1. Щось тут є, але на біса полякам так все ускладнювати? В них і без терактів є купа важелів. Як на мене варіант дуже мало імовірний.
2. Ну хіба тільки ціни на готелі? Причин, більш суттєвих, ніж якісь ціни на готелі, я зараз можу не дуже замислюючись з 10 назвати:
- 1.
тут ще купу підпунктів по темі "Юля" можна додати:
а) змінити головну тему обговорення;
б) розблокувати роботу Ради, для прийняття "негайних" законів;
в) зробити "крайнім" когось з БЮТу, або ще одну справу на Тимошенко відкрити за підозрою у скоєні терактів. Може це вона з за грат керувала терактами у рідному місті.
...
- 2. Під цю тему підсилити президентську гвардію силовиків.
- 3. Провести обшуки у опозиціонерів.
- 4. Відкрити карні справи на тих "на кого треба" і зробити їх "крайніми".
- 5. Попіаритись. Це щось, дивитись, як Янукович зараз це робить. Кинув всі справи і їздить по лікарнях. Ну прям "няшка" і Батько нації, який турбується про кожного маленького українця.
- 6. "Відпрацювати" подібні заходи спецслужбами. При необхідності повторити. При всьому співчутті до постраждалих, але все це виглядає саме як тренування.
- 7. Якщо все пройде "як треба" можна повторити і довести справу "коли треба" до введення надзвичайного стану. Відкласти вибори і ...
- 8. Відвернути увагу від чергового запланованого деребану чи закону.
- 9. Підсилити власну охорону і охорону стратегічних для влади об'єктів...
Особисто я переконаний, що за теракти в Дніпрі відповідальна саме влада. Хоча б тому, що опозиція просто беззуба і у ній відсутні структури, які б були здатні організувати і провести подібне. Єдина сила, яка б таке могла провести, це "афганці", але ж підозрювати їх у подібному просто абсурдно.
Підозрювати націоналістів теж смішно. Відсутні мотиви, чому саме трамвайні зупинки, а не ті ж самі пам'ятники, чому Дніпро, а не Донецьк, Луганск, Севастополь чи Київ. Та і взагалі від залякування саме дніпропетровців націоналісти нічого не отримають. Так само, як і якісь уявні фанати Тимошенко чи ще когось.
Причетність російських спецслужб... Ну хіба що, як консультантів...
В кого міцні нерви можуть запасатись попкорном і чекати наступних серій, у кого слабкі, вже час продавати майно і купувати квіток подалі. Варіант "брати вили", я так розумію, не для нас.