Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
ну нарешті "барига" і "мародер" перестав красти!
You must be registered for see images

Розмір матдопомоги військовим зменшено у 20 разів
19.02.20

Міністерство оборони України визначило розмір матеріальної допомоги військовослужбовцям для вирішення соціально-побутових питань на 2020 рік.
Цьогоріч вона була значно зменшена. Якщо раніше максимальний розмір матеріальної допомоги дорівнював місячному грошовому забезпеченню військового, то на 2020 рік він дорівнюватиме лише окладу за військовим званням (530-1500 грн). Тобто якщо раніше солдат міг розраховувати на 10 000 грн, тепер лише на 500.
Читати також:
Розмір допомоги визначений шостим пунктом Міноборони від 18 лютого 2020 року № 45 «Про бюджетну політику Міністерства оборони України на 2020 рік».

Читати також:
Посилання на повні тексти нормативних документів з питань грошового, речового, житлового та соціального забезпечення на сторінці
.

arnisumy

Well-Known Member
бугага ... порошенко чіто тьі творіш!
20.02.20 09:08
У Нових Санжарах сталися сутички правоохоронців і мітингувальників проти розміщення евакуйованих з Уханя. ВIДЕО
З 20:00 середи, 19 лютого, біля медичного центру Нацгвардії "Нові Санжари" під Полтавою зібралися близько сотні місцевих жителів, протестуючи проти можливого поселення сюди людей, евакуйованих з китайського Уханя.
"На вході в медцентр "Нові Санжари" зібралися представники новосанжарської громади, обговорюємо можливе заселення санаторію інфікованими коронавірусом громадян України, яких привезли з Китаю. Ніхто точно не знає ситуації. Чутки різні ходять. Народ проти такої затії. Та хто ж той народ слухає...", - цитують місцевого жителя Миколу Яременка, передає
Мітингувальники бояться, що евакуйовані завезуть в Україну небезпечний коронавірус. За інформацією, яка шириться серед цих людей, літак має приземлитися в аеропорту "Полтава". Але народ має намір не пускати пасажирів у звичайний санаторій, який, за їхніми словами, не годиться для ізоляції, можливо, заражених людей.
Також читайте:
Голова Новосанжарської об'єднаної територіальної громади Інна Коба, яка теж перебуває під стінами медичного центру, журналістам "Полтавського ТБ" повідомила, що до останнього нічого не знала про літак з Китаю, що летить у Полтаву. А вранці цю подію планується обговорити на позаплановій сесії селищної ради.
Водночас вранці на місці протесту сталися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.
"У Нових Санжарах (Полтавська область) відбуваються сутички місцевих жителів із поліцією", - повідомляє телеграм-канал "ХС Харків"

Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
оцей ось нарітний "обранець" може в своїх квартирах розмістити заробітчан уханьських - інфа 100500% :D :D :D

arnisumy

Well-Known Member
де там "найвеличніший", чому не зустрічає? Там також українці і в паспорті у них не написано в кого короновірус :D :D :D

20.02.20 09:49
Літак з евакуйованими з Уханя приземлився в "Борисполі". ФОТО
Літак з Уханя з українцями на борту приземлився в міжнародному аеропорту "Бориспіль".
Про це повідомляє .
Літак з китайського Уханя з евакуйованими на борту громадянами України та іноземцями вже приземлився в міжнародному аеропорту "Бориспіль".
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":

arnisumy

Well-Known Member
сцуко, ох і клоуни!

20.02.20 09:58
Літак з евакуйованими з Уханя приземлився в "Борисполі" на дозаправку: потім він вилетить в аеропорт Харкова, - МВС

В Борисполі він дозаправиться пальним і вилетить до Міжнародного аеропорту Харків. За доповідями екіпажу і медперсоналу супроводу, всі на борту літака здорові і можуть продовжувати політ.
Про це йдеться в повідомленні на сайті МВС, передає

d324co

Well-Known Member
точно порохоботи!

19.02.20 15:40
Директор розташованого на Тернопільщині санаторію "Медобори" Мартинюк відмовився приймати евакуйованих з Китаю українців

