Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
:D :D :D
21.06.19 18:24
"Можу пофарбувати ларьок чи два", - Коломойський заявив, що нічого не знає про плани Зеленського щодо відновлення Донбасу

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що не обговорював із президентом Володимиром Зеленським жодних конкретних проектів з відновлення інфраструктури Донбасу.
"У той момент, коли президент про це заявив, я ще про це не знав", - сказав Коломойський журналістам видання інформує
Олігарх також зазначив, що може розпоряджатися обмеженим обсягом коштів.
"На залишок від 20 тис. фунтів на тиждень можу пофарбувати ларьок чи два", - сказав Коломойський.

За позовом "Приватбанку" британський суд дав право Коломойському витрачати на потреби в повсякденному житті не більше 20 000 фунтів стерлінгів на тиждень.
Він підкреслив, що не бачився із Зеленським, його не запрошували в Адміністрацію президента і сам він теж не шукав зустрічі з главою держави. Тому, за словами олігарха, що саме має на увазі Зеленський, він не знає, і порадив уточнити це у президента.
Напередодні президент України Володимир Зеленський повідомив, що
"Пан Ігор Коломойський вкладатиме дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу, але він про це ще не знає", - вказав Зеленський.
 

arnisumy

Well-Known Member
22.06.19 10:19
Суд дозволив депутату-втікачеві Онищенку балотуватися в Раду: Він представляв Україну на перегонах

Шостий адміністративний суд Києва зобов'язав ЦВК зареєструвати депутата-втікача Олександра Онищенка кандидатом у народні депутати, незважаючи на те, що він не жив в Україні останні 5 років.
Як інформує , про це повідомляє " з посиланням на текст рішення.
тому що той з 2016 року не проживає на території України, тоді як кандидат має проживати в країні останні 5 років перед виборами.
Утім, Онищенко подав у суд на рішення Центральної виборчої комісії. У своїй автобіографії як кандидат він написав, що з 2016 року й по теперішній час перебуває поза межами держави, бо нібито представляв Україну на змаганнях із кінного спорту "у статусі вершника". На підтвердження Онищенко надав лист від Громадської організації "Всеукраїнська федерація кінного спорту України". Суд пристав на його аргументи і задовольнив клопотання.
"Колегія суддів зазначає, що вказані документи підтверджують поважність причини виїзду Онищенка за межі України з 2016 року по теперішній час", – йдеться у рішенні суду.
Відтак, нардеп-утікач Онищенко зможе балотуватися на 93-му окрузі Київської області.

Нагадаємо, в липні 2018 року Національне антикорупційне бюро повідомляло про завершення досудового розслідування у справі Онищенка. За версією слідства, депутат причетний до розкрадання понад 1,6 мільярда гривень з 2013 по 2016 рік. Збиток підприємству "Укргазвидобування" оцінюється в більш ніж 740 млн грн.
У розшуку в Україні Онищенко перебуває з 2016 року. Сам депутат говорить, що він в Іспанії і всі звинувачення на свою адресу відкидає.
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
УКРЕНЕРГО ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО РИЗИК ВИНИКНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ В ЕНЕРГОСИСТЕМІ
21 ЧЕРВНЯ 2019

В енергосистемі склалася загрозлива ситуація із забезпеченням балансу виробництва та споживання електроенергії. За останні два тижні в Україні зафіксовані рекордні показники температури повітря, при цьому пік споживання потужності становив 17935 МВт.
Для забезпечення балансу в енергосистемі при зростанні температури повітря та піковому споживанні необхідні відповідні резервні маневрові потужності, зокрема, блоки ТЕС, забезпечені паливом.
В поточних умовах енергосистема України працює з відсутніми нормативними резервами потужності на енергоблоках ТЕС генеруючих компаній. Наразі поза резервом через відсутність вугілля знаходяться 7 блоків ТЕС (3 – ДТЕК і 4 – Центренерго) сумарною встановленою потужністю 2857 МВт. За 10 днів спеки запаси вугілля на складах ТЕС зменшились майже на 10%.
Ситуація ускладнюється виведенням в аварійний ремонт ще 8 блоків ТЕС (6 – Центренерго, 1 – Донбасенерго та 1 — ДТЕК Енерго) на 2320 МВт. При подальшому підвищенні температури, збереженні тенденції виведення блоків ТЕС в аварійний ремонт та відсутності палива на теплових станціях в енергосистемі складеться надзвичайна ситуація. Це значить, що в Укренерго не залишиться інструментів для забезпечення покриття максимальних навантажень в енергосистемі. У таких випадках Укренерго може застосовувати графіки аварійного вимкнення для забезпечення цілісності енергосистеми.
Вирішити питання може прискорення виведення з ремонтів Трипільської, Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» та Слов’янської ТЕС «Донбасенерго» або ж включення у роботу газомазутних блоків ТЕС. Крім цього для подальшої надійної роботи енергосистеми необхідно забезпечити стабільність постачання вугілля, зокрема на Криворізьку та Луганську ТЕС «ДТЕК Енерго». З цього приводу Укренерго вже звернулось до РНБОУ з відповідним листом. Від оперативності прийняття рішення та його виконання наразі залежатиме операційна безпека енергосистеми України.
You must be registered for see images
 

