Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
Багьігі путчать зелену бубочку... нема на їх міхуела.

23.09.19 13:53 "Руки геть від спрощеної системи!" - активісти пікетують Офіс президента. ВІДЕО+ФОТОрепортаж
Сьогодні, 23 серпня, під Офісом президента в центрі Києва відбувся мітинг із вимогою до Володимира Зеленського ветувати законопроєкти №1073 і №1053-1 (про детінізацію розрахунків у сфері торгівлі та послуг).
Про це повідомляє кореспондент

Відео: Олег Богачук, Цензор.НЕТ
Представники малого бізнесу, ФОПи, вийшли з пікетом під будівлю адміністрації. Вони вимагають від президента Зеленського ветувати прийняті Радою законопроєкти про детінізацію розрахунків у сфері торгівлі та послуг (№1073 і №1053-1). Активісти озвучили в мікрофон свої вимоги, а також передали їх в ОП.
Також вони тримали в руках транспаранти: "Великі штрафи породжують корупцію", "Руки геть від спрощеної системи!", "Не рубайте гілку, на якій сидите" тощо.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
"Завтра будемо жити в іншій країні: РРО кожному, стукацький кешбек, штрафи за непокору", - заявили організатори мітингу.



















Відео: Олег Богачук, Цензор,НЕТ
 

arnisumy

Well-Known Member
Зе-правосуддя:

23.09.19 12:16
ДБР відкрило справу проти Парубія щодо подій 2 травня в Одесі: "створення та координування громадських озброєних угруповань з метою вчинення масових заворушень". ДОКУМЕНТ

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти колишнього спікера Верховної Ради Андрія Парубія.
Як інформує , про це він повідомив на своїй сторінці у .
"ДБР відкрило проти мене кримінальне провадження. За організацію захисту Одеси навесні 2014-го. Щоправда, у своєму листі ДБР це називає "масовими заворушеннями".
От такий документ. Але, насправді, не здивував. От що здивувало, так те, що у тексті не було (поки що) формулювань про "організацію, координацію і здійснення Парубієм державного перевороту під кодовими назвами "Майдан", "Революція Гідності"", про "незаконне усунення від влади законно обраного президента Януковича", про "захоплення влади організованою злочинною групою", про "злочинну протидію державній політиці реінтеграції України у єдиний простір з братньою Російською Федерацією" і т.д. Хоча, це вже досить виразно прочитується між рядками. Але відчайдушна протидія української влади і громадянського суспільства гібридному захопленню путінською Росією всього нашого південного сходу - восьми українських областей, через захоплення влади проросійськими силами у обласних центрах, зокрема, і в Одесі - тут вже класифікується однозначно - як "факт створення і координування Парубієм А.В. громадських озброєних угруповань з метою вчинення масових заворушень 02.05.2014 на території м.Одеси." У документі ДБР це вже стверджується як ФАКТ. Дійсно - нова, химерна епоха... ", - написав він.
Парубій наголосив, що все, що він робив і робитиме надалі, було і буде для захисту України.
"Але, щодо всього цього задзеркального абсурду маю сказати наступне: як і на Майдані, як і в АТО, як і під час захисту наших південних областей, зупиняючи "русскую весну", я робив все можливе для захисту України. Так як і все своє життя, як і усі ці роки війни. І так буду робити і надалі. Це знають мої друзі і соратники. І хай це завжди пам‘ятають вороги України", - резюмував нардеп.

Фото: Парубій/Facebook
Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі під час масових заворушень загинули 48 осіб і понад 200 зазнали поранень. Більшість загинули під час пожежі в Будинку профспілок. Правоохоронні органи відкрили близько десяти кримінальних проваджень, що стосуються різних фактів. Одне з найбільш резонансних з них - справа про події на Грецькій площі, де відбулися перші сутички між проросійськими і проукраїнськими активістами.


П.С. Цікаво коли моторилу, ківі і захера канонізують?
 

arnisumy

Well-Known Member
:clap: :clap: :clap: "два триста ..."

