Відповідь: А как это вот понимать?
Ви не вбачаєте різниці між актом акуратного перейменування вулиці та ось цим:
You must be registered for see links
?
Як на мене - то це трішки різні речі. Хоча спосіб нанесення - однаковий.
І, безперечно, відповідальність має наставати за одними статтями. Але за перейменування, як за політичну акцію - по мінімуму, а за безглузді карлючки, як за вандалізм - по максимуму. Так само по мінімуму треба давати за мистецькі графіті, як то картини (
) чи щось подібне. А за паплюження безглуздими "підписами" - однозначно максимум....
Бла-бла-бла... В чергове констатую, що пан Штайн зовсім забрехалися і потрапили в купи, які самі ж до цього і понакладали. :lol::lol::lol: Вихід - можна "пообєз'яннічать", але він тут явно не "канає".
Вибачте, а для чого Ви приводите мені фотокартки примітивних графіті? Хіба йшлося про те, що хтось малював на стінах чортиків з ріжками, чоловічків з геніталіями чи просто мазюкав літери? Ні, розмова йшла про покарання конкретних осіб за конкретний вчинок. Гляньте на перший пост цієї теми.
Так ось, покарані особи зробили не просто графіті на стіну. Більше того, то було не просто зображення якоїсь віртуальної особи (як зазначав адвокат покараних). Ця особа досить таки конкретна і всім відома, за Вашими словами. Ви це підтвердили своїм постом, надавши посилання на інтернет сторінку. На цій же інтернет сторінці ми бачимо заклик до аналогічних дій, які в даному випадку носять форму протесту.
Отже, покарані особи нанесли графіті на знак протесту.
Йдемо далі. За словами вашого "Братства" перейменування вулиці Червоноармійської на "Вермахтівську"
також було акцією протесту. Зауважте, і цей протест був вчинений в той самий спосіб - за допомогою аерозольного балончика так само була нанесена фарба на архітектурні споруди.
Так скажіть мені в чому різниця: дії були однакові, дії виконувалися однаково (з однією метою, а саме на знак протесту). Ось лише на думку пана Штайна одна дія має бути покарана мінімально (і в той же час всіляко популяризуватися в інеті), а інша дія - є елементарним забрудненням міста і тягне (на думку того таки пана Шайна) 10 років позбавлення волі. В чому різниця? Хто-небудь її бачить? Я - анітрохи.
Але це ще один бік медалі. А є й зворот. "Братчики" "перейменували" вулицю Червоноармійську не на честь якогось українського підрозділу - синьожупанників, сірожупанників, загонів Холодноярської республіки, січових стрільців, героїв Крут, учасників Зимових походів, вояків УПА або хоча б на вояків 14 гренадерської дивізії "Галичина". Її назвали імені солдат Вермахту. Нагадаю, пане Штайне, що це солдати, які за всіма ознаками є загарбниками для нашої країни, які на цій землі вбивали, грабували, гвалтували. Саме через те, що дії цих солдат були жахливими, що збитки, завдані ними були колосальними, нашу країну в свій час (ще в складі СССР) було прийнято в ООН як рівноправного члена. Тож коли хлопці, що малювали чоловіка з діркою в лобі, на Вашу думку заслуговують 10 років, то особи, що нарікали вулицю іменем вбивць і загарбників заслуговують навіть не довічного ув'язнення, а суду Лінча. Саме так - бути розтерзаним натовпом, це те, що їм потрібно.
Щодо стендів та бігбордів - я пояснював вище. І про діда Мороза теж.
Ви то писали, але там така сама нелогічна маячня. Окрім того, спробуйте пояснити, як мама зможе розказати дитині (яка чекає Діда Мороза з подарунком, але бачить його повішеним в прольоті мосту), що то дяді без клепки в голові показово протестують. І як потім лікувати душевну травму дитини (бо реакція дитячої свідомості може бути на побачене не зовсім позитивною)?