от рук террористов в результате проведения антитеррористической операции.