“Трактористи влітку отримують більше”: міністр освіти натякнула на малу зарплату
23/09/2019 15:56
You must be registered for see images

МІНІСТР ОСВІТИ ГАННА НОВОСАД. ФОТО: УП.ЖИТТЯ

Новий міністр освіти Ганна Новосад заявила, що отримує зарплату менше, ніж трактористи влітку.
Як повідомляє “ “, Новосад у розмові з журналістами розповіла, що недавно зустрічалася з представником великого аграрного бізнесу, який вкладає кошти в професійну освіту.
“У нього банально немає трактористів та інших працівників. Він каже: у мене тракторист в літній період має 70 000 — 80 000 гривень зарплати. Ця зарплата вдвічі більше, ніж моя зарплата міністра”, — пояснила важливість профтехосвіти Новосад.
Вона вважає, що після школи випускник або випускниця повинні вибирати: вони хочуть отримати робітничу кваліфікацію і швидко вийти на ринок праці, або отримати вищу освіту.
Як інформувала “ “, на першому засіданні Верховної Ради ІХ скликання Міністром освіти стала Ганна Новосад.
 

arnisumy

Well-Known Member
24.09.19 07:39
Беглый экс-президент Янукович готовится вернуться в Украину, - адвокат

Беглый экс-президент Украины Виктор Янукович готовится вернуться в Украину.
Как информирует со ссылкой на , об этом сообщил его адвокат Виталий Сердюк после заседания в Апелляционном суде Киева.
В суде начали рассматривать семь жалоб адвокатов об отмене приговора Януковичу.
Адвокат беглого экс-президента Виталий Сердюк заявил: "Он сейчас находится на территории Российской Федерации временно. И защитой осуществляются меры, которые обеспечат возможность его пребывания на родине. Основные задачи, поставленные клиентом, - это обеспечить привлечение к ответственности виновных в сдаче Крыма, виновных в совершении антиконституционного захват власти или государственного переворота - сейчас выполняются".
В свою очередь прокурор ГПУ Руслан Кравченко сказал: "Позиция стороны обвинения - неизменна, мы уверены в своей победе, потому что мы уверены, что приговор Оболонского райсуда города Киева - мотивированный и законный.
Напомним, Оболонский районный суд Киева за государственную измену и пособничество в ведении агрессивной войны против Украины со стороны РФ. Такой приговор суд огласил 24 января 2019 года. Уголовное производство в отношении В.Януковича рассматривалось по специальной (заочной) процедуре в связи с тем, что обвиняемый находится на территории РФ.
Ключевым доказательством для суда стало письмо Януковича Путину, датированное 1 марта 2014, в котором он просил ввести в Украину российские войска.
При этом суд признал его невиновным в пособничестве в нарушении территориальной целостности. Согласно решению суда, обвинение не доказало, что Янукович был проинформирован о конечной цели РФ – аннексии Автономной респулики Крым и изменении границ территории Украины.
За государственную измену суд приговорил экс-президента к 13 годам заключения, а за пособничество в ведении агрессивной войны – к 12 годам. Таким образом, общий срок отбывания заключения для Януковича составляет 13 лет. Время отбывания срока должно отсчитываться с момента задержания виновного.
При вынесении приговора суд учел то, что Виктор Янукович не имеет судимости (имевшаяся у экс-президента судимость погашена), получил высшее образование и не состоит на учете у нарколога. Также судьи учли его продолжительный и успешный карьерный путь и позитивную характеристику, которую дала подсудимому Анна Герман.
1 марта Оболонский суд направил в апелляционный суд все поступившие от адвокатов 6 апелляций на приговор Януковичу.
 

firefox

Well-Known Member
Копипаста:nerd:

В троллейбусе с утра бурчание про картошку по 18 гривен: "это в сентябре-то". Тихо так. А потом: "Еще сейчас и субсидии снимут".
Короче, шо-то начинают прозревать. Но медленно.

Я тут недавно покопалась и поняла, у кого зелененькие брали свои лозунги и обещания. - У большевиков. Хотя те вроде как не слышали про диджитализацию и таргетизацию. Но целевым аудиториям правильно лапшу вешали - мастерски, подкрепляя все мощной "агитацией и пропагандой", которая тогда выражалась в плакатах, газетах и по радио, а сейчас перешла на всякие "Г+Г" и прочие СМИ, ботофермы и таргетированную рекламу на всех интренет-ресурсах.

Итак, пять лозунгов, на которых зашли краснопузые и чему у них научились зеленые.

1. "Земля - крестьянам". - Нифига. Загнали в колхозы и все отобрали. Кто отказался быть загнанным - сослали, расстреляли, заморили голодом. Аналогия сегодняшнего дня - "свободный рынок земли". Чувствую, "повеселимся" отменно, если дождемся "рынка". Им же деньги нужны в худеющий без ФОПов бюджет, поэтому будут продавать по-быстрому "без шума и пыли". И дурить, дурить, дурить. - С ручной судебной системой это легче легкого.

