Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
бугага... пишіть листи віслюку оманському:

19.02.20 20:37
Это геноцид украинского народа, - Тернопольский облсовет требует не размещать в регионе эвакуированных из Китая

Тернопольский облсовет на заседании 19 февраля принял заявление к руководству страны о недопустимости размещения на территории области эвакуированных из Китая.
Об этом сообщает со ссылкой на .
"Первый заместитель председателя областного совета Василий Деревляный говорил о том, что решение нынешней власти поселить эвакуированных в густо населенных районах является геноцидом украинского народа и отметил нарушениях законодательства и дезинформацию общества при принятии решений относительно намерений правительства Украины разместить на территории Тернопольской области в селе Конопковка Теребовлянского района в санатории "Медоборы" около 100 человек, эвакуированных из Китая, а также указал на абсолютную неподготовленность санатория "Медоборы" к принятию эвакуированных их из Китая", - говорится в сообщении.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Отмечается, что глава ОГА Игорь Сопель опроверг, что решение о размещении людей на Тернопольщине согласовано, однако также присутствовавшие в зале представители Микулинецкой ОТГ выразили сомнения в правдивости сказанного.
Начальник управления охраны ОГА Владимир Богайчук, руководитель Тернопольского областного лабораторного центра МЗ Украины Оксана Чайчук и руководитель санатория "Медоборы" Василий Мартынюк заявили о неготовности принять в области борт из Китая.
Представитель Минздрава Украины проинформировал, что цель пребывания его с коллегами на Тернопольщине - определение условий, которые есть в области для принятия эвакуированных.
"Выслушав представителей Микулинецкой общины, проанализировав предоставленную специалистами информацию, депутаты областного совета поддержали решение Микулинецкого поселкового совета Теребовлянского района от 18 февраля 2020 года № 2652 "О размещении эвакуированных граждан Украины из Китайской Народной Республики в санатории "Медоборы" Теребовлянского районного совета.
Также читайте:
Также было принято заявление к руководству страны о недопустимости размещения на территории Тернопольской области в селе Конопкивка Теребовлянского района в санатории "Медоборы" около 100 человек, эвакуированных из Китая. "Мы, депутаты Тернопольского областного совета, не можем допустить ситуации, которая ставит под угрозу здоровье и жизнь населения области, и требуем от высших должностных лиц государства принять безотлагательные меры реагирования", - говорится в сообщении.
Напомним, жители пгт Микулинцы Тернопольской области . Вчера вечером там дежурили около 300 человек.
Кроме того, вблизи места предполагаемого поселения эвакуированных из Китая украинцев на Тернопольщине затеяли ремонт дороги.
Читайте также:

п.с.: лохи, "... но вьі держьітесь"
You must be registered for see images

Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member

19.02.20 23:59
Суд відправив підозрюваного у розстрілах на Майдані ексбійця "Омеги" Косенка під домашній арешт

Печерський районний суд Києва відправив під домашній арешт колишнього бійця спецпідрозділу Внутрішніх військ МВС України "Омега" Володимира Косенка. Його зобов'язали носити електронний браслет.
Про це інформує із посиланням на .
За даними слідства, боєць "Омеги" разом зі співробітниками полку спеціального призначення "Беркут" розстрілював мітингувальників на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року. Слідчий Державного бюро розслідувань Андрій Ена заявив, що внаслідок застосування вогнепальної зброї спецпризначенцем загинув Олег Ушневич і зазнав поранень Віталій Гуков.
Нагадаємо, 18 лютого слідчі відділу у "справах Майдану" Державного бюро розслідувань

arnisumy

Well-Known Member
шось наріт не довіряє найвеличнішому віслюку, мабуть порохоботи!

