Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Кто нибудь знает, есть ли реальные сроки на реализацию Путиным полученного от Совета Федерации разрешения на ввод войск?
Это я вот к чему
Путин слетел с катушек. Утром могут начаться бомбардировки Украины, - Олег Соскин
Ну, це вже перебір. Не настільки Путін з катушок злетів. Там вже бійців вистачає щоб без бомбардування бази захопити. А от бомбардування, це вже буде повний П, який навіть ватникам йому буде складно пояснити. Путін все ж таки не Янукович. Ну, якщо тупізм Янука половим шляхом не передається.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

17:59
Многие из российских солдат не хотят войны с Украиной.

Об этом в своем аккаунте в социальной сети «Фейсбук»Роман Бурко. Он сообщил подробности того, как украинские военные сорвали из части под Севастополем.

"Несмотря на то, что силовики РФ дважды стреляли из автомата в воздух, украинские военные не отступили и не поддались на провокацию силового сценария. Таким образом, удалось прийти к компромиссу: российский спецназ покинул территорию воинской части, а КАМАЗ с оружием в сопровождении украинских военных отправлен на 174-ю базу хранения ВМС Украины", - сообщает он.

Позднее стало известно, что вооруженные люди покинули территорию воинской части.

"Российский спецназ покидает территорию 191-го учебного отряда ВМС Украины (Севастополь), КАМАЗ, на котором они вторглись на территорию, блокируется украинским БТРом, спецназ уходит пешком и идет в направлении "Лазаревских казарм". Многие опустив голову, проходя мимо украинских военных через КПП, говорят "Простите нас, мы не хотим воевать, но нам дали приказ...", - пишет Роман Бурко.

Напомним, попытка вывоза оружия из части была успешно предотвращена с помощью блокирования бронетранспортером БТР-80 российского военного «КамАЗа». Украинские офицеры стали «живым щитом» вокруг бронетранспортера и не дали отбуксировать его в сторону.
От так і треба з ними боротись. Молодці хлопці. Що наші, що росіяни.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 14:41
You must be registered for see images


В сюжеті російського "Першого каналу" показали кордон з Польщею, розповідаючи про "потік мігрантів з України до Росії"

Сюжет про це російський канал показав у неділю, написав у своєму активіст Віталій Уманець, передає .

"По російському Геббельс-ТБ (ОРТ) сьогодні був показаний під назвою "Все больше граждан Украины прибывает в южные российские регионы", типу лише за два останніх тижні 140тис.(!) українців перетнули кордон з Рассєєй, тікаючи до "братського" народу від "хаосу" в країні.

Але стався черговий прокол. На відео (14 сек.) можна побачити назву міжнародного пункту пропуску через державний кордон Шегині—Медика, який розташований поблизу кордону... та-даааам... з Польщею!", - написав Уманець.

Водночас на українсько-російському кордоні все спокійно, ніяких черг чи ажіотажу не спостерігається.

В останні дні більшість російських ЗМІ масу неправдивих повідомлень про ситуацію в Україні.
Це на зразок "Майдан который вам не покажут" :)
 

Vic_51

Миссионер
КОСТа, не подскажете что делается? Посты сами слетают или подчищаются как противоречащие чему либо?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 15:08
Перший президент України Леонід Кравчук готовий зі зброєю в руках захищати свою країну у разі військової агресії Росії

Про це він заявив в інтерв’ю російському виданню .

«Я закликаю російські власті зупинитися. Між нашими народами не повинно бути війни. Невже Росія не розуміє, що може стати агресором, а Путін ініціатором агресії, і що це початок Третьої світової війни?» - спитав Кравчук.

«Мій прадід і дід воювали в Першій світовій війні разом з Росією і мають царські нагороди. Мені 80 років, але я візьму зброю і буду захищати свою землю. Кожен громадянин буде захищати свою територію як свій будинок», - заявив він.

«Росія каже, що у нас відбувається щось, що їй не подобається. Нам теж багато чого не подобається з того, що відбувається в Росії. Але Росія сама має вирішувати свої питання. У Криму жінки і діти вийшли, щоб встати між військовими. Ми маємо досвід Чечні. Скільки там загинуло мирних людей. На війні гинуть не тільки військові, чий професійний обов'язок - помирати. Є ще старі, жінки і діти... Вони теж повинні вмирати з волі якогось шизофреніка?» - каже Кравчук.

За його словами, Росія порушила Будапештський меморандум і в України є всі підстави звернутися в міжнародний арбітражний суд: «Це буде не просто голослівна заява України, що ми передумали і більше не хочемо бачити в Севастополі російський флот. Якби цей флот стояв на варті миру і спокою, я б сам ще раз проголосував за те, щоб він залишився. Але Росія розтоптала угоду».
За його словами, Росія порушила Будапештський меморандум і в України є всі підстави звернутися в міжнародний арбітражний суд: «Це буде не просто голослівна заява України, що ми передумали і більше не хочемо бачити в Севастополі російський флот. Якби цей флот стояв на варті миру і спокою, я б сам ще раз проголосував за те, щоб він залишився. Але Росія розтоптала угоду».
 

21h

Вернулся
You must be registered for see medias
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 16:12
Російський музикант Борис Гребенщиков закликав владу не намагатися увійти до історії коштом людських смертей

Звернення він розмістив на своїй сторінці у

"Сьогодні, в Прощену неділю я хочу сказати вам просту річ, і хай мої слова будуть почуті… Ті, в кого сьогодні в руках влада – згадайте про народ, який делегував вам цю владу, без цього народу ви ніхто, припиніть обманювати його", - написав Гребенщиков.

"Яким би великим не було ваше бажання увійти в історію, не намагайтеся зробити це за рахунок смерті людей, які вам довіряють…", - зазначив музикант.

Артист наголосив, що не існує проблем, котрі не можна вирішити в мирний спосіб. Завжди є рішення, яке дозволить уникнути загибелі людей. Також музикант закликав політиків бути більш далекобачними і принити нацьковувати одних людей на інших.
До цього в тому ж дусі і Макаревич висловлювався.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 15:48
В Санкт-Петербурзі відбувається акція проти військової агресії Росії проти України

Як повідомляє кореспондент , на акції присутні декілька сотень людей.

Також на місце проведення акції прийшли прихильники війни проти України, які напали на активістів, порвали плакати та побили деякіх учасників протесту.

Правоохоронці, що були присутні на акції цьому не запобігли.
 
Зверху