Окупація Криму.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
 

Whisper

Well-Known Member
Пожалуй все именно так. Я вообще в легком офигении от всего этого.
Капец , из-за одного отмороженного , сколько миллионов людей в офигении !..
ПС Интересно , а жители донбасса получают информацию о безоблачной жизни прошедших через референдум земляков ?..
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Капец , из-за одного отмороженного , сколько миллионов людей в офигении !..
ПС Интересно , а жители донбасса получают информацию о безоблачной жизни прошедших через референдум земляков ?..
Отримують щось на кшталт "веселится и ликует весь народ"
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

27 БЕРЕЗНЯ 2014 23:02
Звільнений із російського полону підполковник Дмитро Делятицький дав перше після визволення інтерв'ю

Командир Першого феодосійського батальйону морської піхоти разом із дружиною та двома синами знаходиться у Миколаєві, повідомляє з посиланням на .

28 березня він прилетить до Києва, де зустрінеться зі своїми підлеглими - тими 130-ма морпіхами, які залишилися вірними присязі України.

Російські спецпризначенці під час затримання зламали підполковнику ребра. Потім його три дні тримали в одиночній камері. Їсти давали, фізичних катувань не застосовували. У камеру приходив заступник командувача Чорноморського флоту і вкотре пропонував перейти на бік загарбників, але комбат не зрадив присязі.

"Зі мною все в порядку. Ми залишилися вірними українському народу, вірними своїй присязі. Перший батальйон морської піхоти виконав своє завдання до кінця, ми вважаємо. Любимо весь український народ і продовжуємо бути вірними йому", - запевнив Делятицький.
Нагадаємо, раніше інші викрадені у Криму військовослужбовці - Юлій Мамчур та Ростислав Ломтєв - розповіли, що їх .
 
Ерунда, собственность на квартиры и земельные участки в РФ легко может быть у иностранца... И продать, если захотите, вы сможете квартиру, причем уверяю вас, по более высокой чем ранее цене. А если захотите сделать гражданство РФ, то это также легко у вас получится. Делаете РВП(так как есть жилплощадь - получится) и через пол года и по новому закону гражданство. Не вижу повода для паники... Если вы сейчас прописаны в Крыму и хотите сохранить гражданство Украины, надо подать заявку. Только вот пока из всего населения .
Подскажите пожалуйста, куда подавать такую заявку чтоб сохранить гражданство Украины? Если не сложно дайте ссылку по поводу собственности. Я не паникую, я просто растеряна и не знаю что делать дальше. О законах про которые вы мне написали, я первый раз слышу. Сейчас такой информации нигде нет. Уехали мы с мужем оттуда на случай если будут военные действия. Спасибо за информацию.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 БЕРЕЗНЯ 2014 13:11
Президент РФ Володимир Путін наказав почати передачу Україні озброєння і військової техніки з кримських частин, які не перейшли на бік російської армії.

На зустрічі з вищими офіцерами з нагоди їхнього призначення на нові посади і присвоєння чергових військових звань з доповіддю до глави держави звернувся керівник Міноборони РФ Сергій Шойгу, - повідомляє

Він доповів , що "організоване виведення підрозділів української армії, які виявили бажання продовжувати службу в Збройних силах України, завершене". Крім цього, продовжив Шойгу, завершена зміна державної символіки на всіх кораблях і у всіх підрозділах, які перейшли на бік російської армії. "Актів осквернення, зневажливого ставлення до державної символіки України не допущено", - зазначив міністра оборони РФ.

Після цього Шойгу попросив дозволу верховного головнокомандувача приступити до передачі озброєнь і військової техніки України. За його словами йдеться „і про корабельний склад, і про авіацію”. Путін відповів згодою.

Втім, як повідомляє , на думку експертів, військова техніка, яку залишили українські військові, не становить жодної цінності. Вона застаріла і потребує серйозного ремонту.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 БЕРЕЗНЯ 2014 16:28
Будь-які дії Російської Федерації з конфіскації на свою користь військової техніки, озброєння, кораблів, які належать по праву українській державі, незаконні

Про це на брифінгу повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс, передає .

«Це суперечить міжнародному праву, і будь-які роздуми російських чиновників, що віддати і що забрати - це абсолютно неприйнятно», - сказав Перебийніс.

Нагадаємо, раніше Володимир Путін віддав наказ міністру оборони Росії Сергію Шойгу приступити до передачі Україні , дислокованих у Криму і залишилися в військових підрозділах, які не перейшли на бік російської армії. В той же час в Росії заявляють, що вирішують утилізувати чи взяти на озброєння захоплені кораблі Українського Чорноморського флоту.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 БЕРЕЗНЯ 2014 16:03
Невідомі побили українського рядового солдата-контрактника з військової частини на мисі Фіолент в Криму

Про це повідомляє з посиланням спільноту "Крим SOS".

Як зазначається, iнцидент трапився на території ракетно-зенітного дивізіону на Фіоленті (частина А-3009).

"Він прийшов забрати свої речі, вони його не пустили і натовпом почали бити. Зараз йому зашивають обличчя і готуються провести обстеження. Вже зараз лікарі кажуть, що йому знадобиться пластика", – зазначається у пості в соцмережі.

Тим часом в Міноборони України цю інформацію частково підтвердили, пише " ".

"Він (постраждалий, - ред.) жив у переобладнаному приміщенні. Там його зустріли десять людей… в результаті він був побитий, доставлений до шпиталю, йому зробили операцію. Більше нічого поки що не відомо", – повідомив начальник відділу командування Повітряних сил Збройних сил України Роман Юрчило.

Однак, хто саме напав на україського солдата, в Мiноборони поки що не знають.
 
Зверху