Російська інтервенція в україну. березень 2014.

Fill

Кот
Оптимальним був би варіант, якби Януковича Президентом не обрали.
Вивід військових - це офіційне визнання законності референдуму і відмова від претензій. Це раз.
Друге, у військових там є родини, квартири, майно. Вони там жили, діти в садочки, школу ходили, дружини десь працювали. Гадаете так легко все це взяти і кинути? І чи захочуть вони? А з іншого боку - нема реальних сил, які б могли дозволити звільнити Крим від окупації. Нема там очагів громадського супротиву, які б дали привід втрутитись.
Тому зараз Києву єдине що залишається в цій політичній грі - підставити під бій військових Криму. Після того, як Росія ( вже не сепаратисти, бо Росія визнала і приєднала Крим ) зробить різкі рухи, можна щось робити у відповідь. От у відповідь на стрілянину під час захоплення топографічного центру, офіційно публічно сказали що відмінили заборону відстрілюватись. Політична гра перейшла на новий рівень.
На Майдані було те ж саме. Перший місяць бійки були без смертельних випадків. Зараз рівень, який був десь 23 січня після вбивства Вербицького ( у варіанті Криму - закатований татарин Решат Аметов ) і Сергія Нігояна ( в Криму прапорщик Сергій Какурін ).
Треба готуватись до рівня відповідного до 20-21-го лютого. І не факт що після нього то вже буде гейм овер. Схоже Майдан то була демоверсія.
Ну, лично я даже не хочу думать про аналогии с Майданам, и кто кого там убил, и сколько нужно убить для перехода на новый уровень. ДАЖЕ ДУМАТЬ НЕ ХОЧУ.

С другой стороны понимаю, что даже если сейчас через воздушное пространство Украины, скажем, будет перебрасываться группировка ВС РФ в Приднестровье, или будут лететь ЛЮБЫЕ стратегические бомбардировщики ваще с любой стороны, и в любую часть света - ни одна зенитка не вякнет.
Вот такой прискорбный факт (
 
Что вообще за странная оборона?Тянуть все войска из всех областей в крым?У нас граница с россией сухопутная на столько протяженная что нам бы пора задуматься о маневренной обороне.
Ещё немного и я ни как ровно как и пловина страны не стану на все это реагировать.Власть не способна принять мер которые могли бы урегулироваь подобные деяния.
НУ что стоит сбушникам отработать честно закрытые деньги,под нажимом.Все все знают.5 сотен бандюков переловить.и границы закрыть.
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian

You must be registered for see images


March 17th, 12:06
Ну что, здравствуйте, дорогие крымчане! Рады вас видеть. И в первых строках свово письма позвольте поздравить вас с тем, что это был последний референдум в вашей жизни. Никаких больше "волеизъявлений" у вас не будет. Выбирать вы больше не будете - ничего и никогда. Ничего и никогда. Даже цвет бордюров в своем родном дворе. Запомните это сразу.
Во-вторых, можете попрощаться со своим телевидением. До свидания, прямые эфиры, ток-шоу и обсуждения. Здравствуй чернуха, трупаки, дебилы и моче-половые шутки. Только Киселев, только хардкор! Даешь прямые линии с Путиным.
В-третьих, призывная армия. Это вообще отдельная тема. За двадцать три года оккупации вы, конечно, уже забыли, что это такое, когда ваших детей забривают в солдаты. Ну, ничего. Вспомните. А особенно вспомните, когда ваши дети в нашей - сорри, теперь уже вашей - армии начнут умирать от болезней, от которых в мире сто лет уже никто не умирает. От пневмонии, например. После крымского климата служить где-нибудь на Кунашире самое то.
Ну и надпись "Кавказ-сила" на выбритых головах тоже хорошо смотрится.
Да, кстати, запишите сразу адресок:
Это Фонд "Право Матери". Который уже двадцать лет занимается помощью семьям погибших военнослужащих.
За прошлый год Фонд помог семьям 2465 погибших военнослужащих. Из них, к слову, двадцать процентов - самоубийтсва, двадцать процентов - доведение до самоубийства, пятнадцать процентов - заболевания и пять процентов - избиения.
В общем - "не плачь, девчо-о-онка!"

