Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
Апеляційний суд Кропивницького виправдав суддю Галагана, затриманого за керування авто у нетверезому стані, - Сініцин. ФОТОрепортаж
Апеляційний суд Кропивницького виправдав суддю Олексія Галагана, якого патрульні спіймали на керуванні автомобілем у нетверезому стані.
Про це на своїй в Фейсбуці написав волонтер Роман Сініцин, передає .

"Знайомтесь. Це Люда. Суддя Апеляційного суду Кропивницького (Кіровограда) - Людмила Яківна Ткаченко. Годину тому Люда задовольнила апеляційну скаргу Льоші. Свого колеги. Теж судді. Льоша кілька місяців тому їздив п'яним, втікав від Патрульної поліції Кропивницького. Його догнали, скрутили, задули на 1.27 проміле. Я про це . Багато хто писав і знімав сюжети. Суддя першої інстанції тоді свідомо тягнув справу по 130-ій. Громадськість і патрульні ходили на суди і таки дотисли, і Льошу визнали винним у керуванні транспортним засобом у нетверезому стані. Сьогодні апеляційна інстанція усе це скасувала. Рішення на 10 сторінок Люда підготувала за двадцять хвилин. Воно було вже готове. Льошу повністю виправдали. Був тверезий, опору не чинив. Паралельно у Ленінському районному суді міста Кропивницького буде розглядатись кримінальна справа щодо патрульних по факту перевищення службових обов'язків. Такими темпами патрульних можуть визнати винними. Покрутили ні в чому не винного і поважного суддю", - повідомив Сініцин.
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images



Нужно "судье" еще больше поднять зарплату, инфа 100%!
 

arnisumy

Well-Known Member
Поліція затримала двох звільнених за "законом Савченко" рецидивістів: вони пограбували пенсіонерку та інваліда, погрожуючи ножем. ФОТО
Поліція спіймала зловмисників: вони погрожували літній жінці і її нерухомій дочці ножем і пістолетом.
Оперативники управління карного розшуку спільно з тульчинськими і немирівськими поліцейськими затримали злочинну групу, передає із на ГУ НП у Вінницькій області. Зловмисники виявилися рецидивістами, які вийшли на свободу за "законом Савченко", вони скоїли розбійний напад у селі Печера Тульчинського району.
Жертвами нападників стали 69-річна жінка та її 32-річна дочка, яка через інвалідність не може рухатися. Бандити, озброєні пістолетом та ножем, увійшли в будинок жінок і почали вимагати гроші.


"Нападники почали бити літню жінку, а її дочці, прикутій хворобою до ліжка, приставили ніж до горла. Зловмисники забрали три мобільні телефони потерпілих, ноутбук і грошові кошти в сумі близько 3 тисяч гривень. Як повідомив в.о.начальника ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос, після скоєння злочину розбійники зникли на автомобілі "Нісан Альмера". В області було введено план "Перехоплення", злочинців розшукували за прикметами автомобіля і вже через кілька годин вони були затримані оперативниками на в'їзді в с. Сокілець Немирівського району. У підозрюваних вилучили ніж, запальничку у формі пістолета і речі, викрадені з будинку потерпілих в селі Печера", - передає прес-служба поліції.

Двоє із затриманих - раніше судимі за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Організатор злочинної групи - 50-річний уродженець Росії, 33 роки провів за ґратами. Останнє покарання - 9 років ув'язнення відбував за скоєння вбивства і був на два роки раніше звільнений за законом Савченко в травні цього року. Після звільнення проживав у Хмельницькій області. Два інших подільники - 53-річний житель Томашпільського району, раніше судимий, і 34-річний житель Хмельницької області. Зараз всі троє затримані за підозрою в скоєнні групового розбійного нападу і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство клопотатиме в суді про їхній арешт на період розслідування. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК України (розбій). Затриманим загрожує покарання - від семи до дванадцяти років ув'язнення. Триває слідство.
 

d324co

Well-Known Member
3 вересня 20:09 У Кропивницькому виправдали суддю, раніше оштрафованого за п'яне водіння
За словами волонтера, натомість суд розгляне провадження проти патрульних, які зупинили п'яного суддю.
Апеляційний суд Кропивницького виправдав суддю районного суду цього ж міста Олексія Галагана, якого патрульні наприкінці літа затримали за підозрою у керуванні автомобілем у нетверезому стані. Про це у Facebook повідомив волонтер Роман Сініцин.