2. "Фабрики - рабочим". - Ну да. Все забрали и "национализировали", ничего частного не осталось. В принципе, если у нас опять будут "национализировать" - как хочет Игорьвалерьевич, то все то же самое. А лозунг зеленых про "возродим производство" и "призовем инвесторов" - в такую же трубу после наездов СБУ на "Арселор". Красиво же. Или ты договариваешься и платишь, или остаешься без заводика. Как во времена Саши-стоматолога.

3. "Вся власть - советам". Ну, кто помнит историю - в итоге в советах осталась только одна правящая партия с комсомолом и пионэрами. В принципе, как сейчас в Верховной Раде и то, что собираются сделать в местных советах на предстоящих опять внеочередных выборах. Ушлые рыги и бандиты просто позеленеют и примут "политику правящей партии". Вот так "легким движением руки" демократия превращается в авторитаризм. Думающие холодильником даже и не заметят.

4. "Хлеб - голодным". Этот лозунг советы нарушили сразу, как почувствовали власть и силу. Заморить голодом целые области и республики - пожалуйста. Все сразу становятся шелковыми и послушными - русифицируются и ходят строем, куда пошлют - хоть на расстрел, хоть в ГУЛАГ, хоть куда.
Тут зеленые вместо хлеба использовал "снижение тарифов", хотя и цены поднялись с весны не только на картошку, но и на хлеб, и на все остальные группы продуктов при падающих вниз валютах. "Нарид" как бы понимает, что грядет большое "на...алово", но пока тихо молчит и сопит в две дырки, упрямо ожидая чудес. Кстати, тарифы только повысят - ведь местные советы подали в столицу запросы на повышение услуг теплоснабжения "в связи с большими долгами населения". Не верите? - Гуглите.

5. И последнее: "Мир - народам". Ну, как в 1918-19 гг. краснопузые "принесли мир" - не мне вам рассказывать. Чай умные. Почитаете, как утопили 1/6 часть суши в крови, оторветесь на 20 минут от "сватов" и "квартала".
Как сейчас собираются просунуть штанмайера всем нам за щеку - тоже не буду рассказывать. Еще одно большое нагребалово всех 73%. Ну и остальных - "шоб було". Только ведь "остальные" это терпеть это не будут.

Вот такой гладиолус, малята.

Писала специально максимально просто и понятно.
И вам - не хворать.
 

firefox

Well-Known Member
24.09.19 07:39
Беглый экс-президент Янукович готовится вернуться в Украину, - адвокат

Беглый экс-президент Украины Виктор Янукович готовится вернуться в Украину.
Как информирует со ссылкой на , об этом сообщил его адвокат Виталий Сердюк после заседания в Апелляционном суде Киева.
В суде начали рассматривать семь жалоб адвокатов об отмене приговора Януковичу.
Адвокат беглого экс-президента Виталий Сердюк заявил: "Он сейчас находится на территории Российской Федерации временно. И защитой осуществляются меры, которые обеспечат возможность его пребывания на родине. Основные задачи, поставленные клиентом, - это обеспечить привлечение к ответственности виновных в сдаче Крыма, виновных в совершении антиконституционного захват власти или государственного переворота - сейчас выполняются".
В свою очередь прокурор ГПУ Руслан Кравченко сказал: "Позиция стороны обвинения - неизменна, мы уверены в своей победе, потому что мы уверены, что приговор Оболонского райсуда города Киева - мотивированный и законный.
Напомним, Оболонский районный суд Киева за государственную измену и пособничество в ведении агрессивной войны против Украины со стороны РФ. Такой приговор суд огласил 24 января 2019 года. Уголовное производство в отношении В.Януковича рассматривалось по специальной (заочной) процедуре в связи с тем, что обвиняемый находится на территории РФ.
Ключевым доказательством для суда стало письмо Януковича Путину, датированное 1 марта 2014, в котором он просил ввести в Украину российские войска.
При этом суд признал его невиновным в пособничестве в нарушении территориальной целостности. Согласно решению суда, обвинение не доказало, что Янукович был проинформирован о конечной цели РФ – аннексии Автономной респулики Крым и изменении границ территории Украины.
За государственную измену суд приговорил экс-президента к 13 годам заключения, а за пособничество в ведении агрессивной войны – к 12 годам. Таким образом, общий срок отбывания заключения для Януковича составляет 13 лет. Время отбывания срока должно отсчитываться с момента задержания виновного.
При вынесении приговора суд учел то, что Виктор Янукович не имеет судимости (имевшаяся у экс-президента судимость погашена), получил высшее образование и не состоит на учете у нарколога. Также судьи учли его продолжительный и успешный карьерный путь и позитивную характеристику, которую дала подсудимому Анна Герман.
1 марта Оболонский суд направил в апелляционный суд все поступившие от адвокатов 6 апелляций на приговор Януковичу.
Хуже не будет (с):rock:
 

