Нова влада

Клара Цеткин

Well-Known Member
Будем смотреть по ситуации .

Я в душе демократ , хотелось бы видеть президента который-бы привёл Украину к Европейским стандартм (не только экономическим , а и стандартам уважения прав человека , культуры и т. д.)
потому представители Свободы отпадают сразу
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 20:49
Спроба захоплення України, переходу кордону російськими військами, анексія східних чи будь-яких інших областей України отримає жорстку реакцію української держави

Про це заявив сьогодні прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк журналістам у Брюсселі по завершенні Саміту Європейської народної партії, передає з посиланням на Кабміну.

«Як глава уряду я сповідував і сповідую винятково мирний шлях врегулювання конфлікту. Але я хочу офіційно попередити Росію - спроба захоплення України, переходу кордону російськими військами, анексія східних чи будь-яких інших областей України, отримає жорстку реакцію української держави. Ми дамо гідну відповідь, в тому числі й військову», - заявив прем’єр.

«Ми будемо захищати свою землю і Росія повинна це знати», - наголосив Яценюк.

Він підкреслив, що нинішня ситуація - це не двостороння проблема відносин між Україною та Росією: «Росія знищує міжнародне права і підірвала програму нерозповсюдження ядерної зброї. Росія вчинила ніщо інше, як озброєне пограбування сусідньої незалежної країни. І тут весь світ, і Захід в тому числі, повинен дати адекватну відповідь».

За словами Яценюка, така адекватна відповідь «повинна зупинити будь-яку країну, в тому числі й Росію, від права застосування сили до сусіда, який не має такої чисельної армії, як Російська Федерація».

Він повідомив, що зараз є кілька механізмів, перший із яких – міжнародна ізоляція. «Він уже використовується». Другий механізм – це економічні санкції, енергетичні санкції, санкції щодо юридичних осіб та осіб, відповідальних за порушення міжнародного права та прав і свобод людини.

«Усім треба усвідомити, що ми маємо платити за мир і стабільність у світі. Є два види плати – або списки вбитих, або євро чи долари. Краще заплатити євро чи долари, аніж оплакувати тисячі людей, які можуть загинути в цій смертельній війні», - підкреслив глава уряду.

«Сподіваюсь, що наші європейські партнери розуміють це. Щоб потім не було надто пізно застосовувати інший вид санкцій», – наголосив Яценюк.
Балабол.
«Ми будемо захищати свою землю і Росія повинна це знати», - наголосив Яценюк. - висловлювати у Брюсселі чергові погрози. Всі вже це знають.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member

по-моему у товарища нужно уже отобрать депутатский мандат
страна в кризисе, а он прогуливает заседания ВР вместе со своими сопартийцами
а то привыкли, понимаешь ли, то блокировать трибуны, но на работу не ходить
если бы я три дня подряд не ходила на работу без уважительной причины, уволили бы точно.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

по-моему у товарища нужно уже отобрать депутатский мандат
страна в кризисе, а он прогуливает заседания ВР вместе со своими сопартийцами
а то привыкли, понимаешь ли, то блокировать трибуны, но на работу не ходить
если бы я три дня подряд не ходила на работу без уважительной причины, уволили бы точно.
"Назвал нынешнюю власть национал-фашистской." - по зубам цій падлі треба було надавати. "Земля народу" - Кримська земля Росії.
Його не тільки депутатського мандату треба позбавити, а й взагалі відправити з кінцями у Ростов до Януковича. Медведчуку, до речі, вже дачу спалили вчора. Гадаю то було попередження.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 21:24
Перед підписанням економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС відбудеться низка консультацій, аби зняти будь-які застереження стосовно негативних наслідків підписання угоди

"Ми будемо готові підписати економічну частину Угоди з ЄС після президентських виборів в Україні, але фактично ми вже зараз починаємо процес економічних зрушень", - заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк журналістам після завершення саміту Європейської народної партії у Брюсселі в четвер, передає з посиланням на Кабміну.

Підписання політичної частини Угоди про асоціацію з Європейським Союзом заплановане на 21 березня.

Яценюк наголосив, що підписання цієї Угоди – це «фактично визнання того, що Україна стає частиною об'єднаного європейського простору»: «Це однин з найбільш важливих перших кроків до набуття в майбутньому членства України в Європейському Союзі».

«Завтра ми підписуємо політичну частину. Парламент її ратифікує, і Україна буде і де-факто, і де-юре частиною великого європейського простору. Мільйони українців, які повстали за своє європейське майбутнє, відчують, що ми таки стали частиною цього майбутнього і будемо робити це майбутнє разом», - сказав Яценюк.

За його словами, було прийнято «єдино правильне рішення спочатку підписати політичну частину Угоди» - «отримати від Європейського Союзу відкритий ринок для українських товарів, ще раз в Україні і в Європі провести консультації щодо відкриття українського ринку для європейських товарів і далі підписати другу частину».