arnisumy

Well-Known Member
Підозрюваних у замаху на одеського активіста Михайлика відпустили з-під варти
21 Червень 2019, 21:42
You must be registered for see images


До сьогодні двоє з трьох підозрюваних перебували у СІЗО, один - під домашнім арештом
Усіх підозрюваних у нападі на одеського активіста Олега Михайлика звільнили з-під варти – двох із них відпустили під цілодобовий домашній арешт, а ще в одного взагалі немає запобіжного заходу, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.
Рішення не продовжувати перебування в СІЗО для Лаші Герасіна та Манучара Варшанідзе ухвалила 21 червня суддя Київського районного суду міста Одеси Юлія Федулеєва.
You must be registered for see images

Манучар Варшанідзе у суді, 21 червня 2019
Обидва підозрювані перебували під вартою з вересня 2018 року. Третього підозрюваного Торніке Герасіна (Нагладзе), який має інвалідність 1-ї групи,відпустили з-під варти під домашній арешт ще у листопаді 2018 року. Суддя ухвалила таке рішення після багатьох клопотань, зокрема, з боку грузинського консульства, у зв’язку із важким станом здоров’я Нагладзе.
Зараз у Торніке Герасіна взагалі немає запобіжного заходу, уточнив його адвокат Володимир Поярков, подовжувати домашній арешт відмовилися в Печерському суді Києва кілька тижнів тому.
You must be registered for see images

Торніке Герасін у суді, 21 червня 2019
Справу про замах на активіста Олега Михайлика наприкінці 2018 року через скарги потерпілого та підозрюваних (тоді її почало розслідувати Головне слідче управління Нацполіції), але зараз знову повернули до Одеси.
«Справу передали до Одеси, щоб зняти з себе всю відповідальність за повний провал і просто «злити» цю справу. Відповідати за цей провал буде якийсь прокурорчик або слідчий в Одесі, якого зроблять цапом-відбувайлом», – заявив постраждалий .
В Олега Михайлика . Трьох підозрюваних заарештували буквально за кілька днів після замаху, але пізніше сам Михайлик та його адвокат Вадим Оксюта почали заявляти, що не вірять в причетність до замаху трьох заарештованих громадян Грузії.
У січні 2019 року Олега Михайлик в Німеччині – вилучили з легені кулю. Захист заявляє, що вона не збігається зі зброєю, яку знайшли під час обшуку в одного із підозрюваних.

Також пізніше справу про напад на Олега Михайлика об’єднали зі справою про хуліганські дії та стрілянину влітку 2018 року, в якій, за версією обвинувачення, брали участь Манучар Варшанідзе, Лаша Герасін та Торніке Герасін (Нагладзе). Самі вони це заперечують. Покази в поліцію стосовно їхньої участі дали члени одеської організації «Лівий берег» Дениса Карташова – вони кажуть, що грузини на них напали.
Сам Карташов буде балотуватися в парламент – 12 червня 2019 року ЦВК зареєструвала його висунувся кандидатом по 142-му виборчмоу округу (Одеська область).
 

arnisumy

Well-Known Member
Я вважаю що правильно, "тупьіе какльі" мають гутарить на язьіге, бо мову на хліб не намажеш! Та і взагалі "неначасі".

