Нова влада

d324co

Well-Known Member
Поліція розглядає кілька версій загибелі депутата Верховної Ради України Дмитра Тимчука, повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.

«Є ряд робочих версій, серед яких можливо нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю. А також версії кримінального характеру в тому числі будуть розглядатися. В квартирі на момент вчинення правопорушення він був не сам. Тому зараз збираються свідчення громадянки, яка була присутня в цей час в квартирі, а також сусідів», – сказав очільник поліції.

У поліції вказують, що 19 червня по спецлінії 102 близько 12:15 надійшло повідомлення, що в одній із квартир у Києві чоловік отримав вогнепальне поранення, від якого помер на місці. За вказаною адресою відразу виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь та керівництво відомства.
 

arnisumy

Well-Known Member
19.06.19 17:56
Портнова відновили на посаді професора університету Шевченка. Студенти готують протест

Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський відновив ексзаступника глави Адміністрації Президента Януковича Андрія Портнова на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету.
Як інформує про це йдеться в копіїї наказу ректора, текст якого мають
Згідно з наказом, Портнов прийнятий на посаду професора і має приступити до обов'язків професора з нового навчального року - з 1 вересня 2019 року по 30 червня 2020 року.
Університетський оклад Андрія Портнова становитиме 14 753 гривні. Він є доктором юридичних наук, доцентом. Йому встановлена доплата за вчене звання - 25%, науковий ступінь - 25%, надбавка за почесне звання "Заслужений юрист України - 20%, надбавка за вислугу років - 10%.
Наказ про прийняття Портнова в університет підписано 14 червня.
Зі свого боку студенти університету Шевченка запустили в фейсбуці флешмоб і кличуть тих, хто не згоден з таким ходом подій під стіни вишу.
"Завтра, 20 червня, о 18:30 студенти і випускники Шевченка підходьте до рідних червоних корпусів. Ексзаступникові голови АП Януковича не місце в нашому виші!" - написала колишня студентка КНУ Марина Мірзаєва.
 

firefox

Well-Known Member
Странное самоубийство. Профессиональные военный и при чистке оружия?
Очень странное.Тупорылая сказка для тупорылых чмошников.Если бы это произошло с ЗЕленым скунсом,то и сомнений не было.Короче говоря,снова при "загадочных обстоятельствах"...:cool:
 

arnisumy

Well-Known Member
задидоф... і за лярд. на зоопарк, от як потрібно гоїв розводить :clap:
You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Странное самоубийство. Профессиональные военный и при чистке оружия?
Из квартиры погибшего депутата пропали драгоценности. Об этом пресс-служба Национальной полиции Киева.

По сведениям близкого Тымчуку источника, из квартиры исчезли несколько ювелирных изделий. Полиция устанавливает обстоятельства случившегося.

Ранее жена Тымчука , что в день смерти он не спал с четырех часов утра и ходил по квартире с пистолетом в руках в течение всего дня. По ее словам, в последнее время он был подавлен, поскольку его не устраивала текущая политическая ситуация в стране
Чем дальше в лес....
 

arnisumy

Well-Known Member
правильно, навіщо "тупим каклам" "термос" його ж "на хлеб не намажешь"

УПЦ МП вимагає через суд скасувати реєстрацію ПЦУ
20/06/2019 09:28
You must be registered for see images

ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження за позовом так званої УПЦ МП, яка вимагає визнати протиправною і скасувати реєстрацію Православної церкви України.
Про це пресслужба УПЦ МП.
Відповідачами у позові є Міністерство культури і державний реєстратор КП “Центру правової допомоги та реєстрації”.
Так звана УПЦ МП обґрунтувала свій позов “суттєвими порушеннями чинного під час проведення державної реєстрації зі створення юридичної особи законодавства України, а також вчинення відповідачами у адміністративній справі протиправних дій”.
Очільник юридичного відділу УПЦ МП Олександр Бахов заявив, що ПЦУ нібито не може називатися Київською митрополією Української православної церкви, адже “первинний правовстановлюючий документ Томос, який вони повинні були поважати і виконувати, визначає їм дві назви – Православна Церква України (ПЦУ) і Святійша церква Україна (СЕЦ)”.
Також пресслужба УПЦ МП повідомила, саме вони є “Київською Митрополією Української Православної Церкви” від 1991 року.
Водночас, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців України, офіційна назва УПЦ МП – Київська митрополія Української православної церкви, а ПЦУ – “Релігійний центр “Київська митрополія Православної церкви (Православної церкви України)”.
Нагадаємо, після утворення Помісної православної церкви в Україні та отримання нею томосу про автокефалію від Вселенського патріарха Варфоломія, так звана УПЦ МП в країні.
 

