Нова влада

rfvgy

Ukrainian
я тоже быльше ей не верю . Подумываю или за Кличка или Порошенка , пока не знаю за кого голосовать ...

или за Тягнибока чисто что-б Путину наслолить голоснуть :D
На тепер зареєстрований тільки один кандидат : Ренат Кузьмін :) . Буде список тоді й побалакаєм ;) . А йУлю вже більше місяця на президента сватають гебельси з кремля.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Всё таки Порошенко по всем статьям круче Кличко...Только не думаю,что он в президенты особо рвётся...
Будем смотреть по ситуации .

Я в душе демократ , хотелось бы видеть президента который-бы привёл Украину к Европейским стандартм (не только экономическим , а и стандартам уважения прав человека , культуры и т. д.)
 

ZhannaDobrinich

Well-Known Member
Может не будем делать скоропостижные выводы и не будем торопить время. Власти отроду месяц, а Вы и иже с ними только срать привыкли, "конструктивы" предлагать, а сами забыли как восхваляли предыдущих, тем более слово ПАТРИОТ для Вас имеет совсем другое значение. О патриотизме даже не будем начинать разговор. Чужое это слово для Вас!
Мне тоже кажется, что надо дать время. Например, заявление Яценюка двухдневной давности о предоставлении регионам максимальных прав и о равноправии языков, очень было разумным. Единственное, если бы это заявление он сделал сразу, как только стал премьером, то и того, что твориться с Крымом сейчас бы не было.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 09:31
Виконувач обов'язків міністра оборони України Ігор Тенюх і міністр оборони РФ Сергій Шойгу обговорили заходи з деескалації обстановки на Кримському півострові, який анексувала Росія і армія якої продовжує блокувати українських військовослужбовців

Про це повідомили в Міноборони РФ, за підсумками їх телефонної розмови.

«Було продовжено обговорення різних аспектів кризової ситуації в Україні і заходів щодо деескалації обстановки на Кримському півострові», - йдеться в повідомленні.

Шойгу і Тенюх домовилися продовжувати робочі контакти.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 10:47
Верховна Рада пiдтримала Декларацію про боротьбу за визволення України

Як повідомляє , за цей документ проголосували 274 депутатiв.

Виконуючий обв'язки Президента України Олександр Турчинов заявив, що вiдповiдно до документу, Україна звертається до урядiв свiту, мiжнародних органiзацiй з тим, що вона нiколи не визнає анексiю Криму з боку Росiї "з брутальним порушенням фундаментальних норм міжнародного права та загальновизнаних принципів співжиття держав".

"Уперше після завершення Другої світової війни загально визнані кордони Європи цинічно "перемальовує" країна, яка за багатосторонніми і двосторонніми договорами гарантувала територіальну цілісність України, недоторканність і непорушність її кордонів. Єдиним неприхованим мотивом Російської Федерації у здійсненні цього міжнародного злочину є горезвісна доктрина "приростання руського світу", - йдеться у декларації, текст якої озвучив Турчинов.

"Верховна Рада України звертається до всіх членів міжнародного співтовариства з наполегливим проханням утриматись від міжнародного визнання так званої "Республіки Крим" та анексії Криму та міста Севастополь до складу Росії у якості нових суб'єктів Федерації", - зазначається в документi.

"Від імені народу України Верховна Рада України заявляє, що Крим був, є та буде в складі України. Український народ ніколи і за жодних умов не припинить боротьбу за звільнення Криму від окупантів, якою б важкою і тривалою вона не була", - йдеться у декларації.

20.03.2014 | 10:49
Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 274 із 303 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі. Не голосували у повному складі фракція КПУ, а з фракції Партії регіонів документ підтримали лише 29 народних депутатів.

У Декларації наголошується, що Верховна Рада звертає увагу урядів та парламентів світу, міжнародних організацій та світової громадськості, що український народ ніколи не визнає анексію невід’ємної частини своєї території - Автономної Республіки Крим, захопленої Росією з брутальним порушенням фундаментальних норм міжнародного права та загальновизнаних принципів співжиття держав.

Також Верховна Рада звертається до всіх членів міжнародного співтовариства з наполегливим проханням утриматись від міжнародного визнання так званої «Республіки Крим» та анексії Криму та міста Севастополь до складу Росії як нових суб’єктів федерації.

Від імені народу України Верховна Рада заявляє, що Крим був, є та буде у складі України. Український народ ніколи і за жодних умов не припинить боротьбу за звільнення Криму від окупантів, якою б важкою і тривалою вона не була.

У Декларації наголошується, що Росія зухвало порушила не тільки чинне законодавство суверенної України, але й фундаментальні норми міжнародного права, закріплені у Статуті ООН, Статуті Ради Європи, Заключному акті Наради з безпеки та співробітництва в Європі від 1975 року та інших підсумкових документах НБСЄ/ОБСЄ, Угоді про створення Співдружності Незалежних Держав від 1991 року, Меморандумі про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 5 грудня 1994 року між Україною, США, Росією та Великою Британією про неядерний статус України, Договорі про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 1997 року.

У Декларації сказано, що вперше після завершення Другої світової війни загально визнані кордони Європи цинічно «перемальовує» країна, яка за багатосторонніми і двосторонніми договорами гарантувала територіальну цілісність України, недоторканність і непорушність її кордонів. Єдиним неприхованим мотивом Російської Федерації у здійсненні цього міжнародного злочину є горезвісна доктрина «приростання руського світу».

