Відповідь: Виправдання фашизму по-сумськи
1. Україна була приєднана до СРСР шляхом окупації її території військами Радянської Росії. Тобто РККА були прямими окупантами для українців. За 20 з лишнім років окупації деяким індивідуумам мізки таки промили і окупант різко став "как барт родной".
Воювати в 41-му за того, хто окупував тебе у 18-му ані трохи не краще ніж воювати в 43-му за того, хто окупував тебе в 41-му.
2. Хто керував Україною? В товариша Лазаря Кагановича українськості ані трохи не більше ніж в гауляйнера Еріка Коха. То яка різниця який окупант заправляє?
3. І не треба розповідати про "звірства" - нічого "звірячішого" за Голодомор німці українцям не зробили. То чому українцеві воювати на боці тих, хто виморив голодом 7+ мільйонів його братів - це гут, а воювати на боці тих, хто повісив кілька євреїв - це ай-ай-ай?
Я дивлюсь ви одним Ляшком не обмежуєтесь - ви вже ЛГБТ марите... Всьо пропал [STRIKE]пацан[/STRIKE]... :facepalm:Одно, что у меня вызывает омерзение - это то, что какие то клоуны-лгбт посланые на 3 веселые с УНА-УНСО за свои ЛГБТшные принципы, теперь эти принципы "впроваджуют" в жизнь (за еду), позоря ту же УНА, и многих тех, кто по глупости оказался в свое время с "точной копией Ляшка" Димой
Зараз вже інші реалії і інші загрози. Добре бути антифашистом в Москві 40-х. Але бути антифашистом в Москві 2010-х - маразм. Світ змінився. Сьогодні загрозу для московита являють не німці, а кавказці.Може на основі одного факту узагальнювати й некоректно, але для мене тенденція чітка - пофігістське відношення до хреста на честь святині солдат німецького вермахту є яскравим свідченням отієї реальної байдужості до антифашистських ідеалів дідів "вдячних" внуків.
Давайте поглянемо, що являла радянська армія для України?Мені видавалося, що коли я поставлю цю статтю Артюха, то форумчани мене, принаймні, зрозуміють, а натомість почалися якісь "стрибки в бік". Мені дають зрозуміти, що твій антифашизм - то архаїка. Треба спокійніше, "неупереджено", дивитися на той хрест. Чи може на цьому форумі якісь особливі учасники?
1. Україна була приєднана до СРСР шляхом окупації її території військами Радянської Росії. Тобто РККА були прямими окупантами для українців. За 20 з лишнім років окупації деяким індивідуумам мізки таки промили і окупант різко став "как барт родной".
Воювати в 41-му за того, хто окупував тебе у 18-му ані трохи не краще ніж воювати в 43-му за того, хто окупував тебе в 41-му.
2. Хто керував Україною? В товариша Лазаря Кагановича українськості ані трохи не більше ніж в гауляйнера Еріка Коха. То яка різниця який окупант заправляє?
3. І не треба розповідати про "звірства" - нічого "звірячішого" за Голодомор німці українцям не зробили. То чому українцеві воювати на боці тих, хто виморив голодом 7+ мільйонів його братів - це гут, а воювати на боці тих, хто повісив кілька євреїв - це ай-ай-ай?