arnisumy

Well-Known Member
шось не довіряють "тупі піндоси" свої "богомерзкіє зельоньіє бамажкі" бєнє з портновим ...
You must be registered for see images

Заокеанський шантаж: Трамп заявив, що продовжить затримувати військову допомогу для України
24/09/2019 20:46
You must be registered for see images

ДОНАЛЬД ТРАМП

Президент США Дональд Трамп заявив, що він буде затримувати виділення фінансової допомоги Україні.
Як повідомляє “ “, про це він заявив після прибуття на Генеральну асамблею ООН у вівторок, 24 вересня, “Reuters”.
За словами Трампа, його рішення пов’язане з тим, що європейські країни не достатньо фінансово допомагають Україні.
“Я наполягаю, щоб Європа внесла свій внесок в допомогу Україні. Чому тільки США виділяють гроші?” – задався питанням Трамп.
За даними видання “The Washington Post”, президент США Дональд Трамп перед дзвінком українському колезі Володимиру Зеленському розпорядився призупинити виплату Україні $400 мільйонів військової допомоги.
Один з чиновників заявив, що Трамп утримував кошти, побоюючись корупції в Україні, а рішення все ж перевести гроші було мотивовано закінченням фінансового року 30 вересня.
Також Трамп допустив, що стенограма його телефонної розмови з Володимиром Зеленським може бути оприлюднена. Про це він сказав журналістам у Нью-Йорку, а його ремарки навіть
“Це була дуже хороша розмова. Сподіваюсь, ви її побачите, сподіваюсь, ви побачите її незабаром”, – сказав президент США.
Він додав, що не вважає оприлюднення розмови з лідером іноземної держави великим прецедентом. Щоправда, він також зазначив:
“Може, ви її (стенограму) побачите, а може ні. Залежно від того, що ми захочемо зробити”.
Трамп додав, що напередодні український уряд рішуче оголосив, що “ніякого тиску не було”.
“Я не чинив на них ніякого тиску. І знаєте чому? Тому що вони хочуть робити правильні речі. І вони знають про корупцію. І вони, напевно, знають, що Джо Байден і його син корумповані. Вони, мабуть, це знають”, – сказав Дональд Трамп.
Як інформувала “ “, під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським.
ЗМІ стверджують, що Трамп нібито вимагав від Зеленського розпочати кримінальне розслідування проти свого головного конкурента на президентських виборах Джо Байдена або ж його сина Хантера. За припущеннями медіа, лідер США також міг шантажувати Зеленського.
Американський юрист Джордж Конвей заявив, що Конгрес США муситиме застосувати процедуру імпічменту.
Виступаючи в розпал скандалу на CNN, особистий адвокат Трампа Рудольф від представників офіційної влади України розпочати розслідування проти родини Джо Байдена, попри багаторазові запевнення Вашингтона, що жодних таких вимог на офіційному рівні не було.
Сам що домовлявся з президентом України Володимиром Зеленським про початок розслідування українськими правоохоронцями справи проти сина головного конкурента Трампа на майбутніх виборах Джо Байдена.
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
24.09.19 20:14
Розблоковано процес приватизації п'яти великих підприємств, в тому числі Одеського припортового заводу, - Милованов

Міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов заявив про те, що він ініціював процес розблокування приватизації п'яти великих підприємств.
Як передає про це він
Милованов зазначив: "Вранці я пообіцяв розблокувати велику приватизацію шляхом призначення радників з приватизації для п'ятьох компаній: Одеський припортовий завод, Вугільна компанія Краснолиманська, Індар, завод Електроважмаш, Об'єднана гірничо-хімічна компанія.
Зробив. Щойно погодив подання Фонду держмайна на Кабінет Міністрів на це. Тепер залишилося кілька днів на інші узгодження і рішення Кабміну (так, можуть виникнути обставини або з'явитися інфо, про які ми не знаємо) і радники можуть братися до роботи".
 
Зверху