Нова влада

d324co

Well-Known Member
дык вроде в Мышебратии отношение к молодой команде такое же,как к муслимам в Японии
Это на словах. А на деле, их готовы наградить орденами и персональными пенсиями за результаты их "деятельности"
 

arnisumy

Well-Known Member
07.09.21 12:03
Мати "слуги народу" Клочка за час роботи сина в Раді придбала нерухомості на 14,5 млн грн, - ЗМІ. ВIДЕО
70-річна мати нардепа "Слуги народу" Андрія Клочка - Наталя - протягом останніх двох років стала власницею відразу двох квартир у Києві, будинку, земельних ділянок і авто.
Про це йдеться в розслідуванні , передає .
You must be registered for see medias
Ринкова вартість цього майна зараз приблизно 14,5 млн грн, а старт вартісних покупок збігся з потраплянням Клочка до Верховної Ради.

За даними реєстру прав на нерухомість, у серпні 2021-го Наталія Клочка купила одразу дві квартири (на 200 і на 68 кв.м) і нежитлове приміщення (4,5 кв.м) в столичному ЖК Рів’єра. Комплекс розташований поблизу метро "Славутич" та виходу до пляжу на Дніпрі. Середня вартість квадрату в цьому ЖК – 35 тис. грн. Тож нерухомість матері нардепа мала б коштувати приблизно 9,5 млн. грн.

Також читайте:



Перед тим, у квітні 2021-го жінка купила будинок на 150 кв.м під Броварами у селі Перемога. За цією адресою розташовується котеджне містечко Viva Village Town, де розташовано 13 таунхаусів. На сторінці містечка у Facebook будинки трохи меншої площі пропонують за 1,8 млн грн.



У 2020-му жінка стала власницею 24 соток в Блиставиці, це за 25 км від Києва. Ділянка розташовується на території закритого котеджного містечка посеред лісу, з власним озером. Наразі на ділянці нічого немає. Проте тільки землю в цьому місці продавали за 86 тис. грн за сотку без комунікацій. За таким прайсом ділянка матері нардепа мала б обійтись приблизно у 2 млн грн.

Дивіться також на "Цензор.НЕТ":



Крім того, торік жінка купила авто – Tesla Model X 2016 року випуску. Ціни та такі машини на вторинному ринку стартують від 1,2 млн грн.

"Цікаво, що в самого нардепа, якщо вірити його ж електронній декларації, власного житла у власності немає", - йдеться в розслідуванні.

У коментарі журналістам Bihus.Info Клочко сказав, що він не фінансував купівлю нерухомості матері і порадив звертатися безпосередньо до неї.
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Все це дрібниці, головне, що "нема пороха у вашій оселі"
 

arnisumy

Well-Known Member
08.09.21 14:34
Рада відмовилася звернутися до США щодо статусу основного союзника

Верховна Рада провалила звернення до Конгресу США щодо надання Україні статусу основного союзника Америки.
Про це повідомляє парламентський кореспондент
Зокрема, на позачерговому засіданні депутати розглядали проєкт постанови про Звернення Верховної Ради України до Конгресу Сполучених Штатів Америки щодо надання Україні двостороннього статусу основного союзника Сполучених Штатів Америки поза НАТО (MNNA).
За його ухвалення проголосували 24 народні депутати за необхідних 226.
Більшість присутніх утрималися.
 
  • Haha
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
08.09.21 10:20
На день народження Татарова приїхали правоохоронці, пов'язані з розслідуванням його справи. ВIДЕО
На святкування дня народження заступника голови Офісу Президента Олега Татарова з'їхалося понад десять топчиновників силових відомств - зокрема ті, які були пов'язані з розслідуванням справи Татарова.
Про це повідомляє із посиланням на " ".
You must be registered for see medias
На свято прибув заступник голови національної поліції України та начальник головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе. У тещі Цуцкірідзе є кілька об’єктів нерухомості в ЖК на Печерську, де мали отримати квартири нацгвардійці у справі "УкрБуд". Слідство встановило що, Татаров у 2017 році, коли працював юристом в "УкрБуд", яка на той час належала екснардепу Максиму Микитасю, брав участь у передачі хабаря посадовцю криміналістичної установи МВС.

Цуцкірідзе і Татаров
Сам Микитась зазначив, що саме Цуцкірідзе, перебуваючи на високих посадах у МВС, допомагав юристу "УкрБуд" Татарову вирішувати проблеми "УкрБуд" з Міністерством внутрішніх справ.
Крім того, на день народження Татарова прибув заступник генпрокурорки Ірини Венедіктової Олексій Симоненко, який передав справу Татарова від НАБУ до СБУ.

