Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
31.01.20 16:13
"Була ідея продавати воду в Росію. Йшлося про Крим", - нардеп від "СН" Арістов. ВIДЕО
Керівник бюджетного комітету ВР, нардеп від "Слуги народу" Юрій Арістов заявив, що при формуванні бюджету розглядалася ідея продажу води в Росію.
Як повідомляє про це він розповів у новому випуску програми "Схеми" на "Радіо Свобода". Арістов сказав, що "йшлося про Крим". При цьому нардеп, не вимовив слів "окупований" або український. Запис коментаря Арістова зроблено 17 жовтня 2019 року.
"Наш Крим, безумовно", - відповів Арістов на уточнююче запитання: "Чий Крим?"

Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
31.01.20 15:50
"У них по 200 тис. зарплата, а в мене 55", - Труба радиться з Бакановим щодо присвоєння військового звання для підвищення зарплати. АУДІО
Люди з голосами, схожими на голоси глави ДБР Романа Труби і глави СБУ Івана Баканова, обговорюють, чи потрібно присвоювати військове звання, адже від цього залежить заробітна плата.
Як інформує відповідний аудіозапис опубліковано в телеграм-каналі " ". Запис датовано 6 вересня 2019 року.
Труба повідомляє, що зараз він готує документи про звання, які будуть у співробітників ДБР.
"У мене стоїть питання, над яким я сумніваюся, щодо мене: буду я зі званням все таки чи залишити себе, як директора, без звання", - каже Труба.
Баканов, відповідає, що краще залишитися цивільним і не брати звання. Однак Труба каже, що через це він "втрачає" в зарплаті.
"Я втрачаю в чому, втрачаю, по-перше в зарплаті. Вона в мене не така, як у Холодницького і Ситника. У них по 200 тис. зарплата, а в мене 55, у 4 рази", - заявив Труба.

arnisumy

Well-Known Member
Подивляться на реакцію влади. А то, може, ще й на волонтерок справу заведуть. За порушення прав "русськоязічного населения"
31.01.20 18:14
Депутат від Слуги Наріта Брагар написав заяву в поліцію на дівчат, які вимагали вимкнути російський серіал в автобусі

Депутат від "Слуг народу" Євген Брагар подав у поліцію заяву на військового медика Ярину Чорногуз і волонтера аеророзвідки Настю Конфедерат. Він вважає, що вимогою вимкнути в автобусі російський серіал ті порушили принцип рівноправності громадян незалежно від національності.
Про це Брагар повідомив на своїй сторінці в , інформує
"Подав заяву про вчинення злочину, передбаченого статтею 161 Кримінального Кодексу. Заяву подано щодо висловлювань Насті Конфедерат про те, що російська мова не повинна звучати в Україні", - написав Брагар.
На думку депутата, це висловлювання є дискримінацією за мовною ознакою.
"Немає жодного значення, яку саме мову дискримінують. При дискримінації української чи будь-якої іншої мови реакція була б такою ж", - підкреслив Брагар.
Читайте також:
Ст. 161 Кримінального кодексу України передбачає покарання за розпалювання національної, расової або релігійної ворожнечі, а також обмеження прав за ознаками раси, статі, мовними або іншими ознаками.
Санкції за цією статтею перебувають у діапазоні від штрафу в сумі до 850 гривень до обмеження волі на строк до 5 років.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, 28 січня водій автобуса, який прямував із Луцька до Києва, відмовився виключити російський серіал на прохання двох пасажирок рейсу - госпітальєрки Ярини Чорногуз і волонтерки аеророзвідки Насті Конфедерат. оскільки вони принципово не хотіли залишатися в автобусі, де продовжували дивитися серіал.
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
Народний депутат від "Слуги народу" Євген , оскільки як волонтерки нібито порушили закон.
Нардеп від "Європейської Солідарності", голова ТСК з питань правового захисту ветеранів війни Вона нагадала, що згідно із законом усі послуги в Україні мають надаватися українською мовою.

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

31.01.20 20:25
Дом утеплить, окна и двери - заменить, - Гончарук о том, как снизить платежки за отопление

Премьер-министр Алексей Гончарук во время поездки в Житомир осмотрел один из домов, жители которого провели термомодернизацию. Теперь они платят за тепло двое меньше соседей.
Об этом сообщает со ссылкой на .
"В среднем за двухкомнатную квартиру в энергоэффективном доме жители платят 677 грн, их соседи на той же улице в доме, который требует термомодернизации — 1211 грн", — сказал Алексей Гончарук.
В доме, который осмотрел премьер, окна и двери, в том числе в тамбуре и полуподвальных помещениях, заменили на энергоэффективные, само здание утеплили.
Смотрите на Цензор.НЕТ:
Всего на эти мероприятия потратили 889 тыс. грн. Значительную часть этих денег компенсировали из государственного (285 тыс. грн), городского (267 тыс. грн) и областного бюджетов (8 тыс. шрн). Таким образом, сами жители потратили на модернизацию 329 тысяч гривен..
"Цель правительства — сделать так, чтобы расходы людей на коммунальные услуги были не более 15% семейного бюджета. Самый эффективный способ снизить затраты — повысить энергоэффективность зданий. В платежке есть две составляющие — цена тепла и объем потребления. Существенно уменьшить потребление можно за счет энергоэффективных мероприятий. Экономия от 25% до 60% тепла ведет к уменьшению суммы в платежке", — подчеркнул Гончарук.
Всего в Украине 180 тысяч многоквартирных домов. Большинство из них не являются энергоэффективными.
Также на Цензор.НЕТ:
В 2020 г. правительство выделило 400 млн грн на софинансирование "теплых кредитов" для населения и ОСМД на энергоэффективность: утепление домов, установку индивидуальных тепловых пунктов, счетчиков, замену окон. До 70% эти расходов компенсирует правительство. Также дополнительное возмещение за меры по энергоэффективности предусматриваются от местных властей.