d324co

Well-Known Member


Сьогодні о 06:48
Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський звільнив колишнього заступника голови адміністрації Віктора Януковича Андрія Портнова з посади професора.
Як повідомляє видання «РБК-Україна», в результаті численних студентських акцій протесту, Губерський підписав документ, яким скасував наказ про призначення Портнова на посаду професора кафедри конституційного права юридичного факультету
Раніше Портнова поновили на посаді професора КНУ ім. Шевченко. Сам він вимагає сотні тисяч компенсації від української влади.
Нагадаємо, Андрій Портнов повернувся в Україну 19 травня після п’ятирічної відсутності.
Українські правоохоронні органи розслідували проти нього справу за статтею «державна зрада». Про провадження СБУ щодо Портнова за цією статею розповів народний депутат від фракції «Народний фронт» Андрій Левус.
Провадження було відкрито у відповідь на заяву про можливу причетність Портнова до тимчасової окупації Криму Росією, про що начебто свідчить запис телефонної розмови радника президента РФ Сергія Глазьєва та екс-спікера Верховної Ради АР Крим Володимира Константинова від 1 березня 2014 року.
А ГПУ шукала екс-чиновника Януковича за звинуваченням в причетності до масових вбивств на Майдані в 2014 році.
Після повернення Портнова до Києва, генпрокурор Луценко заявив, що ніяких доказів проти нього немає. Сам Портнов зазначив, що повернувся в Україну «займатися політикою». І відчуває себе тут у безпеці, тому що його охороняють «поліцейські з автоматами».
Портнов також повідомив, що подав заяву до ДБР щодо Петра Порошенка. П’ятого президента він звинуватив у державній зраді та низці інших злочинів. Окрім того, за зверненням Портнова ДБР розпочало розслідування проти перших осіб держави щодо конфлікту у Керченській протоці.
Раніше повідомлялося, що серед донорів виборчої кампанії Зеленського знайшли ряд осіб, пов’язаних з Портновим
 

arnisumy

Well-Known Member
21.06.19 10:01
Новинский выкупил долю Пинчука в нефтегазовой компании Regal Petroleum

Pelidona Services Limited (Кипр) из группы "Смарт-Холдинг" украинского депутата и бизнесмена Вадима Новинского увеличила свою долю в нефтегазовой компании Regal Petroleum plc с активами в Украине до 82,65% с 54%, продавцами выступили компании из группы EastOne украинского бизнесмена Виктора Пинчука.
Об этом со ссылкой на сообщает .
"Пакет акций в размере 91868182 шт. был выкуплен у крупного акционера Regal Petroleum plc компании Kylestone Limited в рамках реализации стратегии развития бизнеса "Смарт-Холдинга" по добыче углеводородов. Pelidona Services Limited не намерена продолжать дальнейший выкуп акций на рынке", – говорится в пресс-релизе "Смарт-Холдинга".
"Мы подтверждаем факт сделки по продаже акций Regal Petroleum. Сделка осуществлена в рамках портфельной стратегии группы EastOne. Мы остаемся в нефтегазовом секторе Украины, продолжим фокусироваться на развитии активов, находящихся под мандатом группы, и изучать новые возможности", – сообщили в EastOne, под мандатом которой находится группа компаний "Гео Альянс" – одна из крупнейших в секторе добычи газа и газового конденсата в Украине.
Согласно данным на сайте Лондонской фондовой биржи, на площадке AIM которой торгуются акции Regal Petroleum, их котировки на закрытие торгов 20 июня составляли 39,95 пенса – по этой цене сделку можно было бы оценить в GBP36,7 млн (около $46,6 млн).
"Результаты сделки не повлияют на корпоративное управление Regal Petroleum и ее статус публичной компании. Не планируется никаких изменений в совете директоров", – отмечает "Смарт-Холдинг" в пресс-релизе.
Холдинг указывает, что Regal Petroleum демонстрирует хорошие результаты деятельности и продолжит оставаться основой газодобывающего направления, а стратегия его развития предусматривает как органический рост бизнеса путем наращивания добычи на существующих месторождениях, так и приобретение новых активов.
"Смарт-Холдинг уверен, что более глубокая интеграция с публичными площадками размещения акций является инструментом повышения капитализации, даст газодобывающему бизнесу большую устойчивость и откроет дополнительные возможности для взаимовыгодного сотрудничества с новыми институциональными инвесторами", – говорится в пресс-релизе "Смарт-Холдинга".
В биржевом сообщении в пятницу мажоритарный акционер отметил, что долгосрочное развитие и рост Regal Petroleum на AIM также может включать расширение базы акционеров в будущем.
Как сообщалось, гонконгская Kelda Ltd. в начале августа 2018 года приобрела пакет акций Regal Petroleum в 24,432%, который принадлежал российской "Альфа-групп". Биржевые котировки тогда составляли 39,1 пенса за акцию. В начале марта этого года она сообщила об увеличении этого пакета до 28,652%, однако в середине мая поделилась половиной своей доли в Regal Petroleum с другой компанией из Гонконга – Tomkins Trading Limited. Ранее в отчетности Нацсовета по телевидению и радиовещании бенефициарами Kelda и Tomkins Trading Limited были Виктор и Елена Пинчуки.
Regal Petroleum в 2018 году увеличила чистую прибыль в 23,6 раза по сравнению с 2017 годом – до $54,3 млн (в том числе за счет восстановления стоимости активов на $36,1 млн за счет переоценки оставшихся резервов и запасов на Мехедивско-Голотовщинском и Свиридовском месторождениях, обесцененных в предыдущие периоды).
Выручка компании в прошлом году возросла на 88,3% – до $66,1 млн. Из этой выручки на долю газа пришлось $49,6 млн (годом ранее – $24,94 млн), конденсата – $12,7 млн (против $7,96 млн), LPG – $3,6 млн ($2,16 млн).
Как сообщалось, Regal Petroleum plc с активами в Украине , тогда как по итогам 2016 года ее чистый убыток составил $1,26 млн.
Regal Petroleum, которая работает в Украине с 1999 года, после простоя с ноября 2010 года в августе 2011 года возобновила разработку своих основных активов в Украине – Мехедовско-Голотовщинского (MEX-GOL) и Свиридовского (SV) газоконденсатных месторождений в Полтавской области.
 

