если проводилось, то где результаты?!Мимрочка, 2 дні проводили експертизи, не хвилюйся, все зафіксовано. Родинам жеж колись треба були зі своїми загиблими проститись та поховати?
Не соглашусь с Вами категорически!Stein, не прихильнику "братства" його звинувачувати і не мені його захищати. Якщо ті "намісники імператора" іншої мови не розуміють, то мабуть так і треба з ними розмовляти. Принаймні результат це дає. Чи ти за "ліберальний підхід"?
норм
You must be registered for see medias
ты тут и здесь. надеюсь по ймёш не буду писать ктосвидомые, дайте свои комментарии пожалуйста
You must be registered for see medias
Постоянная эйфория - это только у психически нездоровых людей. А Ваша точка зрения уже давно всем ясна: идиоты, чего-то там мутят, бла-бла-бла, а я, нормальный и трезвомыслящий человек, блин, страдаю от бытовых неудобств, и мой скромный и налаженный взятками, где надо, бизнесок, терпит убытки, и, я вообще-то очковать начинаю, за свою семью, фашисты кругом...Я имею право уважаемый выражать свою точку зрения!
Я рад что не принимал участия в этом действе!
Это щяс эйфория у многих-к сожалению она уже заканчивается.
Один негатив.
Мені, чи вам мали докласти про результати і забули? Якщо так цікавить, їдьте в Кієв, дізнавайтесь. Мені чомусь здається, що про кінцеві результати щось казати ще зарано, а результати експертизи справа фахівців.если проводилось, то где результаты?!
для стабилизации общества - результаты можно сделать и экспресс-методом.Мені, чи вам мали докласти про результати і забули? Якщо так цікавить, їдьте в Кієв, дізнавайтесь. Мені чомусь здається, що про кінцеві результати щось казати ще зарано, а результати експертизи справа фахівців.
Я уже говорил. Люди мирно толпой пришли в храм просто поговорить. В одиночку девочка Николай Карпенко уже боится ходить? Или надо было ожидать от него фразы " Да! Я хотел закидать коктейлями молотова церковь! Я кровавое чудовище!"...Московські попи і тут наврали.
You must be registered for see links
З чим? Я й не захищав, бо особисто мені теж така поведінка не сподобалась. І не прихильнику "братства" ( пану Stein'у ) звинувачувати.Не соглашусь с Вами категорически!
При цьому є велика імовірність, що це був лише спектакль, а документи просто вилучили, щоб не дістались правоохоронцям.26 ЛЮТОГО 2014 21:32
В ніч з 24 на 25 січня озброєні автоматами Калашникова люди з організації Корчинського «Братство» проникли в приміщення на провулку Рильського в Києві, яке неофіційно пов’язують з Юрієм Іванющенком та одним із синів Януковича
Як повідомляє кореспондентYou must be registered for see links, тепер це приміщення зайняли люди Корчинського.
За словами працівника офісної будівлі, розміщеної по сусідству, учасники «Братства» пограбували захоплене приміщення, а тепер пропонують «охороняти» їх.
Як зазначають люди Корчинського, вони готові захистити сусідні будівлі від мародерів.
Проте працівник сусіднього з захопленим приміщенням розповів, що люди з «Братства» виносили з будівлі речі в машини, які стоять припарковані під будівлею. Виносили все – від комп’ютерів і меблів до мототехніки, що зберігалась в гаражі. Це зафіксували камери спостереження.
Керівники сусідніх офісів посилили охорону, зокрема на охороні стоятимуть бійці з самооборони та наймані працівники охоронних фірм.
Вони також зазначають, що розраховувати на міліцію не доводиться, тому що на виклики ніхто не прибув.