arnisumy

Well-Known Member
31.01.20 15:24
"Потрібно зібрати і сказати:"Шановні, +20, + 30%", і нехай працюють", - Баканов і Труба обговорюють контрабанду в Україні. АУДIО
Люди з голосами як у директора ДБР Романа Труби і глави СБУ Івана Баканова обговорюють контрабандні рухи в Україні
Як інформує це випливає із запису розмови, опублікованої на телеграм-каналі " ".
Баканов: "Контрабанди в компетенції СБУ немає. У нас, по-перше, декриміналізовано, а те що є, воно не дозволить виконати завдання президента. Нам потрібно всім об'єднатися, в принципі і щось з цим зробити. Придумаймо, що ми з цим зробимо. Там Данилюк буде в принципі главою. Дивіться, з ким я спілкуюся, я наприклад проти, а ось з ким я спілкувався, я спілкувався вже з усіма, напевно з усіма. З ДФС, з Арсеном Борисовичем, з Юрієм Віталійовичем. Вони вважають, що потрібно збирати.. у мене вже є там папка ціла на ватажків цього руху контрабандного, що їх потрібно зібрати і сказати: "Шановні, плюс 30, плюс 20%" тощо, і нехай працюють. З іншого боку, ми не можемо з вами прийти і сісти з ними за один стіл. Ну як в разі з "ЛНР" і "ДНР". Треба, але не можемо".
Труба: "Якщо буде бажання серед тих особистостей, яких ви назвали, в цьому напрямку рухатися, результат буде однозначно".

arnisumy

Well-Known Member
"таможня дайот добро"

31.01.20 14:53
Нардепів "Слуги народу" зняли на зустрічі з Іллею Павлюком, якого у ЗМІ називають контрабандистом. ВIДЕО
Глава митниці Максим Нефьодов і група нардепів від "Слуги народу" таємно зустрілися з чернівецьким бізнесменом Іллею Павлюком, якого ЗМІ називають одним із найвпливовіших контрабандистів в Україні.
Як повідомляє , про це говорить у своєму відеоблозі журналіст і публікує відеозапис зустрічі в київському готелі "Україна".
За його словами у фракції СН 30 народних депутатів підконтрольні Павлюку і 9 з них працюють у комітеті Верховної Ради з питань податкової та митної політики. Крім того, у зустрічі імовірно брав участь і глава митниці Максим Нефьодов.
"Людина, дуже схожа, на Макса, фігурує на цій зустрічі. Так, і найцікавіший момент: з народних депутатів, які фігурують на цьому відео, коли вони зустрічаються з їхнім куратором Павлюком, сім осіб, друзі, члени комітету парламенту з фінансової, податкової та митної політики - Олег Воронько, Юлія Діденко, Олексій Ковальов, Олександр Ковальчук, Олексій Леонов, Євген Петруняк та Олег Марусяк, який, за інформацією авторів відео, є родичем Павлюка. Крім цього, в групу Павлюка в податковому комітеті входить Ірина Алахвердієва і Дарина Володіна. Просто чи то вони не потрапили в кадр під час цієї зустрічі, чи то на зустріч не прийшли ... З 18 членів, представлених у комітеті "Слугою народу", 9 осіб - це люди, контрольовані контрабандистом Павлюком", - каже Плинський.
"На цей момент у мене немає жодної інформації, що Павлюк уже пролобіював призначення на митницю в тих чи інших регіонах, але, друзі мої, в контексті того, що Нефьодов закрив від ЗМІ проведення конкурсів на керівників регіональних митниць виникає цілком обґрунтована підозра, що на кадрову політику української митниці чиниться суттєвий вплив, і Нефьодов буде найближчим часом розставляти на митниці тих людей, .. які будуть йому "спускатися" на ось таких зустрічах з подібними людьми. Думаю, що Павлюк - не єдина людина, яка керує Нефьодовим... Якої вам ще "прозорості" на митниці бракує?" - сказав у відеоблозі журналіст.

d324co

Well-Known Member
Виїдуть Усі! Більше Ніяких Робочих Віз: Новий Закон У Польщі Для Українських Заробітчан

Про це повідомляє прикордонна служба Польщі на офіційному сайті strazgraniczna.pl. Польща підтвердила офіційне право українців, їхати в Польщу на роботу без візи
Польща єдина країна Шенгенської зони та країна ЄС, законодавство якої передбачає, що негромадяни Євросоюзу, які перетнули кордон у рамках безвізового руху, тобто за біометричним паспортом без візи, також мають право на роботу, якщо оформлять додаткові документи, вже прибувши на місце працевлаштування.

Тепер ті, хто хотів би знайти роботу в Польщі, можуть приїхати в рамках безвізу та самі знайти вакансію і отримати необхідні документи для працевлаштування в країні над Віслою.
Безвізовий українець у Польщі має право легально просити у держави про дозвіл на працю або про так зване “освядчення” – декларацію про намір працевлаштування іноземця.
Паніка серед українських роботодавців розпочалась ще 11 червня 2017 року, з дати підписання безвізового режиму з ЄС, але тепер коли українці їдуть набагато далі чніж Польща в пошуках роботи, а в самій Польщі бракує “рук” – паніка зросла.
Тому недивно, що Польща пішла на такий крок, але кожен українець знає собі ціну тому обирає Польщу як країну для заробітку тепер набагато рідше

Зверху