Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 17:28
Державний секретар Джон Керрі назвав кримські події російською агресією та розказав про готові санкції візового та економічного характеру

Як повідомляє за думкою Керрі дії Путіна зумовлені слабкістю та відчаєм.

Американський дипломат закликав Росію вести себе як розвинута країна відповідно до свого статусу «клубу» G8. В іншому випадку, за словами Керрі, США та ще десяток країн готові застосувати заходи економічно ізолювати Росію через вторгнення до України. Керрі наголосив, що заборона віз, замороження активів та інші дії щодо відсікання Росії від світової торгівлі можуть спонукати Путіна припинити вторгнення.

«Ми не намагаємось розв’язати війну між Сходом та Заходом, не намагаємось перетворити це у Холодну Війну. Є купа способів розв’язування цієї проблеми», - заяви Керрі

Нагадаємо, що зараз голова Держдепартаменту діє згідно плану, про який

2 БЕРЕЗНЯ 2014 14:19
Американські посли виступили з планом дій щодо порятунку України від російської агресії

Члени ради американського неурядового аналітичного центру посли , та виступили із заявою з приводу російської військової інтервенції в Україні. Наскільки це впливова організація можна судити з того, що частину цих рекомендацій було виконано за лічені години після вчорашньої публікації заяви. Наводимо її повний текст.

Російський президент Володимир Путін порушив суверенітет України, пославши тисячі російських солдат на український Кримський півострів. Минулої п’ятниці президент Барак Обама попередив російський уряд, що він «виступить разом із міжнародною спільнотою, підтверджуючи, що будь-яка військова інтервенція в Україну матиме свою ціну». Сполучені Штати повинні зараз очолити світ, аби змусити Путіна заплатити ціну та забезпечити провал його залякуванню.

Цілями США повинні бути запобігання будь-якій подальшій військовій інтервенції Росії в Україну, відновлення територіальної цілісності та суверенітету України, запевнення союзників Америки в Європі, посилення можливостей стримування НАТО в Європі, а також примушення уряду Путіна заплатити. Конкретні кроки можуть включати:

Вимогу до президента Путіна негайно вивести всі регулярні та нерегулярні російські війська, що перебувають поза межами території військово-морської бази в Севастополі, з українського Кримського півострова та повернути їх на територію Росії.

Негайно відрядити держсекретаря Джона Керрі та міністра оборони Чака Хейгела до Києва, аби продемонструвати солідарність та проконсультуватись із перехідним урядом України, а також закликати наших союзників у Європейському Союзі та НАТО зробити те саме.

Зібрати термінову зустріч країн-членів НАТО, аби виробити дипломатичний, політичний, економічний та безпековий виміри сильної та єдиної трансатлантичної відповіді.

Заморозити на даний час будь-які двосторонні дискусії з урядом Путіна, що не стосуються російськї військової інтервенції в Україну.

Скористатися Актом Магнітського та іншими відповідними законними важелями для впровадження фінансових санкцій з метою підриву багатства вищих російських чиновників, причетних до російської військової інтервенції.

Відкрити разом із державами-членами нато можливість перегляду добровільних обмежень в засадничому Акті НАТО-Росія від 1997 року, що передбачають відмову розміщення військ НАТО в країнах колишнього Варшавського пакту, оскільки російська військова інтервенція в Україну тепер демонструє, о «поточне та передбачуване безпекове середовище» змінилося.

Критично важливо, аби Сполучені Штати та міжнародна спільнота пояснили президенту Путіну, що його військова інтервенція в Україну неприйнятна та призведе до дипломатичної, політичної та економічної ізоляції російського уряду. Неспроможність зробити це лише заохотить президента Путіна до невиправданих та небезпечних дій та може стимулювати його до подальших дій щодо України та її сусідів.
 

igorlev

Active Member
Якби цей флот стояв на варті миру і спокою, я б сам ще раз проголосував за те, щоб він залишився. Але Росія розтоптала угоду».
а шо война уже? давайте не нагнетать. в Крыму в отличии от киева жертв нет.
И вообще на территории восточной Украины маловероятна война между братскими народами
 

valmi09

Active Member
Если бы это было гарантией что ниодно русское падло без спроса к нам не полезет - ДА.
Если бы это было гарантией что ниодно русское падло без спроса к нам не полезет - ДА.
А ты в курсе, что эти села напополам разделены? И в обоих половинах родственники живут.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
а шо война уже? давайте не нагнетать. в Крыму в отличии от киева жертв нет.
И вообще на территории восточной Украины маловероятна война между братскими народами
Коли військові однієї країни намагаються захопити військову частину іншої країни, погрожуючи зброєю, це ніяк інакше, як військовими діями назвати не можна. Те що жертв нема, це добре, можна ще якось розійтись. Але це лише завдяки українським військовим, які тримаюсь себе в руках. Якщо в них не буде іншого вибору, вони застосують зброю. Скоріше за все загинуть героями, але відповідальність за це будуть нести російська сторона, а саме керівництво Росії.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Глупый вопрос...

То же что и маленькой Северной Корее.
Даже огромные США которые её (С.Корею) ненавидят, никогда не посмеют применить силу.
А против Украины - в любой момент, любая страна.
Радіація до США, якщо вони кинуть по Кореї ракету, майже не дійде. А нас з Росією все це лайно, яке від ядерних ударів залишиться разом потім розгрібати. Радіації якось однаково, що там на мапі кордони намальовані. Сенс ядерна зброя має лише у протиборстві країн між якими велика відстань. Так само і Росія нам ядерною зброєю не може погрожувати. Тому тут умови в нас рівні. Ну і крім того, ядерна зброя це ж не іграшка, її треба обслуговувати, оновлювати... З таким розкладом ми б ще більше від Росії залежали і скоріше за все вся наша ядерна зброя контролювалася б нею.
 

Felix

Well-Known Member
Гарантией может быть только взвешенный симбиоз внешней и внутренней политик.
Практика этого столетия показывает, что гарантией может быть только дееспособная армия которая может дать отпор и ядерное оружие как запасной вариант на черный день.
 
Зверху