Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
ну якщо бородатая женсчина хвалить...
You must be registered for see images

26.02.20 17:49
Тігіпко має дуже непоганий вигляд, за 24 роки з моменту заходу в Кабмін жодного великого скандалу, - Лещенко

7 років тому, в 2013 році, Сергій Лещенко називав Тігіпка "головним лузером останніх трьох років" і "людиною, яку кинули всі, хто міг".
Член наглядової ради АТ "Укрзалізниця", ексдепутат і колишній журналіст Сергій Лещенко позитивно відгукнувся про можливого кандидата на посаду прем'єр-міністра Сергія Тігіпка, інформує
Свою думку Лещенко висловив у коментарях до посту журналістки Крістіни Бердинських в
"Тігіпко на тлі всіх інших має дуже непоганий вигляд. І за 24 роки з моменту заходу в Кабмін жодного великого скандалу", - написав Лещенко.
Цей коментар викликав шквал обурення інших користувачів. Вони дорікнули Сергієві Лещенку в лицемірстві і нагадали, що в лютому 2013 року він відгукувався про Тігіпка зовсім по-іншому.

Дивіться також:
Сам ексжурналіст написав у , що в останній раз спілкувався з Тігіпком понад 7 років тому. "Але моє враження завжди було таке, що він людина амбітна в політиці і водночас не був помічений у корупційних скандалах", - зазначив Лещенко.

7 років тому Лещенко відгукувався про Тігіпка зовсім по-іншому. "Перший спікер біля мікрофона - головний лузер останніх трьох років Сергій Тігіпко, людина, яку кинули всі, хто міг, забрали рейтинг, прем'єрство, спікерство, навіть бюджетний комітет ... Маленька ремарка - групою РосУкрЕнерго в парламенті, від Юлії Льовочкіної до Івана Фурсіна, керує саме Тігіпко", -

Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, раніше стало відомо, що Президент України Володимир Зеленський вибирає нового прем'єр-міністра. Сергія Тігіпка називають серед можливих кандидатів на посаду.
 

arnisumy

Well-Known Member
новий прем'єр, чи може "це все клятий порошенко"?

You must be registered for see medias
 

arnisumy

Well-Known Member
завжди було цікаво, наху@ таке робить... Чоловіка допекли якісь під@раси і він замість того, щоб спалити підарасів, підпалює себе. Де тут бл@логіка? Одним словом заслужений номінант на премію дарвіна!
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

26.02.20 18:49
"Український кіберальянс" припиняє діяльність в Україні

Громадська організація "Український кіберальянс" має намір припинити роботу з пошуку та реагування на кіберзагрози доти, доки правоохоронні органи не вибачаться за проведені обшуки та обвинувачення щодо зламу інформаційної системи Міжнародного аеропорту "Одеса".
Про це заявив на пресконференції член Ukrainian Cyber Alliance Тім Карпинський, повідомляє із посиланням на
"Ми зупиняємо всю діяльність у цій країні, доки не буде встановлено справедливість, із наших членів не буде знято ці абсурдні обвинувачення і не буде принесено вибачення. Ми у цьому випадку вимагаємо сатисфакції з боку правоохоронних органів і представників влади", - сказав він.
Карпинський уточнив, що альянс припиняє будь-яку співпрацею з державними та правоохоронними органами країни.
Читайте також:
"Тепер не буде жодних нічних дзвінків про допомогу, не буде публікацій, не буде консультацій удень і вночі для різних державних силових відомств. Все зупинилося", - заявив, у свою чергу, співзасновник компанії Олександр Галущенко.
Члени "Кіберальянсу" заявили на пресконференції, що обшуки у них відбувалися з порушенням КПК. У Галущенка конфісковано навіть роутер, забирати який не було необхідності. У Перевезія вилучили ноутбук без батареї, без жорсткого диска та без оперативної пам'яті, а також телефон дитини. Було зламано двері та перерізано інтернет-кабель, що веде до квартири.
"Ukrainian Cyber Alliance об'єднує фахівців із кібербезпеки, кіберзахисту та інформаційної безпеки. Кожен із нас - сертифікований фахівець... І обвинувачувати нас в тому, що ми викладаємо фотографії, бо нам нема чого робити - щонайменше абсурдно", - заявив Перевезій.
У свою чергу Карпинський наголосив: Ukrainian Cyber Alliance вже третій рік офіційно займається проблемами кібербезпеки та проблемами об'єктів критичної інфраструктури України.
"За всю діяльність не було жодного прецеденту обвинувачувати нас у будь-яких зломах або в порушенні цілісності автоматизованих систем у цій країні", - наголосив він.
25 лютого поліція провела обшуки у засновників та активістів "Українського кіберальянса". Згідно з постановою Малиновського райсуду Одеси, обшуки у активістів Українського кіберальянсу проходять у рамках справи про злам табло Одеського аеропорту і розміщення напису "F#ck you Gretta".
Нагадаємо, в 2018 році спільнота кіберактивістів Ukrainian Cyber Alliance (UCA) з нагоди Дня захисника України , розмістивши на них привітання для українських воїнів. Також у 2018 році активістам вдалося отримати
У 2016 році
У 2017 році було оприлюднено .
 
Зверху