Окупація Криму.

Miroku

Well-Known Member
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 ЛЮТОГО 2014 20:33
МЗС України передало Росії ноту, в якій висловлено протест у зв’язку з порушенням повітряного простору України та недотриманням Угоди про статус та умови перебування Чорноморського флоту РФ на території України

Про це повідомили в прес-службі МЗС України.

«Окремо було наголошено на тому, що Україна не зверталася до Росії з жодними пропозиціями чи проханнями щодо застосування військових формувань Чорноморського флоту Російської Федерації, тимчасово дислокованих на території України, для забезпечення громадського порядку, запровадження будь-яких антитерористичних чи інших силових заходів», - йдеться в повідомленні.

МЗС України підтвердило свої вимоги щодо невідкладного повернення військовослужбовців, бойової та військової техніки Чорноморського флоту Росії до місць їхньої дислокації.

Нагадаємо, сьогодні озброєні люди у воєнній формі без розпізнавальних знаків захопили аеропорти Сімферополя і Севастополя, напередодні такі ж люди захопили приміщення Верховної Ради та Ради міністрів Криму. В Росії стверджують, що це "самооборона кримського населення", проте в МВС України заявили, що вояки не приховують, що є росіянами.
 

Vic_51

Миссионер
А если включить мозги? Харьков никто не захватывал. Луганск никто не захватывал. Донецк никто не захватывал. Схерали должны были захватить крым? Ждали бандерофашистских захватчиков, а получили москалекацапских.
- включаем:
- сил у захватчиков ограниченное кол-во, тихое распространение идёт. За счёт выездных бригад и насаждения угодных на местах.
- в Харькове точно пытались.
- а схера захватили Киев?

Москалекацапские они для вас, у крымчан к ним другое отношение. Как другое отношение к трезубцам, красно-чёрным флагам и к самим "борцам за освобождение" под эгидой Великого Рейха.
 

abyrvalg

Well-Known Member
ну да лучше западенским нацикам подчинится.
Севастополь заложен в 1783г. россиянами
Строителей они туда самолетами, возили. Ну или поездами. Строили там угадайте кто. Мы не знаем свою историю. Историю Украины пишут каждый раз под себя.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 ЛЮТОГО 2014 21:01
Росія хоче, щоб Україна постала в очах світу як територія хаосу, беззаконня та відсутності правового порядку

Про це телефоном в ефірі "Шустер Live" сьогодні ввечері розповів екс-радник президента РФ Андрій Ілларіонов, повідомляє .

"Багато хто сприймає це як спробу Путіна захопити Крим - це майже неймовірна історія. Навіщо це? Це провокації дуже високого рівня. Вони спрямовані на створення максимального резонансного ефекту в українському суспільстві. Щоб в українському суспільстві виникли голоси: "Потрібна армія, ми цього терпіти не можемо"", – вважає екс-радник.

"Як тільки українська влада віддасть наказ на використання сили – це їм і потрібно. Ось це підняття російського прапора, це для того, щоб спровокувати максимально жорстку реакцію нової української влади. Як тільки це відбудеться - почнеться громадянська війна в Україні, щоб ця війна була всіх проти всіх. Перше завдання - представити Україну в очах росіян та світу як територію хаосу, беззаконня та відсутності правового порядку, для того, щоб підтвердити заяви МЗС Росії. Для того, щоб показати, що Україна не відбулася як держава", – заявив Ілларіонов.
 

abyrvalg

Well-Known Member
Этот стих, который я учил еще в школе, приобрел другую смысловую нагрузку.

Хотят ли русские войны,
Спросите вы у "Тишины",
Над ширью пашен и "Полей",
И у "Берёз" и "Тополей"......

Тишина — 7,62/30-мм стрелково-гранатометный комплекс
Поле — авиационный комплекс РЭБ (Ми-8ПП)
Береза — танк Т-80УД
Тополь — мобильный грунтовый ракетный комплекс 15П158 [SS-25 Sickle]
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 ЛЮТОГО 2014 21:45
В Крим прибуло 13 літаків Іл-76 з російськими десантниками

Про це заявив постійний представник президента України в Криму Сергій Куніцин, передає .

«13 бортів з десантниками сідають у Гвардійському, в кожному по 150 чоловік, порахуйте», - заявив він.

Куніцин вважає, що на півострові відбувається збройне вторгнення Росії, військові контролюють весь «зовнішній периметр». «А подається це як те, що, мовляв, населення розгніване, воно на вас піде, а ми охороняємо від того, щоб не напали і зброю не захопили. Ми ж не в дитячому садку! Розуміємо, що до сьогоднішнього дня не було ніякої загрози, ніхто ні на кого не нападав», - сказав він.

«Ті, хто задумав цю операцію, про людей не думав», - підкреслив Куніцин.

На його думку, учасники «інтервенції» чекають відповіді, щоб українські військові почали стріляти. Куніцин закликав усіх схаменутися, щоб це «брязкання зброєю» не закінчилося трагедією.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 ЛЮТОГО 2014 21:57
В.о. президента України Олександр Турчинов зробив заяву, в якій заявив, що в Криму відбувається неприхована агресія проти Криму

«Вони провокують нас на військовий конфлікт. За даними нашої розвідки, вони відпрацьовують сценарій повністю аналогічний абхазському», - заявив Турчинов.

За його словами, українські військові виконують свої обов’язки і не піддаються на провокацію, розуміючи ту високу небезпеку, на яку наражається цивільне населення Криму.

«Я особисто звертаюся до Путіна з вимогою негайно припинити провокації і відкликати війська з Криму», - додав Турчинов, нагадавши, що з разом з США та Великою Британією Росія є гарантом недоторканості цілісності і недоторканості України.

«За зверненням Верховної Ради і за моїм особистим зверненням зараз відбувається засідання Ради безпеки ООН. Весь цивілізований світ підтримує Україну, РНБО відпрацювала план нормалізації ситуації на півострові», - заявив Турчинов.

«Ми вимагаємо нормалізувати ситуацію, ми впевнені що Україна збереже свою територію і незалежність і будь які спроби анексії і вторгнення будуть мати дуже серйозні наслідки», - йдеться в заяві.
 
Зверху