Російська інтервенція в україну. березень 2014.

rfvgy

Ukrainian
А если серьёзно,то сегодня вечером-ночью очень возможна провокация в Крыму. Подстрелят пару российских морпехов и потом скажут-правый сектор(майдановцы,бандеровцы,фашисты-нужное подчеркнуть) напали на мирных военных..И вот вам повод для развязывания войны. Что-то подобное было при нападении фашистов на Польшу в 1939...Думаю фашист Путин использует такую возможность.
Ви про операцію ,,Вайс,, там інший сценарій був , у 1939 ... А провокації з боку кацапстану можливі , 100%
 

bortn5

Well-Known Member
А если серьёзно,то сегодня вечером-ночью очень возможна провокация в Крыму. Подстрелят пару российских морпехов и потом скажут-правый сектор(майдановцы,бандеровцы,фашисты-нужное подчеркнуть) напали на мирных военных..И вот вам повод для развязывания войны. Что-то подобное было при нападении фашистов на Польшу в 1939...Думаю фашист Путин использует такую возможность. PDF по диверсионным методам работы сейчас постараюсь найти-была такая инфа в компе...
Думаю в морозильниках уже пяток еще месяц назад припасен к этому случаю!
 

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Володимир Путін не може зрозуміти, чому українські військові не піддаються на провокації та не стріляють у російських
 

arnisumy

Well-Known Member
Совет безопасности в пух и прах разносит маргиналов с кремля. Ждем миссию наблюдения из ООН.
 
Кохателям режиму Я....ча:
Цитати з Конституції України:
Стаття 17. Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.
На території України не допускається розташування іноземних військових баз.
Найцікавіше:
Стаття 85. До повноважень Верховної Ради України належить:
23) схвалення рішення про надання військової допомоги іншим державам, про направлення підрозділів Збройних Сил України до іншої держави чи про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України;

Тому той останній висер все того хто канув в анали історії Євнуховича в Ростові на який стверджується Росія є незаконним!!! бо так може будь-хто сказати "введіть війська бо...." (потрібне дописати)
 
Зверху