Deather
Well-Known Member
ну так как там с пересчетом дела?!:mrgreen:Что ему станется?
ну так как там с пересчетом дела?!:mrgreen:Что ему станется?
молодец, слив засчитан:lol:Считайте...
Слив дохлый засчитан. Кстати я на своей земле, а это вас понаехало на подаренные земли тоталитарных аккупантов. Так что веди себя как положенно гостямтолько полоумная жаба пытается всем навешать ярлыки, еще полоумная жаба любит быстро-быстро строчить ответ, еще полоумная жаба не дочитала, что
еще полоумная жаба забывает чего она в этой противной ей стране оказалась, еще полоумная жаба попытается найти пруф на "воспеваемую" мной демократию не вырывая пару слов из контекста, привет грушнегу.
на а вот это
а что тебя млодшего сотрудника тут держит, вали к себе на горы, там и экология лучше да и в стаде баранов ты не выделишься, если опять свой рот поганый не откроешь.
Мене? Правда кажуть, що нахабство - друге щастя. Містєр Vic_51 Ви екстрополюєте свої "охі-вздохі" про дівчаток з "формамі" на інших?Фокс Малдер, поздно Вас на романтику потянуло :down:
Стьідно, товарісч! "Развєдчік", при тому "руССкій" - а така амнезія. :lol::lol::lol:You must be registered for see links
Чуркистанский беженец решил тут на форуме когнитивный диссонанс свой проявить ?Слив дохлый засчитан. Кстати я на своей земле, а это вас понаехало на подаренные земли тоталитарных аккупантов. Так что веди себя как положенно гостям
Також подякую за конструктивну відповідь. Головним чином за те, що нагадали певному колу осіб, що були проблеми, а не безхмарне небо і повний достаток. Ось лише про ці проблеми не те що не згадує де-то, їх просто відверто заперечують. З Вашого дозволу мої "5-ть копійок". Кооперативна квартира 7800 при внеску у 240 рублів на рік? Поділіть перше на друге і побачите, що слід виплачувати 32 з половиною роки. Ми квартиру в кооперативі не купували, досвіду такого не маю. Але щось цифри здаються не дуже реальними. Мабуть же ж був якийсь перший внесок, при чому не малий.С интересом читаю дискусию. Совка нет уже 22 года, плюс скажем 25 лет ( чтобы разобраться в ситуации надо пожить несколько лет не под родительским крылышком, самому поработать, заплатить за квартиру, купит в магазине ИЛИ НА БАЗАРЕ). Так что уважаемые форумчане предлагаю указывать ВОЗРАСТ, а то получается : одна бабка сказала.
...
Считайте сами.
сказать нечего, но очень хочется, да?!Слив дохлый засчитан.
горец, так ты из Крыма нам вещаешь?!Кстати я на своей земле, а это вас понаехало на подаренные земли тоталитарных аккупантов.
Кстати о компах, в девяносты 286-й стоил как пол однокомнатной квартиры в Сумах. Не видел квартир нынче по цене двух компов. Видик стоил как мотоцикл МТ, не вижу теперь ДВД плееров по таким ценам.
разбирайтесь девочки:lol:Сколько стоил компьютер тогда? На процессоре 8088? Не помните уже? А ведь всего то 25 лет прошло. А стоил он до 20 ТЫСЯЧ РУБЛЕЙ! Планшетный сканер меняли на новый "москвич"!
плюсую.Також подякую за конструктивну відповідь. Головним чином за те, що нагадали певному колу осіб, що були проблеми, а не безхмарне небо і повний достаток. Ось лише про ці проблеми не те що не згадує де-то, їх просто відверто заперечують. З Вашого дозволу мої "5-ть копійок". Кооперативна квартира 7800 при внеску у 240 рублів на рік? Поділіть перше на друге і побачите, що слід виплачувати 32 з половиною роки. Ми квартиру в кооперативі не купували, досвіду такого не маю. Але щось цифри здаються не дуже реальними. Мабуть же ж був якийсь перший внесок, при чому не малий.
Вже писав тут про черги за ковбасою, які слід було займати з ранку, і про ковбасу в коопторгах по "7-12 рублів". Скажіть, а багато могла накупити ковбаси по 7 рублів за кг медсестра із зарплатою в 70 рублів. Питання риторичне. 10 кілограм. І все. А на комунальну платню, на ту ж музикальну школу, на інші потреби (нехай і невеличкі витрати по нинішнім часам) - зась! Тому обжиратися - ніхто не обжирався, попри заяви окремих казкарів про "сметани, окорока, ковбаси і шашлички за 20 копійок".
Взуття та одяг вітчизняний дешевими були? Можливо. Ось лише всі знали, що вітчизняне - "не камільфо". Цього навіть не приховували, і гумористи на сатиричних передачах частенько про це згадували. Були югославські (німецькі, італійські, чеські тощо) чобітки? Були, та не для всіх. Погодьтеся, що їх не купували, а діставали. І діставали не лише чобітки, діставали все на світі.Тому і загальна картина складається вже не така безтурботна.
Никто не говорил, что было все отлично.Фокс Малдер,
акож подякую за конструктивну відповідь. Головним чином за те, що нагадали певному колу осіб, що були проблеми, а не безхмарне небо і повний достаток.
Я знаю таких, которые покупали. Все реально. Тоже платили раз в квартал и все выплатили и до сих пор там живут.Кооперативна квартира 7800 при внеску у 240 рублів на рік? Поділіть перше на друге і побачите, що слід виплачувати 32 з половиною роки. Ми квартиру в кооперативі не купували, досвіду такого не маю. Але щось цифри здаються не дуже реальними. Мабуть же ж був якийсь перший внесок, при чому не малий.
А ее муж литейщик получал 350, а токарь на станке с ЧПУ на фрнузе до 500. А вообще я не помню, чтоб что то покупали в коопторге. Почемуто ассортимента магазинов хватало. Из трез продуктовых магазинов в округе остался один, вернее его третья часть. Но появилось штук пять МАФ-ов с заоблачными ценами, в которых вообще непонятно кто покупает.Вже писав тут про черги за ковбасою, які слід було займати з ранку, і про ковбасу в коопторгах по "7-12 рублів". Скажіть, а багато могла накупити ковбаси по 7 рублів за кг медсестра із зарплатою в 70 рублів. Питання риторичне.
Уточняйте, что это вы с Вадимом знали. А меня все устраивало. Если б сейчас в продаже были товары Советского качества, я бы их покупал, вместо кЕтайских или турецких. Да и сами турки в то время с удовольствием брали Советские товары. Как и канадцы, и вообще половина мира.Взуття та одяг вітчизняний дешевими були? Можливо. Ось лише всі знали, що вітчизняне - "не камільфо".
А где они сейчас? Почему их стало невозможно достать? Дефицит стал еще дефицитнее?Були югославські (німецькі, італійські, чеські тощо) чобітки? Були, та не для всіх. Погодьтеся, що їх не купували, а діставали.
Меняю с моей доплатой сегодняшнее счастье на несчастье Сталинского СССРТому і загальна картина складається вже не така безтурботна.