"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

igorlev

Active Member
свидомые, дайте свои комментарии пожалуйста

You must be registered for see medias
 

bortn5

Well-Known Member
Stein, не прихильнику "братства" його звинувачувати і не мені його захищати. Якщо ті "намісники імператора" іншої мови не розуміють, то мабуть так і треба з ними розмовляти. Принаймні результат це дає. Чи ти за "ліберальний підхід"?
Не соглашусь с Вами категорически!
 

Dragline

Железяка
Я имею право уважаемый выражать свою точку зрения!
Я рад что не принимал участия в этом действе!
Это щяс эйфория у многих-к сожалению она уже заканчивается.
Один негатив.:(
Постоянная эйфория - это только у психически нездоровых людей. А Ваша точка зрения уже давно всем ясна: идиоты, чего-то там мутят, бла-бла-бла, а я, нормальный и трезвомыслящий человек, блин, страдаю от бытовых неудобств, и мой скромный и налаженный взятками, где надо, бизнесок, терпит убытки, и, я вообще-то очковать начинаю, за свою семью, фашисты кругом...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
если проводилось, то где результаты?!
Мені, чи вам мали докласти про результати і забули? Якщо так цікавить, їдьте в Кієв, дізнавайтесь. Мені чомусь здається, що про кінцеві результати щось казати ще зарано, а результати експертизи справа фахівців.
 

vsvhf

мимо проходила :)
Мені, чи вам мали докласти про результати і забули? Якщо так цікавить, їдьте в Кієв, дізнавайтесь. Мені чомусь здається, що про кінцеві результати щось казати ще зарано, а результати експертизи справа фахівців.
для стабилизации общества - результаты можно сделать и экспресс-методом.
 

Faradey

Живой
Московські попи і тут наврали.
Я уже говорил. Люди мирно толпой пришли в храм просто поговорить. В одиночку девочка Николай Карпенко уже боится ходить? Или надо было ожидать от него фразы " Да! Я хотел закидать коктейлями молотова церковь! Я кровавое чудовище!"...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Не соглашусь с Вами категорически!
З чим? Я й не захищав, бо особисто мені теж така поведінка не сподобалась. І не прихильнику "братства" ( пану Stein'у ) звинувачувати.

26 ЛЮТОГО 2014 21:32
В ніч з 24 на 25 січня озброєні автоматами Калашникова люди з організації Корчинського «Братство» проникли в приміщення на провулку Рильського в Києві, яке неофіційно пов’язують з Юрієм Іванющенком та одним із синів Януковича

Як повідомляє кореспондент , тепер це приміщення зайняли люди Корчинського.

За словами працівника офісної будівлі, розміщеної по сусідству, учасники «Братства» пограбували захоплене приміщення, а тепер пропонують «охороняти» їх.

Як зазначають люди Корчинського, вони готові захистити сусідні будівлі від мародерів.

Проте працівник сусіднього з захопленим приміщенням розповів, що люди з «Братства» виносили з будівлі речі в машини, які стоять припарковані під будівлею. Виносили все – від комп’ютерів і меблів до мототехніки, що зберігалась в гаражі. Це зафіксували камери спостереження.

Керівники сусідніх офісів посилили охорону, зокрема на охороні стоятимуть бійці з самооборони та наймані працівники охоронних фірм.

Вони також зазначають, що розраховувати на міліцію не доводиться, тому що на виклики ніхто не прибув.
При цьому є велика імовірність, що це був лише спектакль, а документи просто вилучили, щоб не дістались правоохоронцям.
 
Зверху