Журнал Аркадия Бабченко
продовження ЖЖ

И, да, пенсии солдатским матерям-инвалидам по утере кормильца составляют в России сорок долларов. Вы не ослышались. И добиваться её вы будете годами. Добро пожаловать в нашу судебную систему.
Про судебную систему разговор, вообще-то, долгий, поэтому просто напомню: разжигание ненависти, оскорбление чувств верующих, оправдание терроризма, эсктремистские высказывания, клевета - все это уголовные преступления.
Отрицание истории, мешание проходу граждан, несанкционированный сбор в количестве пяти человек, аморальное поведение: все это - и еще очень-очень многое! - преступления административные.
Ну, с нашими казаками вы уже, говорят, познакомились. Красавцы, правда? Ну, ничего, ничего. Это вы еще наших попов не видели.
У нас тут, к слову, как раз федеральная программа по повышению духовности и ковке духовных скреп идет. Под лозунгом "Воткнем церковь на каждую проплешину". Так что, там, где вы думали, у вас будет десткий сад или транспортная развязка - у вас будет церковь. Ну вот прям как у меня сейчас - под окном на пустыре около МКАДА как раз одну закладывают вместо развязки. Здесь как раз пробки каждое утро и развязка тут на фиг не нужна, а нужна именно церковь. Ну, ничего, поймете и это со временем.
И, да - - это уж как пить дать. Мэрия Электростали, придумавшая эту духовную инновацию, вас научит.
Да, кстати, раз уж про квитанции заговорили. У нас тут еще и реформа ЖКХ идет. Уже лет десять. и только-только вышла на новый круг. Так вот, квитанция за квартиру у вас скоро будет тысяч пять примерно.
Да, а льготы-то! Льготы вам уже монетезировали? Нет? Ну… Прям даже завидую. Сколько вас открытий чудных еще ожидает. Кстати, учения по теме "разгон толпы недовольных пенсионеров" наша дивизия Дзержинского проводила уже лет пять назад. Думаю, они вашему "Беркуту" опыт передадут с радостью.
Ну, про такие мелочи, как оттяпывание самых лакомых кусков земли под дворцы и коттеджи, передел бизнеса - всего! - сносы и поджоги жилых домов под строительство торговых центров и прочая, и прочая, и прочая, я уж говорить не буду. Про налоговые, санэпидемстанции, пожарных, прокуратуру, следственный комитет, фсбшников, администрацию и пр. и пр. и пр. тоже. Вы же там, говорят, в основном за счет туризма живете, да? Ну, ничего, ничего. У нас это называется "кошмарить бизнес". Ничо. Приспособитесь.
Да, по поводу туризма. Частные гостинички же там у вас, да? На первой линии моря, да? В Крыму? Ну, не беда, не беда.
Не будет у вас больше частных гостиничек на первой линии.
Зато какая будет дача Ткачова! Дача Шойгу! Дачи всех сенаторов! Дачи всех депутатов! Дачи всех фсбшников! За ними всего СК и всей прокуратуры! Какие яхты у вас будут там парковаться на частных пирсах! Какими заборами они обнесут теперь ваше море! Все проклятые бандеровцы обзавидуются.
А вам и городского пляжа в Севастополе хватит.
Кстати, рекомендуюю также выучить фразу "Вас много, а я одна!" "Почта России", служба единого окна, Сбербанк, Пенсионный фонд, собес - все это теперь ваше. Поздравляю.
А, да. Про Сбербанк. Вам опять же крупно повезло, у нас тут очередной виток пенсионной реформы. Как эти пенсии начислялись раньше и так никто не понимал, а теперь вообще уже никто не понимает - будут они хотя бы, или нет.
Выучите, кстати, еще два термина. "КТО" - это контр-террорестическая операция, и "гексоген". Это важно. Вот это действительно по-настоящему важно. И постарайтесь в дальнейшем избегать мест скопления людей, воказлов, аэропортов - вокзалов и аэропортов особенно - автобусных станций, рынков, концертов и вообще.
В аэропорт приезжайте теперь часа за три. Рамки будут на каждом входе. С милицией лучше не шутите. Бороду постарайтесь не носить. Волосы осветлите. Карманы выворачивайте и давайте себя шмонать по первому требованию. Из дома никогда - никогда! - без документов не выходите.
Ну и про санкции от наших международных друзей, то есть теперь врагов, не забывайте. Вы ж теперь - Россия.
Ну и так, по мелочовке. До кучи:
Митинги в России запрещены.
Сопротивление незаконному аресту и незаконному задержанию запрещено.
Самоопределение наций запрещено. Выход из состава России запрещен. Сепаратизм запрещен.
Усыновление детей иностранцами запрещено.
Пропаганда гомосексуализма запрещена.
Концерты Мадонны и "Океана Эльзы" запрещены.
Несанкционированные плакаты запрещены.
Телеканал "Дождь" запрещен.
Онлайн деньги будут запрещены на днях.
Цены в Москве ровно вдвое выше, чем в Киеве. На все.
И, да. Напоследок. Алкоголь у нас (а теперь и у вас) - с одиннадцати вечера до восьми утра тоже теперь запрещен. Сухой закон, знаете ли.
Вэлкам хом, в общем.
Добро пожаловать.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Трохи ще позитивчика від колишнього міністра оборони, регіонала, до речі.

