Merime
New Member
Цю дерев'яну фортецю планував у будував сумський художник і різьбяр (нині покійний) Микола Саєнко (по простому Мікєша). Я ходив тоді у нього в підмайстрах і чудово пам'ятаю, як вона будувалась. Це був справжній витвір мистецтва. На жаль, не зберегли.Замечательный парк "Сказка" теперь вспоминается, как красивая сказка. Вот для сравнения фото 1991 года, многие уже не помнят, а некоторые даже никогда не видели...
Ну, це вже перебор, хіба треба спеціальний закон і кінна міліція, щоб дотумкати, що в дитячому парку курити і бухати не можна? Без палки і штрафів у самих хіба тями немає?предъявил требование указать мне на отведённое место для курения (согласно Закону о курении). Места нет?? Курю где хочу!
Поділяю вашу стурбованість. Залишається сподіватись або на порядність міської влади, або на те, що їй не довго лишилось.Расстроился я шото...
А він вже магнат?!! А ще зовсім недавно Родік ходив сірий та убогий, позичаючи у всіх грошей. От що значить стати слугою народу!не об этой площадке говорили, что она отошла хоккейному магнату Родиону Кочубею?
І чомусь раніше я в нього не помічав ні особливої любові до хокею, ні прагнень до перебудови парків. А тут ніби якась пошесть на хлопця напала))) Косять дивні хвороби наших обранців...
Я гадаю, що цей парк буде зарахований до заслуг перевиборчого блоку Мінаєва (той, що зараз називається фонд "За чисте місто") і буде така ж показуха, як і з іншими об'єктами. Напр., розпіарений двір по Заливній ,13, який Мінаєв обіцяв зробити показовим, а поставили дитячу гірку, 8 лавок, 2 столи, заасфальтували 3 доріжки і на тому все покинули. Більше того, заасфальтували лише дорогу під будинком рівно до половини - від 1 по 6 під'їзди, а від 6 до 12 - ями та вибоїни. І по телебаченню Мінаєв відчитав мешканців за "несознательность", бо не дали своїх грошей під цей проект.Наша мерия принимает правильные решения исключительно накануне выборов. Что, никто из депутатов никогда в жизни не слышал, что парк "Сказка" мягко говоря в ж...е???