Симоненко (з подарунком)
 

arnisumy

Well-Known Member
клятий Порошенко!

09.09.21 00:01
Українці повинні розраховувати на себе і відкладати гроші на пенсію, - Милованов

Українці повинні вже сьогодні самі дбати про свою старість і збирати гроші, не розраховуючи на пенсію від держави.
Про це в ефірі телеканалу " " заявив ексміністр економіки, радник керівника Офісу Президента Тимофій Милованов, інформує .
"Людина, яка не хоче себе самообманювати, за ці 30 років зрозуміла, що треба розраховувати на себе. Так само держава Україна має розраховувати на себе. Для кожної людини і сім'ї бажано, щоб держава стала кращою, бажано, щоб пенсійна реформа була зроблена. І з часом це буде зроблено. Але через демографічної проблеми це не буде зроблено за рік або два - це буде за багато років. Тому кожна людина повинна розраховувати на себе і відкладати і зберігати хоч 3-5%", - заявив Милованов.
Ексміністр закликав людей "бути відповідальними, якщо є така можливість - накопичувати і розраховувати на себе".
 

arnisumy

Well-Known Member
08.09.21 22:08
На звільнення ексголови Конституційного Суду Шевчука вплинули Портнов, Богдан і Вовк, - ЗМІ. ВІДЕО
Ексголова Офісу Президента Андрій Богдан, голова ОАСК Павло Вовк і чиновник часів Януковича Андрій Портнов вплинули на звільнення Станіслава Шевчука з посади голови Конституційного Суду України в 2019 році.
Про це йдеться в розслідуванні журналістів програми , інформує .
В основу розслідування лягли так звані "плівки Вовка" - таємні записи розмов із кабінету голови ОАСК Павла Вовка, які вдалося отримати журналістам.
Так, восени 2019 року в кабінеті голів ОАСК обговорювали тиск на Конституційний Суд для скасування закону про люстрацію і звільнення тодішнього голови КС Станіслава Шевчука. Про це Вовк говорив зі співрозмовником на ім'я Андрій, який перебував за кордоном. Журналісти "Слідство.info" вважають, що це високопоставлений чиновник АП Януковича Андрій Портнов. Цю ж версію підтримує і колишній начальник Управління спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк.
You must be registered for see medias
На той момент кілька суддів КС звинуватили Шевчука в перевищенні влади. Найбільше звільнення голови КС хотів його заступник, суддя Олександр Тупицький. Рішуче проти звільнення Шевчука виступала суддя Наталя Шаптала.
Вовк і Портнов у розмовах пов'язували звільнення Шевчука з можливим скасуванням закону про люстрацію. Вони називали скасування "болючим питанням".
"Якщо ти прямо зараз на нього (Шевчука. - ред.) здійсниш цю атаку, то отримаємо в кінцевому підсумку набір тих рішень, які хворобливі? Які ми хочемо, щоб вони пройшли до інавгурації, чи ні?"... "Ну, я просто відчуваю, що ми в результаті, бл#, люстрацію не закриємо", - переконував Вовк Портнова.

Крім Портнова, до впливу на КС міг бути причетний ще один співрозмовник Павла Вовка - Андрій Богдан. Його також турбує питання про люстрацію, а також присутність голови Конституційного Суду на інавгурації Володимира Зеленського.
У цього співрозмовника по імені Андрій були тоді й інші турботи - він активно "розбирався з посадами". "Чуєш, пам'ятаєш, ти, я тобі вантажу, а ти кажеш: "Не за##йте, дайте, бл#, із посадами розібратися!". Так і ти: "Не за##уй, розбирайся з посадами". Усе буде добре!", - запевняв його Вовк.

Богдан, як і Портнов, підпадав під дію закону про люстрацію і був зацікавлений у його скасуванні, - стверджує "Слідство.info".
14 травня 2019 року судді КС проголосували за відставку Шевчука. Через кілька днів, 19 травня, Андрій Портнов повернувся в Україну після 5 років відсутності. Конституційний Суд незабаром очолив головний прихильник відставки Шевчука Олександр Тупицький.
Журналісти намагалися отримати коментарі Портнова, Богдана і Вовка з питання про вплив на КС навесні 2019 року. Вовк проігнорував запит, Богдан відмовився від спілкування з журналістами, а Портнов сказав, що це неправда.
 
Зверху