там велике інтерв'ю, пару цитат:
...
– Пане генерале, я впродовж останнього часу говорила з багатьма військовими, і коли йшлося про те, до чого довели зараз українську армію, називалися два прізвища міністрів оборони, йшлося про Лебедєва та Саламатіна. Хотіла б запитати про Саламатіна. До 2005 року ця людина була громадянином Російської Федерації. Чи нормально це, що після цього він очолив оборонне відомство України?

– Подивіться весь розвиток подій по призначенню міністрів оборони. Взагалі за чотири роки змінилося 5 міністрів оборони – це не є нормальним явищем. І ні один міністр оборони не призначався як професіонал, як людина, яка знає як реформувати збройні сили і як ними керувати. І не лише один Саламатін – Саламатін один із них. Він розпочав з того, що від Міністерства оборони були забрані ремонтні заводи, він обезкровив армію, почалась кадрова чехарда – знищувалися кадри, які десятиріччями готувались, які отримали потужну освіту і досвід служби. Це продовжив після нього і Лебедєв.

Але найстрашніше, що Збройні сили абсолютно не мали жодного розвитку, жодної програми. Я хочу сказати, що державна програма розвитку збройних сил із 2005 по 2011 рік взагалі була провалена, а наступна програма розроблялась, робили вигляд, що розробляли, і програму затвердили лише у вересні минулого року. Збройні сили не зрозуміло по якій програмі готувались і взагалі існували. Це все і призвело до втрати управління Збройними силами, знищення органів управління. Не робились кроки по переозброєнню Збройних сил. І на цьому тлі ще один удар – це соціальний захист військовослужбовців, який також був повністю провалений. Збройні сили у важкому стали стані, але вони є Збройними силами, вони мають ще потенціал, вони потребують сьогодні негайного перегляду програми розвитку збройних сил і знову ж таки будівництва негайного протягом 4-5 місяців, врахувати всі помилки, всі недоліки, всі руїни і знову треба відтворювати.
...
– Але, на Вашу думку, от у цей період, можливо навіть ще до 1 березня, чи виконувала армія свій обов’язок захищати країну, її суверенітет і територіальну цілісність?

– А ніхто їх цього права не позбавляв. І вони готуються до цього. Сьогодні воєнний стан в країні не оголошений. Сьогодні йде протистояння таке вольове на першу провокацію. І сьогодні наші Збройні сили демонструють свою силу і свій патріотизм, що вона не відповідає на провокацію, тим самим зберігає мир в нашій країні.

