Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
наріт, тут "ваши люді" приходили, мабуть хотіли перевірити чи внесені вони центрвиборчкомом до виборчих списків кандидатів на осінніх "зе-виборах". На щастя один "зе-повстанець" вже не зможе стати депутатом!

22.02.20 14:28
Бійці 93-ї бригади відбили атаку: знищено найманця Андрія Лазарєва з 4-ї бригади ЗС РФ. ФОТО
У суботу, 22 лютого, вночі штурмова група 4-ї мотострілецької бригади ЗС РФ зробила спробу атакувати опорний пункт 1-го батальйону 93-ї механізованої бригади поблизу висоти 195 біля села Кримське на Бахмутській трасі.
Про це пише на сторінці у головний редактор Юрій Бутусов.
"У цьому районі позиції сторін розділяє дорога і дистанція приблизно в 300 метрів. Користуючись цілковитою темрявою, противник зробив спробу перетнути Бахмутську трасу і потайки зайти на опорник. Однак чергова зміна була напоготові: найманців виявили в тепловізор (спасибі "Повернись живим"), після чого ефективно придушили вогнем стрілецької зброї. Противник втікав, на дорозі за 70 метрів від наших позицій покинули одного свого пораненого.
Згодом пораненого вдалося витягнути, він зазнав двох кульових поранень: одна куля влучила в щелепу, друга - в живіт. У найманця виявили документи: Лазарєв Андрій Олександрович, 27.05.2000 року народження, 1-й батальйон 4-ї бригади. Підрозділи цієї ж бригади атакували позиції на сусідній ділянці 72-ї бригади 18 лютого. У Лазарєва був із собою автомат АК-74, гранати, розвантаження російського виробництва. Оскільки йому не надали допомоги його товариші, він помер від втрати крові відразу після потрапляння в полон.

З нашого боку потерпілих немає.
Натхнені захопленням нашого спостережного пункту 18 лютого підрозділи 4-ї бригади ЗС РФ підвищили бойову активність у смузі 72-ї та 93-ї бригад ЗСУ на Бахмутській трасі. Очевидно, що противник може продовжити атаки на цій ділянці, сподіваючись знайти вразливі місця в наших бойових порядках".
Читайте також:
Блогер Necro Mancer у своєму твітері опублікував скриншот сторінки знищеного найманця в російській соцмережі.

·

Немного подробностей по ночному "набегу" (фотки всё ещё ждём, да)


Я так понимаю, речь идёт об этом мальчике Андрюше
 

arnisumy

Well-Known Member
22.02.20 17:17
Зеленський призначив коміка з "Ліги сміху" Гуменюка головою РДА на Хмельниччині. ФОТО

Коміка Василя Гуменюка, який виступав на проєкті "Ліга сміху", призначено главою Ярмолинецької РДА в Хмельницькій області.
Про це повідомляє із посиланням на
Відповідне розпорядження президента України Володимира Зеленського було опубліковано 20 лютого на сайті глави держави
"Призначити Гуменюка Василя Васильовича головою Ярмолинецької районної державної адміністрації Хмельницької області", - йдеться в документі.

Гуменюк був учасником команди "Вінницькі", яка виступала на "Лізі сміху". Найбільше він запам'ятався в номері "Очі дівочі", в якому жартував про розмір жіночих грудей.

Читайте на "Цензор.НЕТ":
Комік балотувався на парламентських виборах від "Слуги народу", але не пройшов до Верховної Ради.

 

arnisumy

Well-Known Member
"Лайки собрані? селфі зроблено? Хуйло задоволений... що ще вам невдячні потрібно?
Снято, всем спасибо, свободны!"

п.с.: зате за собачкою в Ухань літаком згоняють :D :D :D


You must be registered for see images

You must be registered for see images

24.02.20 09:50
ОП виявляє цілковиту байдужість до долі звільнених з полону українців: вони досі не отримали обіцяні 100 тис., багатьом ніде жити, - Бутусов

Звільнені з полону найманців РФ громадяни України два місяці живуть без копійки грошей. Крім того, влада не вирішує й інші їхні проблеми, зокрема з відновленням здоров'я, житлом та роботою.
Про це написав на своїй сторінці у головний редактор .
"Два місяці тому було звільнено наших полонених, їх зустрічали з великою помпою. Але тепер Офіс Президента виявляє цілковиту байдужість до долі звільнених людей, з'явилися нові інформприводи, а тим часом ігноруються елементарні проблеми героїв Донбасу, тих самих "представників непідконтрольних територій", які пожертвували всім, щоб повернути Донбас під контроль України", - розповів він.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
"Досі жоден зі звільнених не отримав обіцяну компенсацію в 100 тисяч гривень. Два місяці люди живуть без копійки грошей! Не вирішуються елементарні проблеми цілої низки наших відомих героїв, яким держава має виплатити значно більше 100 тисяч - їхню зарплату за проведені роки у в'язницях і катівнях. Вони захищали Україну, і знали, що ризикують усім заради нас усіх", - пояснив журналіст.
"А де звільнені житимуть? Квартири багатьох відібрані окупантами. Ніхто не цікавиться, а куди тепер подітися тим, хто віддав усе заради боротьби за свободу України. А здоров'я? У багатьох великі проблеми із зубами, які вибили кати, що з цим робити? А робота?" - додав Бутусов.
"Це дуже зворушливо, що президента так живо хвилює доля українки з Уханя та її собачки, звичайно, їм треба допомогти. Але у вас, Володимире Олександровичу, в країні є проблема, страшніша за коронавірус, - війна! І ваш обов'язок - організувати роботу держави так, щоб виконувати зобов'язання перед тими, хто чесно і без дешевих понтів ризикує собою заради Батьківщини, і створює тим самим вам саму можливість вести якісь переговори. І ви не маєте права забувати про людські долі, за які взяли на себе відповідальність. Ви не маєте права кидати і забувати своїх громадян. За словами президента мусять стояти вчинки. Інакше це не слова, а порожня балаканина", - резюмував журналіст.
Також читайте:
Нагадаємо, 29 грудня 2019 року відбувся обмін утримуваними особами. , найманцям РФ передали 127. Пізніше СБУ оприлюднила .
Увечері 29 грудня з Харківської області в київський аеропорт "Бориспіль", де їх зустрів президент України Володимир Зеленський.
 