Новинський упевнений у скасуванні закону про функціонування української мови в КС

You must be registered for see images

Голова парламентської фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський впевнений, що закон про забезпечення функціонування української мови як державної буде скасовано.
Як повідомляється на офіційному сайті партії у п'ятницю, Новинський і народний депутат України Олександр Долженков передали до Конституційного суду України від імені 51 народного депутата подання про визнання таким, що суперечить Конституції, "мовного закону".
На думку авторів подання, закон порушує гарантоване Конституцією право громадян розмовляти й навчатися рідною мовою і дискримінує громадян за мовною ознакою, фактично впроваджуючи заборону на використання російської мови та мов інших національних меншин.
За словами Долженкова, Конституція України та міжнародні договори гарантують вільний розвиток, використання і захист мов усіх націй, які проживають на території України. "Закон дискримінує за мовною ознакою 40% усього населення країни - російськомовних українців, називаючи їх національною меншиною. Поряд з українською мовою закон передбачає функціонування лише кримськотатарської мови, англійської мови та інших офіційних мов ЄС, які не поширені в Україні. Ми захищатимемо ці порушені права наших виборців", - заявив він.
Новинський, коментуючи конституційне подання, заявив, що Україна є багатонаціональною двомовною країною, а політсила стоїть "на позиції дотримання конституційних прав".
"Ми за українську мову як державну, за розвиток російської мови, за доступ до освіти рідною мовою національних меншин. Але ми проти розпалювання в Україні ще й мовної війни. Мовний законопроект було прийнято з грубими порушеннями, винесено на голосування, порушивши чітко описану регламентом процедуру. Також зафіксовано численні факти "кнопкодавства", через що, нагадаю, рік тому Конституційний суд скасував попередній мовний закон", - додав політик.
 

arnisumy

Well-Known Member
23.06.19 16:01
На Вінниччині від "Слуги народу" балотується дружина в.о. ДУС Борзова, яка володіє активним бізнесом в окупованому Судаку

Партія "Слуга народу" має намір висунути кандидатом у нардепи у мажоритарному округу №14 у Вінницькій області дружину в.о. глави Державного управління справами Сергія Борзова - Ірину, яка володіє бізнесом в окупованому Криму.
Про це в статті на , присвяченій кандидатам від "Слуги народу" в мажоритарних округах.
"Від Зе!команди тут (14-й округ) іде Ірина Борзова – дружина нинішнього в.о керівника ДУС і донька колишнього соратника Олександра Маслякова по АМІК, а тепер керівника "Ліги сміху" Наума Барулі. Сергій Борзов потрапив у ДУС ще за часів Порошенка, бо свого часу допомагав і йому в агітації як керівник команди "Веселі перці". Ну і за цією ж лінією близький до Зеленського", - зазначає журналістка.
За її словами, Борзова володіє фірмою Профіль-Н в області ресторанного бізнесу, яка зареєстрована в місті Судаку на території анексованого Криму.
"Фірма переоформлена відповідно до вимог російського законодавства, а за даними податкової РФ, у 2016 році фірма Борзової отримала 600 тисяч рублів прибутку", -додає Ніколаєнко
Крім того, за її даними, програма "Наші гроші" встановила, що в 2016 році Сергій Борзов безкоштовно отримав у власність від відомства, яким керував, квартиру в центрі Києва на бульварі Лесі Українки площею 187,9 кв. м. вартістю не менше 10 млн грн.
Про решту кандидатів у нардепи у мажоритарних округах від "Слуги народу" читайте .
 

arnisumy

Well-Known Member
23.06.19 16:12
Фанат СРСР від "Слуги народу", людина Медведчука і тезка глави АП йдуть у Раду від 25 округу на Дніпропетровщині

У 25 окрузі від "Слуги народу" в Раду балотується блогер Макс Бужанський, який не любить Майдан і сумує за СРСР.
Про це в статті на присвяченій кандидатам від "Слуги народу" в мажоритарних округах.
"У 2014 -му в ньому обрався кандидат в мери Дніпра Максим Курячий. Незважаючи на те, що він був конкурентом Бориса Філатова, судячи з усього, саме представника партії Порошенка підтримає мер Дніпра.
Іншого вибору просто немає - тут балотується блогер Макс Бужанський – "принциповий противник Майдану", що "ностальгує за СРСР".
Бужанський був одним з трьох, кого партія оголосила на зїзді і "Слуга народу" і попри критику в соцмережах не передумала знімати його з виборів.
На цей же округ перейшов одіозний Загід Краснов, якого називають як соратником Павла Лазаренка, так і Віктора Медведчука. Ну і в рамках тролінгу – тут від ТОВ "Слуга народу" піде Андрій Богдан, тезка голови офісу президента", - пишет Николаенко.
Про решту кандидатів у нардепи у мажоритарних округах від "Слуги народу" читайте .
 
Зверху