– Чи зміниться ситуація після 16 березня?

– А як вона зміниться? Ми що, визнаємо втрату Криму, на підставі референдуму? Та ми ніколи цього не зробимо. Це що, референдум обов’язкового виконання? Ми розуміємо волевиявлення кримчан і поважаємо це. Але це не означає, що кожен, хто захотів, той взяв і відколов шматок держави. А завтра ще хтось захоче. Ми що, підписуємо вирок своїй державі? Такого не буде.

– Пане Кузьмук, зараз Росія стягнула до Криму багато військових, багато дуже кораблів і деякі військові припускають, що ці кораблі можуть піти по Дніпру для окупації інших територій…

– Ласкаво просимо у Дніпро! Ми зустрінемо!

– Що потрібно зараз робити? Укріплювати кордони побіля Криму чи ще щось?

– А це вже все робиться. Війська приводяться у вищі ступені бойової готовності, вони виведені в райони навчань для бойового злагодження, для підготовки, якщо це буде потрібно, для захисту держави. Більше того, я звертався у ЗМІ до міністра оборони Росії, ще до начальника Генерального штабу Герасимова з проханням прислухатись до України, до тих процесів, які відбуваються в Україні, довести до свого керівництва, що ми робимо злочин на віки. Тому що ніколи Україна не розглядала як ворога Російську Федерацію. Жодний план стратегічного застосування Збройних сил України не був спрямований на захист зі Сходу і Півночі, жодного разу. Що сьогодні стоять і дивляться в оптичні приціли може і родичі один одного. І що, це може бути доведено до війни? Сьогодні звернулися впливові високопоставлені генерали та адмірали у відставці, які служили і в Радянському Союзі, і в незалежній Україні, отримали освіту й у вищих учбових закладах у Росії – і академії, і академії Генерального штабу, до президента Росії Путіна і там є такі слова: «поки що український солдат морально не готовий стріляти у російського солдата, розуміючи, що з кимось вчилися у школі, з кимось служили, може і родичі. Зупиніться. Не доводьте до братовбивчої війни. Зупиніться. Ця війна буде не на один день, не на один рік, а прокляті будуть усі на віка.
...
 

valery_ua

Well-Known Member
Что и стоило ожидать :
Бойца самообороны Крыма и военного убили "боевики" из Западной Украины, - российские СМИ
 
По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», украинская 36-я бригада (Перевальное) прекращает сопротивление оккупантам.

В настоящее время личный состав бригады сдает оружие на склад.

Далее украинские военные будут определяться - либо принимать присягу на верность оккупантам, либо увольняться из армии, либо эвакуироваться на материк.

Ви ще сподіваєтесь на США та Великобританію....мені Вас шкода....
 

Faradey

Живой
И, да. Напоследок. Алкоголь у нас (а теперь и у вас) - с одиннадцати вечера до восьми утра тоже теперь запрещен. Сухой закон, знаете ли.
Вэлкам хом, в общем.
Добро пожаловать.
Это конечно трагедия у человека... да только у нас в Сумах до 22 продают- и никто не умирает от тоски по выпивке..
И пропаганда гомосексуализма... Вот этого капец как не хватает в жизни... Пусть организуют туризм в Украину, здесь можно кричать "да здраствуют пе.. , простите, - секс-меньшинства"...Занедорого можно и мини-майдан организовать с санкционированной имитацией неудачного разгона.

да и по многим пунктам человек слегка преувеличивает...
У нас в стране тоже сепаратизм запрещен..Людей вон в Сизо сажают... отрицание Голодомора карается по закону, насколько я помню.. (или отменили этот закон?)
Первая линия в Крыму вся в дачах украинских чиновников и бизнесменов...
Квитанции за квартиру скоро начнут и у нас приходить с приличными суммами в связи с подорожанием газа и отопления в т.ч.
С монетизацией льгот тоже не все плохо... Вот на проезд, как миимум... Тролейбусный парк наконец-то стал бы деньги зарабатывать...