arnisumy

Well-Known Member
який гнучкий кнопкодавець :D:D:D

2020:
You must be registered for see images

2015:
You must be registered for see images
 

arnisumy

Well-Known Member
24.02.20 10:42
Украинские биометрические паспорта в ОРДЛО имеют более 950 тыс. человек

По состоянию на февраль 2020 года более 950 тыс. человек с регистрацией в ОРДЛО получили биометрические паспорта для выезда за границу. Кроме того, за последний год их также получили более 16 тыс. жителей оккупированного Крыма.
Как информирует , об этом сообщает " " со ссылкой на данные Государственной миграционной службы Украины.
По состоянию на середину февраля 2020 оформлено и выдано 950 405 паспортов гражданина Украины для выезда за границу гражданам Украины, которые имели регистрацию в отдельных районах Донецкой или Луганской области.
Кроме того, по состоянию на 12 февраля оформлено и выдано также 150 466 паспортов для выезда за границу гражданам Украины, которые имели регистрацию в оккупированных Крыме или Севастополе.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images


24.02.20 11:44
Суд восстановил Насирова в должности главы ГФС, - Лещенко. ДОКУМЕНТ

Шестой апелляционный административный суд оставил в силе восстановление Романа Насирова в должности главы Государственной фискальной службы.
Как информирует , об этом в сообщил журналист и экс-нардеп Сергей Лещенко.
"Роман Насиров восстановлен на должности главы Государственной фискальной службы. Такое решение принято Шестым апелляционным административным судом. Суд оставил в силе решение первой инстанции о незаконном увольнении Насирова Кабмином Гройсмана от января 2018 года", - говорится в сообщении.
По его словам, сама ГФС находится сейчас в процесс ликвидации.
В постановлении суд оставил решение Окружного административного суда Киева от 11 декабря 2018 года в части признания противоправным и отмене распоряжения Кабинета Министров от 31 января 2018 №35-р "Об увольнении Насирова с должности председателя Государственной фискальной службы Украины" без изменений.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Напомним, Роман Насиров возглавил ГФС Украины с 5 мая 2015 года. В марте 2017 года сотрудники в совершении уголовного правонарушения. Задержание Насирова . Врачи Феофании в начале . У главы ГФС .
Антикоррупционная прокуратура подозревает Насирова в нанесении государству 2 млрд грн ущерба: . Также в САП не исключают, что . В свою очередь, Онищенко заявил: .
В ходе судебного заседания защита Насирова попросила В прокуратуре, в свою очередь, заявили, что . В итоге, , а вызванный в суд представитель Института кардиологии им. Стражеско заявил: " ". Также в ходе заседания стало известно, что . публиковал детальный , где трое суток рассматривали меру пресечения для Насирова.
В итоге, судья Соломенского райсуда Киева Александр Бобровник после 3 часов ночи, 7 марта, частично удовлетворил ходатайство следственных органов, избрав для временно отстраненного председателя ГФС Романа Насирова , с возможностью внесения залога в размере 100 млн грн.
Читайте:
13 марта 2017 года . Позже он под установленный судом залог в размере 100 млн гривен.
В сентябре 2018 года Шевченковский райсуд освободил Насирова от обязательства носить электронный браслет. В Шевченковском райсуде Киева дело Насирова слушали более двух лет. Адвокаты требовали зачитать обвинительный акт из 774 страниц в полном объеме. Поскольку заседания проходили несколько раз в месяц, прокуроры не успели дочитать обвинение.
В октябре 2019 года , в котором фигурирует экс-глава Государственной фискальной службы (ГФС) Украины Роман Насиров, в Высший антикоррупционный суд Украины (ВАКС). . На заседании ВАКС в уголовном производстве по обвинению экс-главы ГФС Украины Романа Насирова.
Читайте также на "Цензор.НЕТ":


 

d324co

Well-Known Member
Все жду, когда же суд восстановит януковоща, в качестве "легитимного президента" и ЗЕ будет у него на должности штатного клоуна...
 
Зверху