Jagger, я то чітко і ясно знаю і бачу що не належить фізичному прояву, а от Вам би належало бути як мінімум культурнішому у спілкуванні, а як максимум спробувати самому перевірити... бо принаймні, якшо людина вкладає думки в текст, та ще й такі які Ви до того ж не можете зрозуміти, а також деякі не можете ще бачити, то просто замисліться : може самому варто напружитись ? може десь у вашому сприйнятті реальності проблеми ? Бо як би Ви більш були потенційним, то могли б цікаво висловлюватись, могли б більш глибоко думки формувати, а не приписувати релігіозності імпотенцію ! Бо так же як в фізичному плані проявлена лише частина існуючого, то так же в фізичному плані тільки така ж невелика частина і потенції, сила насправді не там де ви шукаєте, і мені шкода шо за грубістю думок Ви самі ж виказуєте свою розумову імпотенцію...
Бажаю успіхів у пошуках і роботі, для вас же є логічна загадка : якшо Ви питали про мою особистість, то я пізнаю світ, вчусь, працюю, живу настільки повно наскільки можу і до того ж маю і, як хтось може сказати, релігіозний досвід... так в кого ж ширше сприйняття реальності і більше досвіду ? У Вас, хто тільки має частину цього, чи у мене ? Я би і не ставив таких прикладів, та занадто Ви вже грубо себе повели... Спробуйте тепер більш глибоко сформувати свої думки, оперуйте більшою кількістю інформації і вкладайте у спілкування, а потім вже подивимось чого варта наша бесіда...