Другое дело, что напряг конечно будет и очень большой. Переофрмления все, пенсии, зарплаты... Никто об этом на референдуме не думал.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 07:23
Питання про військові дії на сході України в порядку денному Росії не ставиться

Про це заявив у вівторок прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, виступаючи в передачі британської мовної корпорації BBC, передає .

"Перш за все, ми очікуємо заходів з боку тих, хто називає себе українським урядом у Києві, користується підтримкою Заходу. Ми отримуємо відомості про зіткнення в Харкові, на сході країни. Є повідомлення, що поранено одну або двох осіб. Це зіткнення між озброєними бойовиками, екстремістами, що прибувають з західного регіону. Ми очікуємо, що український уряд буде захищати російське населення, - сказав Пєсков. - Інакше Росія просто не може не реагувати, нам доведеться це робити, захищати росіян і також українців, які там проживають".

"Ніхто не говорить про застосування сили на сході (України). Безумовно, це не на порядку денному. Однак ми не хочемо робити якихось прогнозів про кровопролиття, яке може статися у східних регіонах України. Оскільки, якщо уряд України не звертатиме увагу на важку ситуацію в східних регіонах, це може мати дуже і дуже погані наслідки", - вказав Пєсков.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 09:40
You must be registered for see images

Самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов вважає, що південний схід України потребує підтримки з боку Росії

"Патріотичний підйом, який сьогодні є в Криму і в Росії, який об'єднав нас усіх незалежно від політичних поглядів, переконань і політичних партій, повинен і далі продовжитися і поширитися на південний схід України", - сказав Аксьонов в Держдумі в середу, передає російська служба .

За його словами, на південному сході України "на нас дивляться з надією і очікують нашої підтримки і допомоги".

"Люди сьогодні дійсно цього потребують", - сказав Аксьонов.

"Я впевнений, що ми збережемо ось ці патріотичні почуття по відношенню до жителів південного сходу України", - заявив Аксьонов.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 10:19
Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко вважає, що світова спільнота прогледіла народження нової фашистської системи

"Те, що ми бачили, це фашизм чистої води, тим більше небезпечний, що він прийшов, маскуючись фразами про дружбу народів. Презирство до іншої нації, виклики всьому світу, хвороблива віра у власну непогрішність в поєднанні з відвертою брехнею - це і є фашистська пропаганда", - сказала Тимошенко в інтерв'ю німецькій газеті Bild в середу, 19 березня, передає .

Лідер партії "Батьківщина" назвала найбільшою помилкою Заходу той факт , що політики сприйняли агресію Путіна проти України як локальний конфлікт.

На думку Тимошенко, цю агресію можна ігнорувати "заради миру в усьому світі", але при цьому треба розуміти, що Путін хоче зруйнувати існуючий світопорядок.

"Він почав свою війну проти миру набагато раніше, коли підтримав поділ Молдови, спровокував різанину в Грузії, очолив світовий клуб диктаторів і до кінця захищав його членів - від Каддафі до Асада. Світ зробив помилку, прогледівши народження нової фашистської системи. Якщо світ продовжить мовчати, йому доведеться танцювати під дудку Путіна", - вважає Тимошенко.

На її думку, Україна повинна сама захищати себе від агресії.

"Ми покладалися на Будапештський меморандум, який гарантував Україні безпеку, територіальну цілісність і суверенітет. Ми змогли переконатися, що подібні угоди і договори не функціонують перед обличчям настільки небаченої і істеричної агресії. І у нас сьогодні немає іншого вибору, окрім як стати обличчям до обличчя проти агресора. Ми повинні захистити свою країну, чого б нам це не коштувало", - переконана Тимошенко.

Нагадаємо, Путін у вівторок прийняв до складу Росії Крим, територія якого три тижні тому була зайнята російськими військами і де в неділю пройшов незаконний референдум за приєднання до РФ.

Зазначимо, Daily Mail пише, що не тільки дії Росії в Криму є повторенням дій нацистської Німеччини, але й сам текст промови Путіна в російській Держдумі перед Рейхстагом
 
Зверху