Выборы-2012

За какую политическую партию Вы проголосуете во время Выборов-2012?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    184
  • Опитування закрито .
Статус
Закрита.

Faradey

Живой
Брехня всё. А то с чего бы его судили за слежку за Ющенко да за празднование дня милиции ? Тут поинтересней темы (в указанной писанине).
Хоть иногда нужно мозг включать и думать.
Вот-вот..Господин Петрухан... Нужно хотя бы иногда думать... Я с Вам абсолютно согласен...
Шикарная отмазка...)) Еще есть замечательная контраргументация- "И чё?")
Просто хотелось внести ложку дегтя в здешнее оппозиционное сообщество... А то варитесь тут в своем "липовом" меду)...
 

lion.ts

[deleted]
То есть программу партии Бют вы не читали? забавно....
Оставлю Вам прелесть открытий чудных...)) Что-то там про Конституционный суд..Не помню точно, а у них сайт упал)))
В том-то и дело, уважаемый, что читал....
Итак, 7 первоочередных шагов скопипастенных из программы ОО "Батькивщина"


ІІ. СІМ НАШИХ ПЕРШОЧЕРГОВИХ ЗАВДАНЬ

1. Дамо людям можливість працювати і гідно заробляти.
Замість Податкового кодексу нинішньої влади, який душить підприємців, ми приймемо новий – Кодекс економічного зростання. Кількість податків буде зменшено, їх ставки знижені, процедура сплати – спрощена. Новий податковий кодекс дасть можливість створювати нові робочі місця з
гідною зарплатою.
Держава не заважатиме підприємцям. Ми спростимо процедуру відкриття і закриття бізнесу, ліквідуємо систему кримінальних «наглядачів», позапланових перевірок і «планових» поборів. Бізнес буде захищеним від «контролерів» у погонах і без.
2. Встановимо гідні зарплати і справедливі пенсії.
Нинішня влада переконує, що держава бідна, тому бідні і громадяни. Це не так. Наша бідність – не від бідності держави, а від того, що при владі в ній – зажерливі крадії, злочинці та корупціонери. Ми встановимо справедливу систему розподілу національного багатства в
інтересах громадян. Сьогодні громадяни України отримують за свою працю менше, ніж вона вартує. Тому з кожним роком прості українці стають біднішими, а олігархи, які використовують дешеву
робочу силу, – багатшими. Ми встановимо новий, реальний прожитковий мінімум, який забезпечить не фізіологічне виживання, як зараз, а повноцінне життя. Мінімальна заробітна плата не буде нижчою за
новий прожитковий мінімум, а протягом 5 років перевищить його удвічі.
Лікарі, вчителі, науковці, всі працівники бюджетної сфери отримають зарплату, яка відповідатиме значущості їх праці для суспільства. Ми захистимо права кожного найманого працівника незалежно від того, працює він у державній чи недержавній сфері. Ми невідкладно повернемо до чинного пенсійного законодавства норму («поправку №40»),
внесену опозицією і вилучену провладною більшістю, яка дасть можливість одномоментно збільшити пенсії в середньому на 334 гривні.
Ми встановимо однакові правила нарахування пенсій для всіх громадян, зокрема й високопосадовців. Наші цілі в пенсійному забезпеченні: «Пенсія вища, ніж ціни. Більше і довше працюєш – одержуєш більшу пенсію». Ми покладемо край ганебним явищам – бідності працюючих та несправедливим пенсіям!
3. Корупціонери понесуть відповідальність. Корупція – це коли зароблене більшістю людей витрачається не на школи і лікарні, а на «Межигір`я» та вілли купки можновладців, «осідає» на їхніх закордонних рахунках. Ми проведемо антикорупційну люстрацію, перевіримо відповідність витрат і вартості майна чиновників та членів їхніх сімей задекларованим доходам. Ті, хто не пройде перевірку, відповідатимуть перед законом і будуть позбавлені права обіймати посади на державній службі.
Ми створимо ефективний і незалежний орган – Національне антикорупційне бюро, який не робитиме винятків ні для кого. Ми відберемо у чиновників можливість свавільно впливати на життя людей. Наш підхід: «Менше повноважень у чиновників – менше можливостей для
корупції».
4. Ми відновимо справедливість. Суд, прокуратура, міліція будуть захищати права людей, а не порушувати їх. Нами будуть внесені зміни до законодавства про судову владу, що зроблять її незалежною від впливу інших владних інститутів. Ми створимо реально працюючий суд присяжних. Судді більше не будуть приймати неправосудні рішення, аби догодити владі. Ми проведемо реформи прокуратури і правоохоронних органів, перетворимо їх з репресивно-каральних на правозахисні, встановимо над ними ефективний цивільний контроль. Ми істотно скоротимо чисельність міліцейських спецпідрозділів, які сьогодні
використовуються проти мирних громадян. Їх службовцям буде надана можливість застосувати свої професійні навички і вміння в боротьбі зі злочинністю, охороні безпеки громадян та їхнього майна, захисті держави в лавах професійних Збройних Сил.
Ми звільнимо з тюрем Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, усіх політичних в’язнів та противників режиму, засуджених за вигаданими «злочинами». Судді, прокурори, працівники міліції, всі посадовці, причетні до політичних переслідувань, будуть притягнуті до відповідальності. Ті, хто зловживав владою, переслідуючи людей за політичними мотивами, відчують силу закону на собі. Ніхто не уникне покарання, раніше чи пізніше.
Ми повернемо народу і країні розкрадене. Проведемо ревізію результатів державних закупівель, здійснених чинною владою. Повернемо до бюджету державні кошти, які були незаконно використані для особистого збагачення можновладців – через фіктивні тендери, «відкати» тощо. Ми скоротимо витрати на утримання влади і спрямуємо ці кошти на соціальні
потреби. Ми примусимо тих, хто переплутав власну кишеню з державною, повернути вкрадене і компенсувати нанесені збитки.
5. Замість дорогого російського газу – дешева українська енергія. Ми не допустимо втрати державою її ГТС – стратегічного ресурсу, який має належати майбутнім поколінням. Добиватимемося встановлення економічно обґрунтованих цін на імпортовані енергоресурси.
У національному енергетичному балансі ми рішуче і наполегливо замінятимемо дорогий російський газ власними ресурсами – електроенергією, вугіллям, газом власного видобутку, зупинимо постійне спекулятивне підвищення тарифів на опалення.
Ми знімемо з держави тягар постачання газу підприємствам, що контролюються олігархами, – нехай купують його за власні прибутки. Людей не будуть лякати холодними зимами чи «газовими війнами», ми знімемо з України «газовий зашморг».
6. Ми усунемо кримінально-олігархічний режим Януковича. Ми йдемо до Верховної Ради, щоб утворити в ній демократичну більшість. Це стане нашим першим кроком на шляху усунення від влади режиму Януковича.
Ми ухвалимо Закон про імпічмент президента і розпочнемо процедуру його відсторонення від влади, усунемо ставлеників президента та його сім`ї від важелів контролю над силовими, фінансовими, податковими структурами. Ми вирвемо владу з рук антинародного режиму і повернемо Україну на європейський демократичний шлях розвитку.
7. Ми поставимо владу під контроль суспільства. Проведемо широкомасштабну реформу
політичної системи, яка створить збалансовану владу. Президент буде лише одним з її інститутів, який працюватиме під контролем народу, а його повноваження будуть обмежені повноваженнями Парламенту. Судова гілка влади стане реально незалежною. Ми надамо громадянам широкі можливості впливати на владу через референдуми. Запровадимо механізм висловлення недовіри Президенту через референдум. Унормуємо
процедуру імпічменту глави держави. Надамо виборцям можливість відкликати депутатів. Позбавимо недоторканності народних депутатів і суддів.
Ми змінимо статус громадянина з майже безправного заручника політиків на господаря свого життя, який не лише найматиме менеджерів на роботу на державних посадах, а й матиме можливість разом із іншими громадянами звільняти їх у разі неналежного виконання їхніх обов’язків.
Влада повинна служити громадянам – цей принцип демократії запрацює в Україні.

