Коломойский, Порошенко, Тимошенко, Ахметов, Ляшко, Ефремов, Фирташ - для меня одинаково. Список длинный. Доятся за счет Украины. Убрать их все "черные" схемы - сразу опустятся на пару десятков/сотен пунктов в Форбс. Это не бизнесмены, а обычные жулики и воры. В том числе Порошенко и Коломойский.
Люди зарабатывают, используя власть! Поэтому разницу между вышеперечисленными фамилиями не вижу.
В идеале, конечно, лучше без третьего майдана. Кушнарев же застрелился в лесу? Так почему не может застрелиться в лесу Кернес, Добкин или Тимошенко? На следующий день про эту мерзость все забудут...а "свежим" лицам будет урок. По тихому. Без пламенеющих шин.
You must be registered for see images attach
++
Haup, я тебе давне вже тут знаю. Іноді ти розумні речі пишеш, а іноді такі, вибач, дурниці.
В умовах, після розвалу СРСР і початку існування України, як незалежної держави, просто не було варіантів чесними шляхами добитися якихось успіхів. І далі, коли ці люді дорвалися до влади тим більш. Тому, так, апріорі, будь кого, хто зараз має гроші і вплив, так чи інакше не можна вважати святим і непогрішним.
Різниця між ними лише в одному. На скільки їх інтереси збігаються з нашими інтересами. Особисті інтереси і фінансові. На скільки вони можуть поступитися власними інтересами зараз, щоб у майбутньому отримати з цього вигоду.
Можна засіяти поле рапсом, пару років отримувати з цього великий прибуток, а далі хоч трава не рости на ньому. А можна пару років його удобрювати, вкласти гроші у меліорацію і різні прилаштування, засадити, на приклад виноградом, а далі отримувати з цього набагато більший прибуток.
Наша система так склалась, що за всі роки незалежності влада намагалась поскоріше набити собі кишені. Потім лякалась, що награбоване відберуть і починала очолювати себе вірними, але некомпетентними "любими друзями".
Якщо порівнювати Коломойського і Порошенко, то Беня проявив себе, як такий, що вкладав гроші і зусилля на те, щоб щось у цій системи змінити і вона далі працювала так, як вона повинна працювати. Він далеко не безгрішний, але вектор був саме таким.
Порошенко відразу почав оточувати себе некомпетентними "любими друзями".
Я не знаю, чи звернув би з того вектору Беня, але ясно бачу, що з Пороха толку ніякого не буде. Або далі піде шляхом ялинковича, або, у кращому випадку, як ющ в кінці, ляге під наступного ялинковича, щоб і нього награбоване не відбрали.
Інший шлях для нас - повністю зруйнувати існуючу систему під коріння. Але ніяких гарантій, що ті, хто прийде до влади, які б вони зараз не були красиві на слова і розумні, отримавши владу, не повторють все по новому колу.
Короче, ти дуже не правий, коли ставиш знак рівняня між Бенею, Порошем і, тим більш, Ахметовим.