Окупація Криму.

abyrvalg

Well-Known Member
Обама сейчас заявление по Крыму делает. 5.00 по местному.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Військові не здаються, - експерт У Криму російський десант із спореними шевронами захоплює військові об'єкти. Про це на своїй сторінці в пише експерт, керівник Центру військово- політичних досліджень , Дмитро Тимчук , передає Цензор.НЕТ .
" Це вторгнення ! У Криму російський десант із спореними шевронами захоплює військові об'єкти. На аеродромах сідають російські Іл -76. Зараз йде штурм 36 -ї бригади . Українські війська повністю деморалізовані - ніякого опору. Інформація з багатьох джерел на місцях. Це війна . Точніше - захоплення " , - написав він.
Щойно повідомили : керівництво 36 -ї бригади самоусунулася . Особовий склад намагається оборонятися. На 21.40 начебто штурм не відбувся (або переноситься ) . Не виключено , йшла провокація для того , щоб змусити українців відкрити вогонь. Питання зі збіглим командуванням бригади залишається відкритим. на 22.00 з 2 -х джерел. Провокації бригада нейтралізувала . Командування начебто на місці і тримає ситуацію. Будемо сподіватися , що російські солдатики , не продовжать свої експерименти. Дай Бог ! " ,
- розповів він про події у Криму.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
трохи раніше було
28 ЛЮТОГО 2014 22:25
На Феодосію рухаються колони військової техніки

Про це в ефірі «5 каналу» сказав заступник голови Меджлісу Наріман Джелял, передає .

Також він додав, що у Феодосії знаходиться військова база, яка найближчим часом може бути захоплена.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 ЛЮТОГО 2014 22:26
В Криму невідомі захопили студію, орендовану студією Савіка Шустера

Про це в ефірі каналу «24» повідомив сам Шустер.

«Ми орендували студію в Криму, туди запросили Сергія Куніцина, Порошенка, представників кримських татар, але вони не можуть туди потрапити, бо хтось захопив цю студію, ми не знаємо хто», - заявив Шустер.
Схоже Порошенко з Куніциним попали.
 
Зверху