Нова влада

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Влада знову голосувала за зміну в.о. міністра оборони, Турчинов його захищав, натомість поміняли на Михайла Коваля
Твій лінк на . Воно то пов'язане, але ж краще б дав лінк на інфу де сказано що змінили Тенюха на Коваля.

25 БЕРЕЗНЯ 2014 12:36
Верховна Рада призначила генерал-полковника Держприкордонслужби Михайла Коваля виконуючим обов'язки міністра оборони

За відповідний проект постанови проголосували 251 народний депутат, пише

На даний момент Коваль займав посаду першого заступника голови Державної прикордонної служби, очолював оперативну групу Держприкордонслужби по ситуації в АР Крим.

Нагадаємо, 5 березня Михайла Коваля викрали поблизу Ялтинської дивізії морської охорони. Група у складі близько 40 осіб оточила Коваля, який був ще з декількома людьми, відтіснили його від цих людей і “силоміць посадили в позашляховик”. Пізніше його відпустили.

25 БЕРЕЗНЯ 2014 12:38
Олександр Турчинов поставив на голосування питання своєї відставки з поста спікера Верховної Ради. "За" проголосували двоє нардепів

Про це повідомляє .

Як ми раніше , Турчинову погрожував переобранням лідер франкції "УДАР" Віталій Кличко.

25 БЕРЕЗНЯ 2014 12:59
За відставку в.о. президента Олександра Турчинова проголосувало 2 нардепи

Про це повідомляє .

Підтримали відставку позафракційний Анатолій Гриценко та депутат фракції "Економічний розвиток" Віталій Барвіненко, перебіжчик з "Батьківщини".

Нагадаємо, Олександр Турчинов з поста спікера Верховної Ради. "За" проголосували двоє нардепів.

25 БЕРЕЗНЯ 2014 12:48
В.о. президента Олександр Турчинов підписав указ про призначення Олександра Кузьмука своїм радником з питань оборони

Про це Турчинов повідомив з трибуни Верховної Ради, пише

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада призначила генерал-полковника Держприкордонслужби Михайла Коваля виконуючим обов'язки міністра оборони.
А Гриценко схоже всіх там дістав, йому щось нічого і не пропонують.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
те саме робили/роблять всі хто вважав себе опозиціонером не важливо до кого, чи то до влади чи до інших можновладців/олігархів.
Під час війни розбрат лише послаблює і грає на руку ворогу. А Гриценко саме цім зараз і займається. Варто загадати 1918 рік, і чим тоді це закінчилось.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

25 БЕРЕЗНЯ 2014 14:08
У штабі Національної гвардії на вулиці Паторжинського, 14, у Києві проводять обшук

На вході в офіс 6 працівників міліції з автоматами не пропускають усередину відвідувачів, включно з пресою, пише

Працівників ЗМІ пообіцяли пропустити після того, як вийдуть слідчі.

Біля входу у штаб стоять 4 міліцейські автомобілі, з них 2 – мікроавтобуси

Начальник штабу Володимир Волков по телефону повідомив, що зараз тривають слідчі дії, обшук, що це відбувається за наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Волков підозрює, що його заарештують.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну, про окрема тема є, а ось ще таке:

12:59
Полтавський осередок "Правого Сектору" проводив сьогодні пікетування місцевого управління МВС, яке віднедавна очолила людина, що ще взимку керувала "тітушками". Пікетування було фактично зірване УБОПом, який затримав керівника політичного крила "Правий Сектор - Схід" Іллю Ківу, координатора "Правого Сектору" Полтавщини Івана Балацького, координатора "Правого Сектору" Полтави Максима Левчука та трьох їх заступників. Наших активістів намагаються звинуватити у незаконному зберіганні зброї, втім ніякої зброї у них не вилучено, а затримання грунтується тільки на "оперативній інформації", тобто лише на бажанні міліціонерів. Замість того, щоб озброювати населення перед загрозою російського вторгнення, МВС намагається відібрати у патріотів єдину їх зброю - сміливість. Ми просто мусимо витягти наших побратимів з лап контреволюціонерів-міліцаїв. "Правий Сектор" закликає всіх патріотів прямо зараз долучатися до стихійного мітингу під Полтавським УБОЗ.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

25 БЕРЕЗНЯ 2014 14:59
Екс-генеральний прокурор Святослав Піскун заявив, що останні півтори роки переховувався за кордоном через те, що закрив справу по ЄЕСУ

Про це Піскун повідомив в інтерв’ю , пише .

«Якби я залишився в Україні, у мене виникла би проблема, пов’язана з тим, що проти мене було би відкрите кримінальне провадження. У 2005 році генеральною прокуратурою України була закрита справа по ЄЕСУ, а мною затверджена відповідна постанова. Я вважаю, що зробив це законно. Тому що, з’ясувавши матеріали справи, я зрозумів, що там просто навіть не було з чого її порушувати. У цій справі взагалі жодного підпису Тимошенко нема. По-друге, коли я вже не був генеральним прокурором, Тимошенко через свого адвоката Швеця звернулася до Верховного Суду з тим, щоб вони скасували постанову про порушення кримінальної справи або закрив цю кримінальну справу. Три колегії Верховного Суду України відмовили в позові Швецю у зв’язку з тим, що рішення про закриття справи Тимошенко абсолютно законно було прийняте генеральним прокурором Піскуном. На цьому була поставлена крапка», - заявив Піскун.

На питання, чому він виїхав закордон, Піскун зазначив: «Пояснюю. Коли Пшонка і компанія знову порушили кримінальну справу по ЄЕСУ, стало питання про те, що справа вже закрита мною. І мені розповіли колеги-слідчі, що їм була поставлена задача будь-якою ціною добитися від Піскуна показів про те, що ця справа була мною закрита незаконно – або за вказівкою Ющенка, або з інших якихось причин. Тоді харківський суд одразу виніс би рішення щодо ЄЕСУ».
 
Зверху