За словами Мартинюка, колектив санаторію пообіцяв повним складом не вийти на роботу, якщо в заклад привезуть евакуйованих з Уханя українців.
Про це директор санаторію "Медобори" Василь Мартинюк заявив на позачерговій сесії Тернопільської обласної ради, інформує із посиланням на
За його словами, попередньо у нього вже було досягнуто домовленостей щодо розміщення евакуйованих з Китаю українців з керівництвом держави.
"Спочатку був дзвінок з Києва, щоб розмістити людей. Я сказав, що у нас є місця. В суботу подзвонили, що приїдуть подивитися на умови. Приїхали представники МОЗ, правоохоронних органів, ДСНС. Я показав заклад, розповів про плюси і мінуси. Керувався тим, що це ж наші громадяни, я ж не можу вигнати. В неділю мені зателефонували, що в понеділок приймуть рішення. Була зустріч з прем’єр-міністром, з яким обговорили питання розміщення людей на нашій локації", – розповів Мартинюк.
При цьому він запевнив, що під час попередніх домовленостей заявив про необхідність врахування думки колективу та громади.
Також дивіться:
"Я розумію, що сталася біда і треба це питання вирішити. Коли сказали, що наш заклад ніби підходить, я відповів, що готовий допомогти. Але є ще колектив. Я апріорі знав, що люди прості, з села, вони побояться прибирати в номерах, обслуговувати. І також обумовив, що має бути рішення громади, яка не заперечує. А технічні питання вже можна вирішувати", – розповів про нюанси домовленостей директор санаторію.
Після повернення зі столиці до Тернополя він зрозумів, що люди не сприймають приїзду евакуйованих українців в санаторій "Медобори".
"Колектив мені заявив, що у разі приїзду евакуйованої групи, вони не вийдуть на роботу. Колектив був категоричний, а я – на стороні свого колективу. Звісно, хочеться допомогти, але при цьому ставити під загрозу інших людей… Я готовий допомагати державі, але не можу йти проти громади. Тому на сесії ОТГ я одразу сказав, що підтримую їхнє рішення. На 100% ми не прийматимемо українців з Китаю у зв’язку з загрозою", – заявив з трибуни Мартинюк.
При цьому він додав, що жодних письмових зобов’язань перед керівництвом держави у нього немає.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
"Ніяких документів я не підписував, кошти на рахунок нашого закладу не перераховували", – уточнив Мартинюк. Жителі Микулинців, яких запросили на сесію, висловили нерозуміння, чому людей на карантин везуть в область, де навіть немає лабораторії, здатної у разі проблем оперативно провести необхідні аналізи.
Жителі громади переконані, що приймати евакуйованих громадян мав би медичний заклад, який має ізоляційній бокси на випадок потреби, яких в "Медоборах" теж немає.
На те, що керівник санаторію не врахував неготовність свого закладу до ризиків та можливих наслідків, Мартинюку дорікнув заступник голови облради Любомир Крупа.
"Не знаю, як можна було попередньо погодитися. Ви вчинили безвідповідально, ви підставили цілу область. Не знаю, чим керувалися, комерційними інтересами?", – дорікнув директору санаторію Крупа.
Голова Тернопільської ОДА Ігор Сопель запевнив, що він не давав жодних погоджень на приїзд евакуйованих українців на Тернопільщину.
Як повідомлялося, 17 лютого жителі смт Микулинці Тернопільської області на знак протесту проти ймовірного поселення на карантин у санаторії "Медобори" евакуйованих з Китаю українців облаштували на під’їзді до нього блокпост. Минулого вечора там чергувало близько 300 осіб.
Читайте:
Крім того, поблизу місця ймовірного поселення евакуйованих з Китаю українців на Тернопільщині затіяли ремонт дороги.
Очікується, що літак з українцями прибуде до України з Китаю вранці 20 лютого. Евакуйованих громадян України планують помістити на обсервацію мінімум на 14 днів.
Что есть в Китае для безопасности персонала госпиталей, куда помещают инфицированных:
You must be registered for see images attach

и что есть в этом санатории ????

• Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
20.02.20 10:35
Евакуйованих з Уханя везуть у медцентр "Нові Санжари", - ДСНС
Евакуйованих з Уханя після прильоту до Харкова доставлять до медичного центру Національної гвардії "Нові Санжари" в Полтавській області.

Про це на сторінці в мережі повідомляє пресслужба ДСНС, передає .
"Спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції їх буде доправлено на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області", - йдеться в повідомленні.
Протягом 14 днів там вони перебуватимуть в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного-епідеміологічного контролю та безпеки. Усі протиправні спроби перешкоджання розміщенню евакуйованих на цьому об’єкті або порушення режиму їхньої обсервації будуть припинені Нацполіцією та Нацгвардією відповідно до вимог Закону та рішення урядового штабу.
Читайте на "Цензор.НЕТ":

arnisumy

Well-Known Member
Убивство Шеремета: розгляд апеляції на арешт Антоненка перенесли на 2 березня

Апеляцію на запобіжний захід підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета музиканта Андрія Антоненка не розглянули сьогодні через те, що Антоненка не доставили до суду.
Про це повідомляє кореспондент .
Сьогодні на 10:30 було заплановано розгляд апеляції на запобіжний захід Андрію Антоненку, проте до Київського апеляційного суду його не доставили. У зв'язку з цим апеляцію не розглядали і засідання перенесли на 2 березня.
Крім того, сьогодні о 14:00 розглядати скаргу адвокатів підозрюваного має Печерський суд, який раніше вже двічі переносив засідання у його справі.
Іншим фігурантам справи Шеремета запобіжний захід вже обрано - продовжено до квітня, а також розглянуто апеляції адвокатів та . У випадку з Антоненком з незрозумілих причин процес затягується.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, Це військова медсестра Яна Дугарь, волонтерка Юлія Кузьменко, ветеран АТО Андрій Антоненко. Крім них, за версією слідства, до вбивства причетне подружжя ветеранів - Владислав та Інна Грищенки. Мотивом підозрюваних слідчі вважають спробу дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в Україні.
4 лютого 2020 року . 5 лютого . Цього ж дня суд ухвалив рішення залишити Дугарь під нічним домашнім арештом за місцем служби.

arnisumy

Well-Known Member
У цього дна немає дна ...

20.02.20 15:17
"Невинно осужденные вышли из тюрем", - министр Бородянский о пользе шоу "Битва экстрансов". ВИДЕО
Министр культуры, молодежи и спорта Владимир Бородянский заявил, что благодаря экстрасенсам невинно осужденные вышли из тюрем.
Как информирует , об этом он заявил в интервью " ".
You must be registered for see medias
Один из зрителей попросил Бородянского прокомментировать, считает ли он адекватным то, что человек продюссировавший канал, на котором шла "Битва экстрасенсов", теперь становится министром.
По его словам, выбирались продукты, которые привлекут аудиторию.
"Благодаря в том числе и "Битве экстрасенсов" было расследовано много уголовных дел. А невинно осужденные люди вышли из тюрем, благодаря эстрасенсам", - заявил он.
Читайте также на "Цензор.НЕТ":

Зверху