За його словами, суддя Апеляційного суду Кропивницького Людмила Ткаченко "рішення на 10 сторінок підготувала за двадцять хвилин", з чого активіст робить висновок, що воно було вже готове.

"(Суддю) повністю виправдали. Був тверезий, опору не чинив", - зазначив Сініцин.

Він також повідомив, що паралельно у Ленінському районному суді Кропивницького розглядатиметься кримінальна справа щодо патрульних за фактом перевищення службових повноважень. Таким чином, резюмує Сініцин, ще й "патрульних можуть визнати винними".

Нагадаємо, 25 липня близько опівночі патрульні поліцейські Кропивницького затримали за кермом нетверезого суддю Кіровського райсуду Олексія Галагана. Перед цим суддя намагався втекти від патруля на джипі. Пізніше Галаган заявив, що його побили, і поскаржився на патрульних до прокуратури. Тест на алкоголь показав 1.27 проміле.

2 вересня суд першої інстанції визнав Галагана винним за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та статті 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Галаган мав сплатити штраф у розмірі 3,5 тисяч гривень.
может, мы не совсем правильно понимаем : «Не судите, да не судимы будете... ???
 

d324co

Well-Known Member
Продолжение:
23.09.16 21:20
На кропивницких судей Галагана и Ткаченко будет подано заявление в Высшую квалификационную комиссию судей, - Геращенко. ВИДЕО
Народный депутат Украины, советник главы МВД Антон Геращенко заявил о направлении в Высшую Квалификационную комиссию судей заявления для увольнения судей Алексея Галагана и Людмилу Ткаченко.
Как информирует , об этом он

Геращенко отметил: "Готовлю заявление в Высшую Квалификационную Комиссию судей с требованием рассмотреть вопрос об увольнении двоих судей из Кропивницкого.

1. Первого - Алексея Галагана, за действия не совместимые со статусом судьи - бегством от полицейских после задержания в пьяном виде за рулем.

2. Вторую - Людмилу Ткаченко, за вынесение заведомо неправосудного решения о снятии всех обвинений в отношении судьи Алексея Галагана, несмотря на наличие видеозаписи, доказывающей факт не повиновения законным требованиям патрульных полицейских".

"Не все судьи судьи в Украине такие как эти двое. Есть много хороших и честных людей среди украинских судей. Они и должны оставаться работать дальше в системе правосудия", - резюмировал Геращенко.

Также он выложил видео поведения пьяного судьи.
Источник:
запасаемся попкорном)))
 

PBS

Well-Known Member
Судьям суд не нужен.
Судьям нужен приговор!
За каждого оправданного вора
Патрон, затвор, щелчок - и был таков!

П.С. Мимикрирую под стихи матросни в 17м, если что ятаким по жизни не занимаюсь :)
 

d324co

Well-Known Member
29.09.2016 12:20
Мэр Днепра Филатов установил себе и замам премии 800%.
Днепровский городской совет назначил меру города Борису Филатову и секретарю горсовета Вячеславу Мишалову ежемесячную премию в размере 8 окладов.

Об этом сообщил депутат горсовета Сергей Суханов (фракция "Оппозиционный блок").

По его словам, за принятие соответствующего решение на заседании горсовета проголосовало поддерживающее мэра Филатова большинство фракции БПП, "Самопомощи", "Укропа" и еще некоторые депутаты.
 
Зверху