19.02.20 16:28
"Ніхто не виїде, все", - на Львівщині місцеві жителі заблокували госпіталь, в який можуть привезти евакуйованих із Китаю. ВІДЕО+ФОТОрепортаж
У Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках, прийшли місцеві жителі і забарикадували в'їзди і виїзди з території медзакладу.
Люди збудували барикаду біля воріт госпіталю. Тимчасово з території не давали проїзду навіть знімальній групі, однак, після виклику поліції, випустили, передає із .
Учасники протесту заявили, що "хвилюються за своїх дітей", тому не хочуть, щоб у їхній населений пункт привозили українців із охопленого коронавірусом Уханя.
Паніка почалася в середу вранці, коли з госпіталю почали евакуювати пацієнтів, пише zaxid.net.
"Якщо ми відпустимо всіх хворих, хто нас захистить? Хворих немає, порожній госпіталь - завозьте, кого хочете. Ми будемо стояти до кінця. У нас іншого виходу немає. Тому що ми залишимося без роботи. Ніхто нічого не пояснює, сказали - евакуація", - зазначила співробітниця госпіталю.
Пізніше в ЛОДА повідомили, що на базі госпіталю ветеранів воєн і репресованих у Винниках відбулися навчання медиків з готовності лікарні до госпіталізації хворих із китайським коронавірусом Covid-19. Цю інформацію підтвердило і керівництво госпіталю.
Читайте також:
"Це відбувалися симуляційні навчання", - зазначив у коментарі гендиректор госпіталю Максим Прикупенко.
За його словами, інформація про проведення таких навчань надійшла лише вранці середи, 19 лютого.
"Пацієнти, які мали бути виписані, були виписані додому. Всіх інших пацієнтів за необхідності переводили в інші лікувальні установи області та міста", - зазначив Максим Прикупенко.
"У мене є інформація, що до нас на карантин пацієнтів із літака не привезуть. Заклад не готовий прийняти людей на карантин. У нас справді багато пацієнтів", - сказав Максим Прикупенко.

Як відомо, проти розміщення на карантин в їхніх закладах українців, евакуйованих із Китаю, вже повстали на Київщині, Тернопільщині та ще в тій самій Львівській області, але в іншому населеному пункті.

arnisumy

Well-Known Member
точно порохоботи!

19.02.20 15:40
Директор розташованого на Тернопільщині санаторію "Медобори" Мартинюк відмовився приймати евакуйованих з Китаю українців

За словами Мартинюка, колектив санаторію пообіцяв повним складом не вийти на роботу, якщо в заклад привезуть евакуйованих з Уханя українців.
Про це директор санаторію "Медобори" Василь Мартинюк заявив на позачерговій сесії Тернопільської обласної ради, інформує із посиланням на
За його словами, попередньо у нього вже було досягнуто домовленостей щодо розміщення евакуйованих з Китаю українців з керівництвом держави.
"Спочатку був дзвінок з Києва, щоб розмістити людей. Я сказав, що у нас є місця. В суботу подзвонили, що приїдуть подивитися на умови. Приїхали представники МОЗ, правоохоронних органів, ДСНС. Я показав заклад, розповів про плюси і мінуси. Керувався тим, що це ж наші громадяни, я ж не можу вигнати. В неділю мені зателефонували, що в понеділок приймуть рішення. Була зустріч з прем’єр-міністром, з яким обговорили питання розміщення людей на нашій локації", – розповів Мартинюк.
При цьому він запевнив, що під час попередніх домовленостей заявив про необхідність врахування думки колективу та громади.
Також дивіться:
"Я розумію, що сталася біда і треба це питання вирішити. Коли сказали, що наш заклад ніби підходить, я відповів, що готовий допомогти. Але є ще колектив. Я апріорі знав, що люди прості, з села, вони побояться прибирати в номерах, обслуговувати. І також обумовив, що має бути рішення громади, яка не заперечує. А технічні питання вже можна вирішувати", – розповів про нюанси домовленостей директор санаторію.
Після повернення зі столиці до Тернополя він зрозумів, що люди не сприймають приїзду евакуйованих українців в санаторій "Медобори".
"Колектив мені заявив, що у разі приїзду евакуйованої групи, вони не вийдуть на роботу. Колектив був категоричний, а я – на стороні свого колективу. Звісно, хочеться допомогти, але при цьому ставити під загрозу інших людей… Я готовий допомагати державі, але не можу йти проти громади. Тому на сесії ОТГ я одразу сказав, що підтримую їхнє рішення. На 100% ми не прийматимемо українців з Китаю у зв’язку з загрозою", – заявив з трибуни Мартинюк.
При цьому він додав, що жодних письмових зобов’язань перед керівництвом держави у нього немає.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
"Ніяких документів я не підписував, кошти на рахунок нашого закладу не перераховували", – уточнив Мартинюк. Жителі Микулинців, яких запросили на сесію, висловили нерозуміння, чому людей на карантин везуть в область, де навіть немає лабораторії, здатної у разі проблем оперативно провести необхідні аналізи.
Жителі громади переконані, що приймати евакуйованих громадян мав би медичний заклад, який має ізоляційній бокси на випадок потреби, яких в "Медоборах" теж немає.
На те, що керівник санаторію не врахував неготовність свого закладу до ризиків та можливих наслідків, Мартинюку дорікнув заступник голови облради Любомир Крупа.
"Не знаю, як можна було попередньо погодитися. Ви вчинили безвідповідально, ви підставили цілу область. Не знаю, чим керувалися, комерційними інтересами?", – дорікнув директору санаторію Крупа.
Голова Тернопільської ОДА Ігор Сопель запевнив, що він не давав жодних погоджень на приїзд евакуйованих українців на Тернопільщину.
Як повідомлялося, 17 лютого жителі смт Микулинці Тернопільської області на знак протесту проти ймовірного поселення на карантин у санаторії "Медобори" евакуйованих з Китаю українців облаштували на під’їзді до нього блокпост. Минулого вечора там чергувало близько 300 осіб.
Читайте:
Крім того, поблизу місця ймовірного поселення евакуйованих з Китаю українців на Тернопільщині затіяли ремонт дороги.
Очікується, що літак з українцями прибуде до України з Китаю вранці 20 лютого. Евакуйованих громадян України планують помістити на обсервацію мінімум на 14 днів.

