Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

lion.ts

[deleted]
Предложение лишь одно: прекратить резать неугодные одному модераторы сообщения, оставляя при этом свои.

Итак, по заверениям господина Stein'a, слова ПРасты и Чивокуня, сказанные мною, являются куда как серьезнее оскорблением, чем слова сказанные им же: "жует сопли", "фєнємовний" (про сокамерников Президента), и "словоблуд" (про Тимошенко)... Поэтому, мои посты заслуживают быть удаленными, а его - нет.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Предложение лишь одно: прекратить резать неугодные одному модераторы сообщения, оставляя при этом свои.

Итак, по заверениям господина Stein'a, слова ПРасты и Чивокуня, сказанные мною, являются куда как серьезнее оскорблением, чем слова сказанные им же: "жует сопли", "фєнємовний" (про сокамерников Президента), и "словоблуд" (про Тимошенко)... Поэтому, мои посты заслуживают быть удаленными, а его - нет.
Будь ласка, посилання на конкретні повідомлення мені в ПП.
А Вам, lion.ts, останнє попередження, образи політиків - це одне, а образи конкретних користувачів (навіть якщо дискутуєте з кимось, а в пості вказуєте, що то не конкретно до когось) - це зовсім інше!

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Re: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Будь ласка, посилання на конкретні повідомлення мені в ПП.
А Вам, lion.ts, останнє попередження, образи політиків - це одне, а образи конкретних користувачів (навіть якщо дискутуєте з кимось, а в пості вказуєте, що то не конкретно до когось) - це зовсім інше!

- интересно, а правда, написанная задом-наперед фамилия является куда большим "оскорблением Президента", чем обзывательства его "проффесором"?:)

- фактически это про Тимошенко

И это только навскидку за 2 минуты))) А сколько так званых оскорблений не увидел?)))

Да, кстати, интересно, когда этосуждения Психоанализа Фрейда успели стать оскорблениями)? Это из приведенных в ЛС "аргументов" по поводу моих "оскорблений)

Просто "помощник" решил доколупаться к моим постам, он и нашел повод) При этом в своих подобных постах таких же "оскорблений" (с позволения сказать), он не видит

(Вопрос риторический и ответа не требует)

Останнє редагування:

Sim$Dim

бесконечная жесть
Я дико извиняюсь, но не соизволит ли пан помощник модератора Stein заниматься своими обязанностями, а не разводить оффтоп? Такая тенденция наблюдается в большинстве тем.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

А що саме вам, шановний, не подобається? Конкретизуйте будь-ласка.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Бачу, що пан помічник модератора Stein самостійно визначив недоліки і прийняв заходи щодо їх усунення. Проте, на прохання пана помічника модератора, я наведу один з прикладів:
Тема «При владі». Автор теми просить оцінити діяльність влади у 2010 році, а пан помічник модератора разом з іншим користувачем розгорнули напівособисту дискусію на тему культури, мови та традицій.
Хочу зазначити, що цей приклад не єдиний, але, на мою думку, цілком конкретизує те, що мені "не подобається".

Stein

Well-Known Member

Дана тема вже давно втратила першочергове значення і використовується для обговорення діяльності влади вцілому, а не лише у 2010 році. Створювати окрему тему на кожен рік ніхто не буде.
Щодо дискусії, то вона цілком вкладається у загальне призначення теми, бо в ній обговорюються методи впливу влади на населення, принципи діяльності тої влади і проваджена нею політика. Конкретно: йде обговорення мотивів, , що допустив образу такої частини державності нашої країни, як мова, а також загальних тенденцій дій влади в даному напрямку. Думаю відповідь на те, чи є губернатор Донецької області "владою" і чи потрібно його діяльність обговорювати у темі "При владі" - є риторичним і відповіді не потребує.
Ще є питання?

Останнє редагування:

zakonodatell

"Щирий"

По якій причині був видалений мій допис в темі "Чи потрібна в Україні російська мова як друга державна?" 15.02 2011?

Stein

Well-Known Member

По якій причині був видалений мій допис в темі "Чи потрібна в Україні російська мова як друга державна?" 15.02 2011?
Ви вмієте читати?
В этой теме допускается только по одному высказыванию после голосования, обсуждения и споры будут удаляться.
Ще раз:
У 10 раз повторюю, у даній темі тільки обгрунтування свого вибору при опитуванні.
І знову: В темі "Чи потрібна в Україні російська мова як друга державна?" допускаються виключно обґрунтування власного вибору при голосуванні. ЖОДНИХ ОБГОВОРЕНЬ!

"Твоя моя понимать?" (с)

Вважайте це першим і останнім попередженням. Наступного разу - будуть санкції.

Andy

Well-Known Member
Re: Відповідь: Землетрус у ЯпоніЇ

Ну такой русофил ка Энди до потери сознания радуется горю Японцев. Оно и не удивительно, характерно для русофилов..
Я уже объяснял раз, но вижу что люди тему читают не с начала и поэтому придется повторить: -

Я не радуюсь чужому горю. Это исключительно ваши фантазии, потому что сказать больше нечего. Но и плакать по Японцам не собираюсь из-за их к нам отношения. Японце называют нас дикарями! Имеют территориальные претензии к трем странам. 65 лет назад устраивали геноцид покоренным ими народам азии, филлипинам, Китаю, Монголии... Повторю комментарий одного Японца в обсуждении собитый на АЭС "Фокусима":

Цитата:
Аварии, типа Чернобыльской, у нас быть не может. Так как мы высокотехнологическая нация, а аварии типа Чернобыльской, могут случаться только в недоразвитых странах, типа России, Сев.Кореи, Ливии, Кубе... и, возможно в Китае.
Только почемуто "дикари" работали на реакторах собственной разработки и изготовления, а "высокотехнологическая" нация на американских реакторах.

Останнє редагування:
Зверху