xxxFAFNIRxxx

Вечный студент :)
Власник "АероСвіту" відновлює позов проти України більше ніж на $695 млн

Нідерландська компанія Gilward Investments B. V., яка була найбільшим акціонером авіакомпанії "АероСвіт", що припинила свою діяльність у 2014 році, відновлює позов проти України на суму понад $695 млн. Gilward Investments B.V. ініціювала інвестиційний спір проти України в липні 2015 року в секретаріаті Міжнародного центру з урегулювання інвестиційних спорів (МЦУІС). У своєму позові компанія стверджувала, що Україна порушила певні зобов'язання за двостороннім інвестиційним договором із Нідерландами від 14 липня 1994 року.

Слухання було призначено на лютий 2019 року, але оскільки позивач не вніс додаткову передоплату, в справі було оголошено "технічний дефолт", а судовий розгляд призупинено до внесення платежу. 3 червня 2019 року заявника поінформував секретаріат МЦУІС про те, що він зробив необхідний платіж. Україна очікує відновлення розгляду найближчим часом. "АероСвіт", який був найбільшим українським авіаперевізником, розпочав процедуру банкрутства наприкінці грудня 2012 року, яку пізніше було скасовано рішенням суду, припинив діяльність наразі авіарейси не виконує.

На початку 2013 року повідомлялося, що найбільшими акціонерами "АероСвіту" були Gilward Investments BV і Фонд держмайна України (ФДМ), що володіють відповідно близько 38% і 22,4% акцій авіаперевізника. Ще трьом українським компаніям належали приблизно 40% акцій, зокрема "ГенАвіаІнвест" - 24,99% (афілійована з Віктором Пінчуком), Investment Advisors Group - 9,8% і "Бюро" - 4,8%.

У листопаді 2009 року Дмитро Парфененко, який виконував тоді обов'язки голови ФДМ, повідомляв, що структури, пов'язані з бізнесменом Ігорем Коломойським, викупили у співвласника "Міжнародних ліній України" Арона Майберга частку в "АероСвіті" й сконцентрували контрольний пакет акцій. У свою чергу фонд відмовився від продажу своєї частки.

(c)

You must be registered for see images
 

arnisumy

Well-Known Member
21.06.19 19:05
Жінка, за позовом якої відкликали ліцензію у SkyUp, стверджує, що не зверталася до суду

Мешканка Баришівки Оксана Пасенко каже, що не літає літаками і не подавала в суд заяви зі скаргою на український лоукостер SkyUp. Вона просить поліцію розібратися з тим, звідки в позові її ім'я.

Позивачку вдалося розшукати журналістам програми "Схеми", повідомляє із посиланням на .
Причиною скарги і припинення ліцензії приватному українському перевізникові стало нібито "системне невиконання зобов'язань перед клієнтами", "затримки рейсів" - про що йдеться в позовній заяві.

При цьому сама Оксана Пасенко визнала, що ніколи не була клієнткою компанії. "Тимчасово не працюю. Вдома відпочиваю", - сказала вона.
На пряме запитання, чи подавала вона позов проти авіакомпанії, жінка відповіла негативно.

І повідомила, що вже звернулася в Національну поліцію із заявою. "Я позов написала, що я туди (в суд. - Ред.) не зверталася і не користувалася послугами (авіакомпанії. - Ред.)", - заявила Оксана Пасенко.

За даними редакції "Схем", поліція прийняла заяву жінки, хоч у неї і не було при собі документів. Її зареєстровано в Баришівському відділенні поліції Переяслав-Хмельницького відділу ГУНП в Київській області.

При цьому суддя не стала забороняти компанії "здійснювати господарську діяльність з перевезення пасажирів повітряним транспортом до вирішення спору по суті". Авіаперевізник продовжив роботу.
12 червня компанія SkyUp назвала дії суду "абсурдними і неправомірними" й оскаржила рішення. Прес-служба лоукостера стверджує, що позов подала людина, "яка ніколи не купувала квитки в SkyUp Airlines і відповідно ніколи не була її клієнтом".
 
Зверху