arnisumy

Well-Known Member
оце правильно, "меньше знаєшь - кгепче спишь":

19.02.20 00:09
"З міркувань безпеки": Скалецька відмовилася говорити, куди відвезуть евакуйованих з Уханя українців

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька відмовилася відповідати на запитання про те, де розмістять евакуйованих з охопленого спалахом коронавірусу китайського Уханя українців.
Відповідне запитання Скалецькій поставили журналісти, інформує
Глава МОЗ відповіла, що загалом підготовлено 4 місця, в яких можуть розмістити евакуйованих громадян. Скільки з них зрештою використають, поки невідомо. Це залежатиме від кількості евакуйованих людей, сказала Скалецька.
При цьому вона "з міркувань безпеки" відмовилася говорити, що це за місця і де вони розташовані. Відомо лише, що їх охоронятиме Нацгвардія.
Читайте також:
Також Скалецька відмовилася говорити, в якому саме аеропорту приземлиться літак з евакуйованими з Уханя.
"Україна, український уряд, українська влада своїх громадян у біді, в небезпеці не залишає. Ми повністю працюємо і готові забрати, евакуювати українських громадян в Україну. Ми діємо згідно з інструкцією, затвердженою оперативним штабом уряду", - наголосила очільниця МОЗ.
Як повідомлялося раніше, літак авіакомпанії SkyUp Airlines, який здійснюватиме евакуацію українських громадян з Уханя,
За даними МВС, .

arnisumy

Well-Known Member
клятий порошенко!

20.02.20 01:46
"Не хочем того всього мати на Україні", - жители продолжают протест против размещения на Тернопольщине эвакуированных из Китая. ВИДЕО
На блокпосту на подъезде к санаторию "Медоборы" на Тернопольщине второй день подряд дежурят местные жители и проводят молебны.
Об этом сообщает со ссылкой на .
You must be registered for see medias
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Жители Микулинцев и еще нескольких сел вечером 19 февраля вышли на блокпосты, организованные ранее на подъезде к санаторию "Медоборы". Там размещены полевые кухни, дежурят правоохранители.
По словам участников мероприятия, они намерены дежурить всю ночь.
"Не хочем того всього мати на Україні, маєм діти, маєм внуки, хочемо, щоб був мир, спокій. Скільки можна так людей тусити? Скільки? Страшне, що робиться, ви самі бачите", - отмечает одна из участниц.
"Дощ, сніг нам не мішає. Ми тут збираємось і будем стояти. Скільки треба, стільки й будем. Молебень зараз відслужимо, зробимо збори. Ми більше працюємо по телефону. Одні стоять до третьої. Після до нас інші наші громади підтягаються. Так що будем боронитися", - сообщает другая. По ее словам, в акции участвуют жители Микулинцев, Теребовли, Двуречья, Воли, Заздристи, Дружбы, Дарахова и других.
Также читайте:
Напомним, жители пгт Микулинцы Тернопольской области . Вчера вечером там дежурили около 300 человек.
19 февраля к руководству страны о недопустимости размещения на территории области эвакуированных из Китая.

Зверху