;)

По вопросу финансового благополучия четы Луценко можете почитать здесь ... Либо погуглить самостоятельно...
Ммм)) Приведена пусто-порожняя статья аля Луценко поколупался в носу. А я ведь просил ссылку на то, где он "накрал" что-то:lol:
Какая незадача))) У Луценко ж Инфинити есть - епт, какое горе, нафер)))
 

Vic_51

Миссионер
Мені якщо чесно байдуже, хто нам допоможе знищити банду Януковича і "регіоналів" - ОО, держ.деп, чи сомалійські пірати.
И под чью дудку плясать после этого? Весьма патриотично!
Не Вам про це судити, ой не Вам.
Да я Вас и не судил, просто задал простенький вопрос. Вот только напоминает это всё недорогую проститутку с: "А мне дочь на что растить!?"
 
Да я Вас и не судил, просто задал простенький вопрос. Вот только напоминает это всё недорогую проститутку с: "А мне дочь на что растить!?"
В качестве ценителя и знатока услуг этой замечательной специальности вы ошиблись веткой форума, а что касается такого же "простенького" вопроса в ваш адрес о том, под чью там кто дудку должен плясать, мы так и не узнаем уже ? Ибо постигнет его участь динамики курса бакса и инфляции "при Кучме".

В среднем доходчиво ? :mrgreen:
 

Petruhann

Забанен
Вот-вот..Господин Петрухан... Нужно хотя бы иногда думать... Я с Вам абсолютно согласен...
Шикарная отмазка...)) Еще есть замечательная контраргументация- "И чё?")
Просто хотелось внести ложку дегтя в здешнее оппозиционное сообщество... А то варитесь тут в своем "липовом" меду)...
Это логика. Если б были бы перспективы раскрутить описанные в заказухе деяния Луценка, то впаяли б ему по полной программе ...

А в реале кроме празднования дня милиции да звания водителю ничего не смогли. Думаешь ты умнее генпрокурора и системы ?
 

Vic_51

Миссионер
В качестве ценителя и знатока услуг этой замечательной специальности вы ошиблись веткой форума
Чтобы не возникало таких ошибочных заявлений мне следовало бы добавить термин "политическая проститутка" или "патриотическая проститутка"?
Хм, думается и так все поняли, да и аллегория выглядела не так грубо.

Ибо постигнет его участь динамики курса бакса и инфляции "при Кучме".
"...При Кучме долгие годы гривна была стабильна."(с), у Вас по другому было?
 
Статус
Закрита.
Зверху