Передвиборчі реклами

• Автор теми cem
  • Дата створення

Bezdelnik

Я плюю на всю попсу!
Тільки дві політичні сили долають виборний бар’єр на Львівщині

Як показали дослідження центру "Соціоінформ", оприлюднені керівником центру Олексієм Антиповичем, якби дострокові вибори до Верховної Ради відбулися вже сьогодні, то 3-% бар’єр у Львівській області подолали б тільки БЮТ та блок "Наша Україна - Народна Самооборона".

Партія регіонів, яка опинилася на 3 місці за симпатіями виборців з Львівщини, у м. Львові має підтримку 5% громадян, а в області загалом - 2,8%. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведені Центром "Соціоінформ" у Львівської області з 17 до 27 липня 2007 року. .

Згідно із результатами опитування, за БЮТ проголосували б 32% мешканців Львова, 43,3% мешканців інших міст області та 58,5% - мешканців сіл (загалом, по області показник становить 41,8%). Водночас за блок "НУ-НС" проголосували б 32,3% львів’ян, 30% мешканців інших міст Львівщини та 28% мешканців сіл (загалом по області - 29,9%).

За ВО "Свобода" у Львові проголосували б 1,5% опитаних, в інших містах Львівщини - 3,1%, у селах - 1,6% (загалом по області - 1,9%).

Методом інтерв’ю було опитано 1 200 респондентів, які репрезентують доросле населення Львівської області віком від 18 років. Похибка репрезентативності +/-3%.

P/S.Вот это мне уже начинает нравиться !!!

Mammoth

evil
Модератор
Вчера видел моЩную рекламу нашего президента по 5тому каналу. Как он лесные пожары тушит. Всем его поклонникам и изберателям пламенный превед.

bsv

Странник
Да уж соц.опрос -это полная лажа ,2 выше написаных опроса и космически разные цифры,но соц.партия молодец везде я рад!!!
Как известно есть три виды лжи - простая лож, ужасная лож и статистика :)

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Передвиборчі реклами

Телевізор не дивлюсь. Суджу по білбордам.
БЮТ: Український прорив, стратегія, рішення, залучення кожного до обговорення. Непогано, як на мене. Але вони це невперше роблять. Проект Ідеальна країна існує давно.
НУ: тільки скасування недоторканності... нічого цікавого. Хоч якісь ідеї містяться лише на рекламах Президента. Адмін ресурсом запахло)
ПР: нічого конкретного. Одні загальні позитивні слогани. Мабуть спрямовуються на підсвідоме навіювання. А ще мені не дуже подобається експлуатація зображення України на їх рекламі. Ось хто-хто, а вони більше з Росією асоціюються і не приховують цього. Намагаються змінити стереотип?
Литвин: це просто умора: "Країні потрібен Литвин". Перше, що приходить на думку: ось тільки Литвина нам і не вистачало. Невдало підібрані кольори. Відчуття штучності та награності.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Данные всеукраинского опроса ,проведённого Институтом социальной и политической психологии Академии педагогических наук Украины:
ПР--------------34,6%
БЮТ-------------28,8%
НУНС-----------16,3%
КПУ-------------5,5%
СП--------------0,7%
(Данные взяты мной с сумской газеты "Моя газета")
Радует последняя партия :)
А суть опроса в чём состояла?

Andys

New Member
Re: Відповідь: Передвиборчі реклами

Телевізор не дивлюсь. Суджу по білбордам.
БЮТ: Український прорив, стратегія, рішення, залучення кожного до обговорення. Непогано, як на мене. Але вони це невперше роблять. Проект Ідеальна країна існує давно.
НУ: тільки скасування недоторканності... нічого цікавого. Хоч якісь ідеї містяться лише на рекламах Президента. Адмін ресурсом запахло)
ПР: нічого конкретного. Одні загальні позитивні слогани. Мабуть спрямовуються на підсвідоме навіювання. А ще мені не дуже подобається експлуатація зображення України на їх рекламі. Ось хто-хто, а вони більше з Росією асоціюються і не приховують цього. Намагаються змінити стереотип?
Литвин: це просто умора: "Країні потрібен Литвин". Перше, що приходить на думку: ось тільки Литвина нам і не вистачало. Невдало підібрані кольори. Відчуття штучності та награності.
ну за несунами никто ж не видит флага США иил флага ЕЭС.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Передвиборчі реклами

ну за несунами никто ж не видит флага США иил флага ЕЭС.
Хм, ну вони ж не на фоні України
І я щось не чула, щоб НУ підписала договір про співпрацю з демократами США чи ще з кимось подібним. Зате ПР може таке робити з російськими партіями.
З.І. І визначтесь вже нарешті, Ющенко націоналіст чи патріот США?

R

Radianta

Guest
Реклама где Януковича руку целует мужчина, а Юлька-руку девочки, проявляет только отрицательные эмоции.
Представляю первые мысли дурачков, которые польстились на эту рекламу с надеждой что жизнь в Украине с БЮТ станет лучше.

CHGrey

Rzzevskiy
Юлька обещает интеллектуальный прорыв.Интересно куда и как и что должно прорвать . Чем то напомнила Кучму,когда он демонстративно
подписывал указы для предпринимателей(более дибильных и бесполезных
трудно себе и представить) Создается впечатление что Юлька может только бороться а что нужно Украине даже и представления не имеет.
Ющенко то же самое(флаг в каждый дом).Если они будут у власти то это
потерянное время для Украины.

HNIW

Member
В рекламе ПР присваивает все заслуги оранжевых себе, а с януковича сделали небожителя, если бы на дворе были 50-тые года -второй сталин.Идиотская реклама на идиотов рассчитана. Кроме присвоения чужой заслуги и тонны грязи на оранжевых больше ничего нет.
Рекламу НУ не видел, так как тв вообще не смотрю, а вот предвыборна программа БЮТ более целенаправлена.
Ааа, и ещё ж литвин, ну он вообще насмешил-спаситель нации ))
заслуги оранжевых видны на сайте укрстата за 2004-2005-2006гг
цифирь весьма занятна и главное репрезентативна , вот ее и нужно крутить по телеку дабы апологеты оранжизма покаялись в ереси

БЮТ: Український прорив пардон прорыв чего и куда? а то на ум сантехнические ассоциации приходят... неужели во власть?

Зверху