18 березня 2014 року Президент Російської Федерації поставив підпис під так званим «Договором про входження Республіки Крим та міста Севастополя до Російської Федерації». У помпезній атмосфері Георгіївського залу Кремля з відвертим викликом усьому світові Росія зухвало порушила не тільки чинне законодавство суверенної України, але й фундаментальні норми міжнародного права, закріплені у Статуті ООН, Статуті Ради Європи, Заключному акті НБСЄ 1975 року та інших підсумкових документах НБСЄ/ОБСЄ, Угоді про створення Співдружності Незалежних Держав від 1991 року, Меморандумі про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 5 грудня 1994 року між Україною, США, Росією та Великою Британією про неядерний статус України, Договорі про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 1997 року.

Уперше після завершення Другої світової війни загально визнані кордони Європи цинічно «перемальовує» країна, яка за багатосторонніми і двосторонніми договорами гарантувала територіальну цілісність України, недоторканність і непорушність її кордонів. Єдиним неприхованим мотивом Російської Федерації у здійсненні цього міжнародного злочину є горезвісна доктрина «приростання руського світу».

Верховна Рада України звертає увагу урядів та парламентів світу, міжнародних організацій та світової громадськості, що український народ ніколи не визнає анексію невід’ємної частини своєї території - Автономної Республіки Крим, захопленої Росією з брутальним порушенням фундаментальних норм міжнародного права та загальновизнаних принципів співжиття держав.

Верховна Рада України звертається до всіх членів міжнародного співтовариства з наполегливим проханням утриматись від міжнародного визнання так званої «Республіки Крим» та анексії Криму та міста Севастополь до складу Росії у якості нових суб’єктів Федерації.

Від імені народу України Верховна Рада України заявляє, що Крим був, є та буде в складі України. Український народ ніколи і за жодних умов не припинить боротьбу за звільнення Криму від окупантів, якою б важкою і тривалою вона не була.

Україна переможе, бо з нами Бог і правда.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 11:02
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк наголосив, що уряд не поспішатиме ані із запровадженням візового режиму з Росією, ані з переходом до поїздок до Російської Федерації за закордонними паспортами

Про це Яценюк заявив в ніч на четвер по прибутті в Брюссель, де візьме участь у саміті Європейської народної партії та в засіданні Європейської Ради, під час якого має бути підписано політичну частину угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, передає з посиланням на Кабміну.

«Тут треба сім разів відміряти, і раз відрізати», - наголосив прем’єр.

Яценюк нагадав, що Росія сама неодноразово порушувала питання про поїздки за закордонними паспортами та запровадження візового режиму в СНД.

«Тому навряд чи подібна ініціатива з боку України буде ефективною з точки зору впливу на Російську Федерацію. Натомість проблема має важливий гуманітарний вимір для самої України, бо у збереженні безвізового режиму зацікавлена дуже велика кількість громадян України, в першу чергу на Сході та Півдні нашої держави, які їздять в Росію на заробітки чи мають родинні стосунки по той бік кордону».

Уряд, як наголосив Яценюк, дотримується стратегії врахування специфічних інтересів мешканців південно-східних регіонів, тому цілком природним є його обережне ставлення до проблеми візового режиму.

Він також повідомив, що у зв’язку з робочим візитом до Брюсселя передчасно покинув засідання РНБО і не зміг повною мірою викласти свої аргументи з зазначених питань. Негайно по поверненню до Києва прем’єр-міністр має намір обговорити їх із виконувачем обов’язків глави держави Олександром Турчиновим.

Нагадаємо, вчора Рада національної безпеки та оборони України запровадити візовий режим із Російською Федерацією.
«Тут треба сім разів відміряти, і раз відрізати», - наголосив прем’єр.
Кулявлоб тикий кулявлоб... Обрізанець.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 11:15
Міністерство оборони України замовило дооснащення танків для потреб Збройних Сил України новітніми системами захисту

Як повідомив Голова Держіфнормнауки Володимир Семиноженко, замовлення виконуватиме Державне підприємство «Базовий центр критичних технологій «Мікротек», яке підпорядковане Державному агентству з питань науки, інновацій та інформатизації, передає прес-служба Кабміну.

«Оснащення танків наших збройних сил вітчизняними системами динамічного і активного захисту збереже техніку і, насамперед, людей», - наголосив Семиноженко.

Він зазначив, що Україна є однією з передових країн-розробників бронетанкової техніки та одним із найбільш солідних її експортерів, а інноваційна система динамічного захисту броньованих машин, розроблена вітчизняним підприємством «Мікротек», визнана найкращою у світі. Вона настільки ефективна, що іноді при попаданні кумулятивного снаряду в танк, екіпаж дізнається про це значно пізніше, вже після бою.
Реклама детектед.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 18:49
Кабінет міністрів вирiшив перерахувати 150 млн. грн., які передбачалися на чартерні перевезення чиновників, у резервний фонд

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак на брифінгу 20 березня, йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

"Із резервного фонду кошти підуть на потреби української армії", - повідомив Семерак.

Вiн нагадав, що урядовці на чолі з прем’єр-міністром Арсенієм Яценюкомвідмовилися від чартерних перельотів.

"Якби Арсеній Яценюк полетів літаком Державного управління справами, наприклад, до США, то це б обійшлося українським платникам податків у понад $200 тисяч. Ми вирішили економити і почали зсебе. Останній свій візит до Брюсселя. Глава Уряду теж здійснив рейсовим літаком економ-класу. Ця норма стосуватиметься усіх міністрів", - зауважив Семерак.

Нагадаємо, 27 лютого Арсеній Яценюк заявив про введення в Українi "режиму найжорсткішої економії". У зв’язку з цим він зазначив, що чиновники повинні забути про персональні автомобілі, чартерні літаки та взагалі про будь-які пільги.
Вирішив перерахувати і перерахував, трохи різні речі. Ініціатива гарна. Чекаю, коли вони скажуть, що перерахували.
 
Зверху