Він зазначив, що такі консультації необхідні, аби зняти будь-які застереження «в особливості ті, що були на сході (України – ред.) стосовно негативних наслідків економічної частини Угоди».

Яценюк також додав, що можливість заходу на європейський ринок і несплата відповідних імпортних мит дасть українській економіці змогу отримати понад 400 млн. доларів (за перший рік.- ред).
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Цікава критична стаття по питанню керівництва агрокомплексом новим міністром.
20 БЕРЕЗНЯ 2014 15:22
Пару цитат:
найважливіша заява Швайки – це бажання роздрібнити великі агрохолдинги. Він про це заявив, як тільки прийшов в міністерство. Потім він начебто вирішив пом'якшити свою позицію. Але тепер знову говорить, що до 2016 року .
...
Перш за все треба зазначити, щотаку заяву може давати лише некомпетентна людина – адже великий агрохолдинг має навпаки, більше можливостей для впровадження новітніх технологій, аніж середняк. Саме крупні команії мають достатньо обігових коштів для цього.Ставка на фермерство і малий бізнес провалилася в усіх сусідніх країнах. Не хотілося б переходити на особистості, але якщо Олександр Мирний не вміє керувати великими територіями, то це не значить, що його модель бізнесу єдино правильна для країни.

В Україні, насправді, агрокомпанії треба розділити на три види: дрібні і фермерські (для вирішення локальних продовольчих проблем, самозайнятості начселення), середній бізнес, про який говорить Швайка (для вирішення основної частки внутрішніх продовольчих питань) та великий, який забезпечить основний експортний потенціал країни. Минулого року Україна вперше припинила бути металургійною країною – вперше обсяг експорту сільгосппродукції перевищив обсяг експорту металургії. Більше того, протягом наступних років Китай та Індія стають нетто-імпортерами продовольства і Україна стає для них ключовим гравцем в питаннях забезпечення продовольством. Треба чітко зрозуміти,якщо Китай та Індія будуть критично залежати від нас в питаннях забезпечення їжею – вони будуть першими гарантами нашої територіальної цілісності.
Такий шлях двадцять років тому розпочала Аргентина, яка на державному рівні прийняла рішення стати експортером протеїнової групи №1 в світі (там і було запропоновано зробити три приблизно однакові за обсягами типи землеволодінь). Зараз, від м'яса цієї країни критично залежить десяток крупних країн світу. І це є однією з основ безпеки країни.
 
Останнє редагування:

Клара Цеткин

Well-Known Member
Печерский суд реабилитировал Ю.Луценко
КИЕВ. 20 марта. УНН. Печерский районный суд Киева отменил все судебные приговоры, вынесенные против бывшего министра внутренних дел Юрия Луценко. Об этом сообщил его адвокат Фомин, передает .

"Сегодня суд отменил все приговоры против Луценко. Суд не просто снял судимости, а вообще признал его несудимым и полностью восстановил в правах", - сообщил защитник политика.

Свое решение суд принял во исполнение принятого Верховной Радой 28 февраля Закона Украины "О реабилитации лиц во исполнение решений Европейского суда по правам человека".

:confused: они или прикалываются, или издеваются
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Мне кажется, что любой итог выборов, на которых не выберут Яроша президентом, будет оспорен майданом и отменен. Многократно если потребуется...
А мені здяється не в тому справа. Просто, крім Яроша нема більше кандидатів, які б могли адекватно керувати під час війни. У мирний час, ще може хтось був би краще. А зараз при владі потрібна:
а) патріотична людина
б) безкомпромісна
в) вольова, яка не буде базікати "кулювлоб, в перших рядах" і тікати подалі.
Варіант Кличко? а) - під сумнівом, б) пролітає, в) не помічена ні в чому, крім як у самостійному розпиті шампанського з Януковичем після перемовин і базіканням після цього на Майдані якоїсь ахінеї...
Хто там ще?
 
Останнє редагування:

Клара Цеткин

Well-Known Member
Просто, крім Яроша нема більше кандидатів, які б могли адекватно керувати під час війни.
извините, но даже во время войны нужно не только иметь сильную националистичную мотивацию и уметь прицельно бросать коктейль Молотова, но и быть довольно хитропопым политиком и дипломатом.
 

Stein

Well-Known Member
Корвет «Тернополь» захвачен российским спецназом, пострадавших нет



Как так то? Скажите мне - как? Как может украинский военный сдать врагу собственный корабль без боя, без сопротивления, целым и невредимым? Как может этот военный в здравом уме и без единой царапины просто уйти? Это не укладывается ни в какие рамки.
Это не просто предатели - это твари.
С такой армией я начинаю истинно понимать Виссарионовича...
 
Зверху